Astroloji

Yay Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında yay burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, yay burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Yay Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının bağımsız, dışa dönük, maceracı, bilgelik aşığı sevgili YAY burçları;

11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. Mali durumunuzu, kişisel gelir kaynaklarınızı anlatan bu alandan geçişin son demleri ki bu bazı YAY burçları adına önemli kırılmaları, maddi sıkıntı ve sorunları tetikleyebilir. Güzel olan haber bu alandaki etkiler 22 Ocak – 31 Ağustos arası ve 20 Kasım2024 den sonrasındaki süreçte yerini yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizi anlatan alana bırakacak, burcunuzla da uyumlu bir burçtan geçiyor olacak. Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar adına süreç çevre değişimi anlamına gelebilir. Fikirsel ve zihinsel olarak çok köklü değişimler yapabilir, kardeşlerinizin hayatında çok önemli denebilecek değişimler yaşanabilir.

2024 yılının genelinde Balık burcundan geçen SATÜRN haritanızın aile, yuva, ev ve ebeveynlerinizi ilgilendiren alanda etki edecek. Ailevi problemler, eşinizin iş hayatın da sorunlar, mülk alım satımı ile ilgili sıkıntılı süreçler ve ebeveynlerinizin sağlık başta olmak üzere diğer yaşam alanlarında almanız gereken sorumluluklar sizi bunaltabilir. Özellikle 22 Kasım- 5 aralık arası doğumlu YAY burçları süreçten en fazla etkilenen grup olabilir.

Astrolojinin büyük iyicili ve sizin de burcunuzun yöneticisi olan JÜPİTER 26 Mayıs 2024 e dek sağlık, hastalık, iş ve iş ortamınızı, günlük yaşamınızdaki rutin düzeni anlatan alandan geçecek. Bu geçiş iş yükünüzü, günlük yaşamın sorumluluklarını arttırırken; pozitif anlamda ise iş arayan Yay burçları adına iş bulma süreçlerini de destekleyebilir. Mevcut çalışma şartlarınızda ekonomik anlamda iyileştirmeler söz konusu olabilir. Kira- kiracılık ilişkilerinde ise hukuki süreçler gündeme gelebilir. 26 Mayıs 2024 den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER eşiniz, evliliğiniz, yakın ilişkileriniz, avukatlık ve diğer danışmanlık konularınızı anlatan alandan geçiyor olacak. Bu geçiş evliliğinizde, eşinizin iş hayatında ve diğer konularında genişleme ve fırsatlar oluşması anlamına gelebilir. Yabancı kültürlere, eğitimlere, seyahatlere açık olacaksınız. Karşılıklı iletişimin arttığı bir süreç sizin için.

2021 Aralık- 2023 temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle sağlık hastalık, iş ve çalışma koşulları, kontrolünüzün çok da mümkün olmadığı bazı sıkıntılı yaşam deneyimleri adına BOĞA ve AKREP burcu tutulmalarının etkisi anlamına geliyordu. Bu yıl ise KOÇ ve TERAZİ burcunda yaşanacak tutulmalar çocuklarınızı ve onların hayatındaki pozitif anlamda gelişmeleri, aşk ve romantik ilişkilerinizi, yeni başlayacak aşkları, hobi ve keyifli aktiviteleri, arkadaş ve sosyal çevre ilişkilerinizi etkileyecek. Yaş ve konumu uygun olan bazı YAY burçları anne ya da baba olma deneyimi yaşayabilir bu yıl. Bu geçiş hayatınızda en son 2005- 2006 ve 1986-1987 yılları arasında olmuştu. Birebir aynı deneyimleri yaşamasınız elbette ama dönün bir bakın o zaman nasıl bir zaman kalitesiydi sizin için ?

