Mehmet Ali Bulut'tan geleceği görmenin sırları

Mugayyebat-ı Hamse nedir?

Geleceği tahmin etmek diye bir ilim vardır ve bu yapılabilir. Bilgi ve işaretleri insan geleceği tahmin etmek için kullanabilir. Evrendeki verilerle bu yapılabilir. Mesela kıyamet ne zaman kopacak? Peygamber şartlarını koymuştur: Binalar yükselecek, zinalar çoğacalak, gittinizi her yerde (yatarken, koşarken, yürüken) müzik dinleyebileceksiniz. İçki çoğalacak ve herkes istediği zaman içki bulabilecek. Bunlar oldu mu? Oldu. Ama kıyamet kopmadı. Oysa bunlar kıyametin zamanının değil o zamanın yaklaştığının işaretleridir. O dönem geldikten sonra artık bekleyin deniliyor.  Bu tür işaretler var. Ku'ran-ı Kerim ayetlerinde de işaretler vardır. Öte yandan insan içinden, Peygamberler, evliyalar, kahinler de çıkaracak yetenekte bir varlıktır. Çünkü Allah'ta var olan tüm isim ve sıfatları o da taşımaktadır. İnsan da bu sıfatlar gelişmişse bir şeyi bilmesi zor değildir. Mesala Habir sıfatı çokça tecelli etmiş birinin haber alması için duvarın arkasına geçmesi gerekmez. Termal bir kameranın duyarlılığı onun gözlerinde de vardır ve duvarın arkasındakiler görebilir.

"Benimki kehanet değil, işaretleri okumak"

1995 yılında 1997 yılında bir darbe olacağını yazan Mehmet Ali Bulut aynı zamanda 2016 yılındaki 15 Temmuz Darbe Girişimini de önceden öngörmüş ve yazılarında belirtmişti. Bulut, "Benim öngörülerim kehanet değil, işaretleri okumaktı" diyor.

"2016 yılında ülkeyi parçalatmazsanız bu yükseliş 2083'e kadar gider yazmıştım. Ama tabi bu, bu iktidarla gidecek anlamına gelmiyor. Nitekim 2019 yılında bu iktidarın ilk büyük darbeyi alacağını da yazmıştım. Nitekim öyle de oldu..." diyen Bulut, Tanrının Halkının Allah ile Başı Dertte kitabında ne anlatmak istediğini de Havvanur İncekara'ya açıkladı.

Türkiye'yi yönetenler diktatörlüğe zorlanıyor

Tanrının Halkının Allah ile Başı Dertte kitabında hem Tevrat'ta hem de Kuran'ı Kerim'de İsrailoğullarına hitaben "Biz size rövanş hakkı vereceğiz" denildiğini belirten Mehmet Ali Bulut, 1991 yılında Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin, "Biz Babiliz" dediği günlerde "Babil yıkılacak, Irak 3 parçaya bölünecek" yazmıştı. Ayetlerde "Size yeryüzüne dağılmış oğullarınızla ve mal - mülk ile destek vereceğiz" denildiğine dikkat çeken Mehmet Ali Bulut, İsrail Devleti'nin kuruluşu ile de  bu ayetlerin gerçekleştiğini savunuyor.

Kur'an-ı Kerim'deki bilinmezlik ayetleri ne anlatıyor? Gayb nedir? Geleceği görmek nasıl mümkün olabilir? Kehanet nedir? Kehanet nasıl yapılabilir?

İsrail ne planlıyor, Türkiye'yi yönetenler neye zorlanıyor?

28 Şubat ve 15 Temmuz krizlerini yıllar önceden yazılarıyla adeta haber veren Ezoterizm uzmanı Mehmet Ali Bulut, Tanrının Halkının Allah ile Başı Dertte kitabında ne anlatıyor? İsrail'in planı nedir? Kuran ve Tevrat'a göre İsrailoğulları'na verilen rövanş hakkı nasıl kullanılıyor? İsrail ne planlıyor, Türkiye'yi yönetenler neye zorlanıyor? Ne yapılabilir?

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/12680" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Yazar Mehmet Ali Bulut Ahirette 45 Gün kitabını anlattı

Mehmet Ali Bulut'un Hayat Yayınları'ndan çıkan yeni eseri Ahirette 45 Gün oldukça farklı bir gerçek hikaye... Yazar bu videoda kitabının öyküsünü anlatıyor:

İşte Pentagon'un yayınladığı UFO görüntüleri

UFO nedir? UFO ingilizce tanımlanamayan uçan cisim anlamına gelen Unidentified Flying Object ifadesinin kısaltılmış halidir. Ve bu güntüler gerçekten tanımlanamayan uçan nesneler.

Ay'da UFO olduğu iddia edilen 3 cisim iddiası

Ay yörüngesinde gezen ve UFO olduğu iddia edilen cisimlerin sahte mi, gerçek mi olduğu tartışılıyor.

Ağrı Dağındaki 'Nuh'un Gemisi'nin 3D görüntüleri

Gerçekten Nuh'un Gemisi midir tartışılır ama 3 boyutlu görüntüler Ağrı Dağında bir gemi şekli olduğunu gösteriyor.

Ay'ın karanlık yüzeyinde UFO görüldü!

Ay'dan ilginç görüntüler geldi.

Efsanevi Maymun Adam görüntülendi iddiası

Endonezya'nın Sumatra Adası'nda, yüzyıllardır bölgede yaşadığı iddia edilen Yeti benzeri efsanevi yaratık Maymun Adam'ın kayda alındığı öne sürüldü.