Ağrı Dağındaki 'Nuh'un Gemisi'nin 3D görüntüleri

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde 1959 yılında keşfedilen gemi şeklindeki oluşumun, Yeni Zelandalı jeofizikçi John Larsen ile Amerikalı bilgisayar mühendisi ve arkeolog Andrew Jones tarafından ilk kez 3 boyutlu görüntülenmesi, yıllardır Nuh'un Gemisi olup olmadığı tartışılan oluşumun altında neler olduğunu ilk kez gözler önüne serdi.

Kutsal kitaplarda ve arkeolojik metinlerde yer alan Nuh Tufanı ve Nuh'un Gemisi, kimilerine göre bir efsane kimilerine göre ise gerçekliğinin kanıtlanması beklenen bir olgu.

Nuh'un Gemisi denilen oluşum ilk kez Harita Yüzbaşı İlhan Durupınar, 11 Eylül 1959 yılında Harita Genel Müdürlüğünde Doğubeyazıt haritası üzerinde çalışırken keşfetti.

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/12514" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Mehmet Ali Bulut'tan geleceği görmenin sırları

Ezoterizm konusunda Türkiye'nin en yetkin isimlerinden Mehmet Ali Bulut, Havvanur İncekara ile Mistikalem programına konuk oldu.

Yazar Mehmet Ali Bulut Ahirette 45 Gün kitabını anlattı

Mehmet Ali Bulut'un Hayat Yayınları'ndan çıkan yeni eseri Ahirette 45 Gün oldukça farklı bir gerçek hikaye... Yazar bu videoda kitabının öyküsünü anlatıyor:

İşte Pentagon'un yayınladığı UFO görüntüleri

UFO nedir? UFO ingilizce tanımlanamayan uçan cisim anlamına gelen Unidentified Flying Object ifadesinin kısaltılmış halidir. Ve bu güntüler gerçekten tanımlanamayan uçan nesneler.

Ay'da UFO olduğu iddia edilen 3 cisim iddiası

Ay yörüngesinde gezen ve UFO olduğu iddia edilen cisimlerin sahte mi, gerçek mi olduğu tartışılıyor.

Ay'ın karanlık yüzeyinde UFO görüldü!

Ay'dan ilginç görüntüler geldi.

Efsanevi Maymun Adam görüntülendi iddiası

Endonezya'nın Sumatra Adası'nda, yüzyıllardır bölgede yaşadığı iddia edilen Yeti benzeri efsanevi yaratık Maymun Adam'ın kayda alındığı öne sürüldü.