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, arkadaş ve sosyal çevrenizi ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Bazı gruplardan veya ekip çalışmalarından ayrılmanız gerekebilir, iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılar bu tutulma sürecinde daha belirgin hal alabilir. Geleceğiniz adına aldığınız bazı kararları revize etmeniz gerekebilir.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, Güneş’in maksimum yüceliminde ve retro MERKÜR katılımı ile gerçekleşecek. Bu süreç harita potansiyeli uygun olan bazı YAY burçları için (özellikle 5- 15 Aralık arası doğumlu olanlar) yeni bir aşkın başlaması, anne veya baba olmak, yepyeni bir girişime başlamak adına çok destekleyici olacak, MERKÜR’ün de gerileme süreci özellikle çocuklarla ilgili bir konuda veya romantik ilişkinizde alınması gereken bazı kararlarda acele edilmemesini vurguluyor. Eski aşkların gündeme gelmesi söz konusu olabilir, bazı teklifler yenilenebilir retro etkisi ile.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI sizin için önemli zira haritanızın köşe bir noktasında, ev ve aile alanında gerçekleşecek. Aile büyüklerinizin sağlık ve hastalık konuları çok gündemde olabilir. Özellikle 12- 21 Aralık arasında doğmuş YAY burcu iseniz. Ailede ve ev konusunda karmaşık, kaotik durumlar, belirsizlikler, babadan kalan bir mülkünüzle ilgili karmaşık durumlar, moral ve motivasyonunuzu bozabilecek olaylar yaşanabilir. Hayal ettiğiniz bir konu hayal kırıklığına dönüşebilir.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI sosyal hayatta yeni girişiler anlamına gelebilir sizler için. Bir ilişkiye başlayabilir, bitirebilirsiniz ancak asıl ilişki gelişimleri çocuğunuzun hayatında da kendini gösterebilir. Amaçladığınız bir hedefe büyük bir motivasyonla gideceksiniz. Aynı hayat görüşünü paylaştığınız arkadaşlarınızla birlikte yeni projeler başlatabilirsiniz.
Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Burcunuzdan geçecek olan MARS sizi daha cesur, hevesli bir parça da sabırsız hale getirebilir. Acele kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle çocuklarınızı ilgilendiren bir yurt dışı konusu, akademik bağlantıları ile ilgili kararlar gündeminize gelebilir.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Mars Oğlak burcuna geçecek. Bu geçiş en çok finansal durumunuz üzerinde etkili olacak. Harcamalarınızda artış yaşanabilir, finansal konularda riskli kararlardan uzak durmanız gereken bu süreçte ayrıca gelirleriniz ile giderleriniz arasında bir denge oluşturma çabanızda artış sizi yeni kazanç yolları aramaya yöneltecek.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreçte MARS Kova burcundan geçecek. Bu süreç ise eğitim, seyahatler, yakın çevrenizdeki ilişkileriniz, kardeşlerinizle ilgili konularda sizi harekete geçirecek. Rekabeti ve çatışmaları arttıran, KOVA burcu doğası gereği bireyselliğinizi, tek başınıza hareket etme isteğinizi de kamçılayan bu süreçte gereksiz risklerden, kardeşlerinizle kavga, kıskançlık ve rekabetçi meydan okumalarda dikkatli olmalısınız.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki zaman diliminde Mars enerjisi sizi aile içi çatışmalara sürükleyebilir. Balık burcunun duygusal doğasına bürünen enerji gezegeni, duygu sömürüsü ya da ajitasyon yolu ile size istediklerini yaptırmaya çalışan aile üyelerinizi anlatırken; ailede sağlık hastalık konularını, aile bireylerine hizmet temalarını gündeme getirebilir.
30 Nisan- 9 Haziran arasında MARS kendi yönettiği KOÇ burcundan geçiyor olacak. Bu geçişin burcunuzla uyumlu bir doğada olması, aşk yaşamınınız adına hatrı sayılır bir hareketlenme anlamına gelebilir. Uygun harita potansiyeli olan YAY burçları hızlı başlayan, sıcak, samimi ve heyecanlı aşklara hazır olsunlar. Çocuklarınız varsa gündem bu süreçte onlar adına da oldukça hareketli olacak.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS BOĞA burcu süreci iş ortamınızı, çalışma koşullarınızı ve oradaki kişilerle olan ilişkilerinizi hareketlendirecek. Sakin ve telaşsız bir enerjiyi anlatan BOĞA burcuna bürünen MARS’ın enerjisi bu süreçte dinlenmenizi, sağlığınıza dikkat etmenizi, bahsedilen konulardaki değişimleri sabır ve sükûnetle karşılamanızı söylemekte.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında MARS İkizler burcu geçişi ile birlikte hareket alanınız ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz, evliliğiniz, rakipleriniz, hukuki konularda avukatlık işleriniz varsa o konulara doğru kayacak. Sorunlu giden evlilik ve ortaklıklarda bu süreç stres yüklü olabilir. Kavga ve çatışmalar, fikirsel uyumsuzluklar ilişkileri savaş alanına çevirebilir. Akıllı, objektif, olaylara muhatabınızın da cephesinden bakarak hareket etmeniz gerekmekte.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreçte ise YENGEÇ burcundan geçecek olan MARS aile içi miras ve paylaşım konularına, ailede yaşlı insanların sıkıntılı süreçlerine, ev veya diğer harcama kalemlerinde çekeceğiniz kredi, borç konularına vurgu oluşturacak. Finansal iş birlikleri gündeme gelebilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili dalgalanmalar yaşanabilir.

