Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 8 - 14 Nisan

Astrolog Seyran Ataklı 8 -14 Nisan haftasında astroloji verilerini yorumlayarak ve burçları bekleyen olası halleri açıkladı:

Haftalık Burç Yorumları: 8 - 14 Nisan

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Sizin tutulmanız. Önemli gelişmelere ve değişimlere hazırlıklı olun. Tutulma anında yönetici gezegeniniz Mars, Satürn’le birleşiyor. Kendinizi depresif, kaygılı, engellenmiş hissedebilirsiniz. Geçmiş acılar, travmalar önünüze gelebilir, bunlarla yüzleşebilir, ancak fark edip çözebilirsiniz.

Terapi, tedaviler için güzel bir dönem. Fiziksel olarak değişimler yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir yol çizebilir, kariyerde değişimler, yeni adımlar atabilirsiniz. Ufkunuzu, hayata bakış şeklinizi dönüştürecek ve geliştirecek bir dönem. Merkür burcunuzda retroya devam ediyor, yeni bir eğitime başlamak, yurtdışı temaslarında yeni girişimler için Nisan sonunu bekleyin. Çevrenizi değiştirmek, hayatınızı resetlemek isteyeceksiniz. Kaynaklarınızı büyütmek açısından imkân bulabilir, yeni iş girişimlerinde bulunabilir, sosyal alanlarda girişimler yapabilirsiniz. Stresi iyi yönetin, ilişkilerde dengeli olun, empati yapın. 

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

8 Nisan Güneş tutulması sonrası Jüpiter ve Uranüs’ün burcunuzda kavuşumu sizin için milat.  Yaşamınızda ani ve sürprizli gelişmelere, geçmişte emek verdiğiniz bir hak edişi almaya, bununla birlikte bazı vedalara hazır olun. Yaratıcı, sanatsal işler, yetenekler, bir projeyi büyütmek ve topluma duyurmak için destekleyici etkiler söz konusu.

Grup çalışmaları, ekip faaliyetleri, sosyal hayatınız ve arkadaşlıklar alanında bazı krizleri ve stresleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Sizden saklanan ya da sizin sakladığınız konuların ortaya çıkması, bazı gizli düşmanlıklar görmeniz söz konusu olabilir. Sağlığınızdan beslenmenize, çalışma ortamınızdan, birlikte iş yaptığınız kişilere kadar önümüzdeki 1 yıl düzenlemeler yapacaksınız. Zararlı alışkanlıkları bırakabilir, bazı insanlara mesafe koyabilir, hayatınızda bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Yer değişimleri, çalışma koşullarında değişim, taşınma gibi radikal etkiler söz konusu.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Yönetici gezegeniniz Merkür retroda, geçmiş projeleri, yarım kalmış işleri düzene koymak, eksikleri gidermek için bu dönemi değerlendirmelisiniz. Kaçırdığınız fırsatları yeniden ele alabilirsiniz. Yeni hedefler belirleyin ancak ay sonu harekete geçin. Kariyer ve aile konularında daha fazla sorumluluk yüklenmeniz mümkün.

Mesleki çevrelerde, özellikle otorite konumundaki kişilerle zorlanma, baskı, anlaşmazlık, ekip çalışmalarında aksilikler yaşanabilir. Yeni tanışmalar, yeni çevreler, yeni teklifler olabileceği gibi bazı arkadaşlıklarla yol ayrımları, bazı topluluklardan kopuşlar söz konusu olabilir. İş değişimi, yer değişimi, aile büyükleri ve ebeveynlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Emek vermeye devam ettikçe, çaba gösterdikçe karşılığını alacaksınız. Sorumluluk ve disiplin yoldaşınız olsun. Kaynaklarınızı doğru değerlendirin.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Güneş tutulmasından önemli etkiler alacaksınız. Geleceğinizi etkileyecek önemli temalar, aileniz ve kariyer alanlarınız tetikleniyor. Aile kurmaya karar verebilir, ebeveyn olabilir, evlilik ya da birlikteliği bitirebilir, ebeveynlerinizin sağlık ve genel yaşamlarıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

