Ay'da UFO olduğu iddia edilen 3 cisim iddiası

26 Mart tarihinde Fransa, Montreal’de çekildiği iddia edilen görüntülerin bugüne kadar görülen belki de en net UFO görüntüleri olduğu ileri sürüldü.

Görüntülerde cisimlerin Ay üzerinde bıraktığı gölgenin büyüklüğü dikkat çekiyor. Bu boyutta bir gölge için cisimlerin oldukça iri olması gerekiyor.  

Videonun kaynağının  gizli olması görüntünün  sahteliğine dair ilk işaret. 

Komplo teorisyenlerine göre Ay ve çevresinde yer alan uydulardan ya da istasyonlardan biri de bu şekilde kameralara yakalanmış ve gölge üretmiş olabilir. Bir başka komplo teorisi ise cisimlerin göktaşları olabileceği...

Ancak

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/12836" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Mehmet Ali Bulut'tan geleceği görmenin sırları

Ezoterizm konusunda Türkiye'nin en yetkin isimlerinden Mehmet Ali Bulut, Havvanur İncekara ile Mistikalem programına konuk oldu.

Yazar Mehmet Ali Bulut Ahirette 45 Gün kitabını anlattı

Mehmet Ali Bulut'un Hayat Yayınları'ndan çıkan yeni eseri Ahirette 45 Gün oldukça farklı bir gerçek hikaye... Yazar bu videoda kitabının öyküsünü anlatıyor:

İşte Pentagon'un yayınladığı UFO görüntüleri

UFO nedir? UFO ingilizce tanımlanamayan uçan cisim anlamına gelen Unidentified Flying Object ifadesinin kısaltılmış halidir. Ve bu güntüler gerçekten tanımlanamayan uçan nesneler.

Ağrı Dağındaki 'Nuh'un Gemisi'nin 3D görüntüleri

Gerçekten Nuh'un Gemisi midir tartışılır ama 3 boyutlu görüntüler Ağrı Dağında bir gemi şekli olduğunu gösteriyor.

Ay'ın karanlık yüzeyinde UFO görüldü!

Ay'dan ilginç görüntüler geldi.

Efsanevi Maymun Adam görüntülendi iddiası

Endonezya'nın Sumatra Adası'nda, yüzyıllardır bölgede yaşadığı iddia edilen Yeti benzeri efsanevi yaratık Maymun Adam'ın kayda alındığı öne sürüldü.