4 Kasım 2024 den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak. ASLAN burcundaki gerileme zamanında uzak seyahatleriniz, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve girişimleriniz, akademik konular, hukuki meseleler adına alacağınız kararlar üzerinden etkili olurken YENGEÇ burcundaki gerileme süreci ise daha çok eşin gelirleri, miras konuları, borçlar ve ödemeler, kredi çekmek, borçları yeniden yapılandırmak vb konularda etkili olacak. Hareketi ve aksiyonu anlatan bir gezegenin, hareketsizliği, geriye dönüp dolanmayı anlatması elbette sıkıntı yaratacaktır tüm burçlara olduğu kadar size de ancak ASLAN burcundaki gerileme sürecini idare etmeniz daha kolayken; Yengeç burcundan retro geçişi idare etmeniz tamamen içinde bulunduğunuz ruh durumunuza, içsel motivasyonlarınıza bağlı olacak.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. İletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eden MERKÜR’ün gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına çok olumlu süreçlerdir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına sizler özellikle ;

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR’ün YAY burcundaki gerileme süreci kişisel anlamda, kendinizle ilgili alacağınız kararlarda emin olmamayı, iletişim zorluklarını anlatırken, daha önceki dönemde gündeme gelmiş ama üzerinde net karar vermediğiniz bir konuda yenden değerlendirme süreci olabilir. Duygusal ve fiziksel direncinizde düşüş yaşayabilirsiniz. Evliliğiniz ve işinizle ilgili konularda yenden değerlendirilmesi gereken konular gündem yaratabilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlarken konu başlıklarınız çocuklar ve aşk hayatınız olabilir. Eski flörtlerin yeniden iletişime geçme çabası anlamına da gelebilecek bu süreç sevgilinizle yaşanması muhtemel iletişim sorunlarını da beraberinde getirebilir. Çocuklarınız ve onların hayatında verilmesi gereken kararlar, eğitimleri ile ilgili süreçler adına başvurular, işleri, kariyer ve yaşam koşullarında bazı aksaklık ve gecikme süreçleri yaşanabilir.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Bir ucu kariyer hayatınıza bir ucu ise yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim ve seyahatler, hukuki süreçleri ilgilendiren bu gerileme sürecinde işinizle bağlantılı konularda ve kişilerde sıkıntı çıkabilir. Tekrar tekrar gündeme gelen bir konu uzun süre vaktinizi alabilir. Yarım bıraktığınız eğitimlere dönebilirsiniz, daha önce başvuruda bulunduğunuz kariyer fırsatlarında geri dönüşler yaşanabilir.

26 Kasım- 15 Aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha burcunuzdan gerilerken, konuyu yine kişisel kararlarınıza getirecek. Yapmak istediğiniz kişisel başvuru ve girişimlerde, duyurmak ve muhatabınıza beyan etmek istediğiniz konularda engeller, gecikme ve sıkıntılar olabilir. İletişim kurmak noktasında bazı fikirlerinize güvenmekte zorlanırken; iş ve mesleki konularda ve ortağınız- eşinizle ile olan iletişiminizde olan bitenler sizi sinirsel olarak gerebilir. Sağlığınıza da dikkat etmeli, acele ve özensiz verilmiş kararlardan uzak durmalısınız.

Doğum haritanızın dip noktasından NEPTÜN geçişi alıyorsunuz. Neptün karmaşık, kaotik durumları anlattığı kadar empati, duyarlılık ve idealizmi de anlatan bir gezegendir. Ve fakat burcunuzla oldukça uyumsuz BALIK burcundan geçişi bu yıl özellikle YAY burcunun sonlarına doğru doğan kişileri daha fazla etkisi alacak. 12- 21 Aralık arasında doğmuş YAY burcu iseniz; ailede tuhaf ve karmaşık durumlar oluşabilir, aile büyükleri ile olan iletişimde sıkıntılar gündeme gelebilir. Onların bakımını üstlenmeniz gerekebilir. Ev alım satım konuları gündeme gelirse eğer iyi niyetinizi suistimal eden insanlara karşı dikkatli olmalısınız.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro

https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar