Astroloji

Astrolog Nuray Sayarı'nın karizması seçimde fena çizildi

Bu seçimin "astrolojik kehanete" soyunarak talihsizlik yaşayan ve sosyal medyanın diline düşen ismi Astrolog Nuray Sayarı oldu.

Astrolog Nuray Sayarının karizması seçimde fena çizildi

Hemen seçim öncesi gerek gaza gelerek astroloji verilerinin potansiyel pek çok bileşen faktöre göre 180 derece değişkenlik içerebildiğini unutan ya da "pozisyon körlüğü" ile beklentilere göre yorum hatasına düşen astrologlar oluyor.   Bu açıdan bakıldığında her seçimde "kehanete" soyunarak yanılan talihsiz astrologlara her seçimde yenileri ekleniyor... Tutarsa ne âlâ, tutmazsa çetin sınav vaziyetleri baş gösteriyor...  Tabi kehaneti tutanların da "muteber yorumcu " sayılması ayrı bir hata.... 

İşin daha da kötüsü işin içine ideoloji ve toplum mühendisliği karıştığında her zaman "şarlatan" arkeolog emre amade olabiliyor.... Biz bu tür şarlatanların isimlerini astroloji ile yanyana anmayı dahi utanç verici olarak gördüğümüzden kaale almıyoruz.... Haberimiz de yukarıdaki hallerden birinden muzdarip olduğunu varsaydığımız isimle ilgili.

Bu seçimin "astrolojik kehanete" soyunarak talihsizlik yaşayan ismi Astrolog Nuray Sayarı oldu. 

Nuray Sayarı seçim öncesi yorumları ile gündeme gelen astrologlar arasındaydı. Astrolog Nuray Sayarı, çeşitli televizyon ve YouTube kanallarına katılarak 31 Mart seçimleri için öngörülerini paylaşırlen,  "Ekrem İmamoğlu İstanbul’u kaybediyor bu da İstanbul'un hayrına oluyor. Murat Kurum'un haritasına baktm. İstanbul'a çok büyük katkısı olacak" demişti.

İstanbul ve Ankara'yı CHP'nin farklı kazanmasından sonra Sayarı'nın sözleri doğal olarak hatırlandı ve bu isim bir anda sosyal medyada gündem oldu

Nuray Sayarı için yapılan yorumlar arasında:  "Astroloji öğrensin", "Ben olsam utancımdan yok olurum", "Rezil oldu", "Astrolog dolandırıcılığı", "Bir de bunlara hayatlarındaki kararları danışan ünlüler var", "Nuray Sayarı nerede yaa", "Mesleğe veda ediyor" yorumları yapıldı.

Yorumlar