İş değiştirebilir, taşınabilir, yer, şehir değiştirebilir, ailenizin yanından ayrılıp kendi düzeninizi kurabilirsiniz.  Atama, tayin, terfi söz konusu olurken, düzeninizle ilgili uzun vadeye tesir eden kalıcı dönüşümlere hazır olun. Yurtdışı eğitim, yaşam, doktora gibi alanlarda krizler yaşanabilir, sorumluluklar artabilir. Uluslararası alanlarda ticari girişimler açısından tutulma destekliyor, kariyerde atacağınız adımlar maddi kaynaklarınızı genişletebilir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin. Ev- iş dengesini, aile ve hayaller arasındaki köprüyü kurmak sizin uzun vadede en önemli sınavınız

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Düşünceleriniz, inançlarınız, hayata baktığınız pencere değişiyor, ufkunuz genişliyor. Öğrenciyseniz ya da yeni bir eğitim düşünüyorsanız başvuru yapabilir, eğitime başlayabilir, bir eğitimi bitirebilir, seminer verebilir ya da alabilirsiniz.

Kendinizi yenilemek ve bilginizi arttırmak için tutulma size yeni deneyimler katmaya hazır. Hukuksal işler, danışmanlık, dava, mahkeme gibi konular varsa çözülebilir. Yurtdışı seyahatler gündemde. Kaynaklar, gelir gider alanında bazı baskılar ve kaygılarla karşılaşmanız olası ancak çözüm de bulmanız mümkün. Borç, ödemeler, yasal miras, tazminat, vergi, kredi alanları öne çıkabilir, burada mücadele etmeniz gerekebilir. Kariyerde önemli fırsatlarla karşılaşabilir, bir yeteneği ya da işinizi kariyere çevirebilirsiniz. Desteklenecek, dikkat çekeceksiniz. Dürtüsel davranışlardan kaçının.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Chiron etkisindeki bir tutulmayla geçmiş travmaların, geçmiş yaraların çözülmesi ve şifalanması mümkün. Parasal kaynaklar, gelir, borç, alacak, kredi, tazminat, nafaka alanları önümüzdeki 6 ay gündemde yer alabilir. Sizin ya da ailenizin bir ameliyat gündemi oluşabilir.

İkili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler alanında bazı zorlanmalar, bitişler yaşanabilir. Duygusal olarak kendinizi bulacak, ne istediğinize karar vereceksiniz. Değerinizi sorgulayacak, sizi beslemeyen ilişkileri bitireceksiniz. Bunun yanı sıra Merkür retrosu ay sonuna kadar devam edecek, düşünceleriniz net olmayacağından dürtüsel kararlar vermeyin, sakin ve ılımlı olun. Estetik müdahalelerden bu dönem kaçının. Kariyerde bazı işler gecikebilir, kardeşlerle iletişimde problemler oluşabilir. Bulunduğunuz yerden ayrılabilir, başka bir yerde yaşam kurmaya karar verebilirsiniz. 

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 4,

Güneş tutulması sizin için kadersel etkileri öne çıkartırken, geçtiğimiz Ekim ayından beri süre gelen hayatınızdaki değişim ve dönüşüm dalgası devam edecek. Her türlü ilişki dinamikleriniz tetikleniyor. Evlenebilir, evliyseniz boşanabilir, bir birlikteliği bitirebilir, bir ortaklığa başlayabilir ya da uzun süredir canınızı sıkan bir ortaklığı bitirebilirsiniz.

Yeni bir hukuksal süreciniz başlayabilir, dava açabilir ya da bir davanız sonuçlanabilir. Sizin hayatınız kadar eşinizin hayatı ve işiyle ilgili dinamikler ön planda. Bazı yakın arkadaşlıklar, sosyal çevre, rakiplerinizle yol ayrımları, yüzleşmeler yaşanabilir. Yeni tanışmalar gerçekleşebilir, ilişkilerde geçmiş sorunlar öne gelebilir, sorunlar şifa bekleyebilir. Yine de tutulmayla çözüm yolu bulacak ve güçleneceksiniz. Bir kontrat, yeni bir anlaşma, sözleşme gündeme gelebilir. Kaynaklarınız, kazançlarla ilgili destek bulabilir, şanslar elde edebilirsiniz, riskten kaçının. Genel sağlığınıza dikkat edin, alışkanlıklarınıza,  genel yaşam düzeninize önümüzdeki 6 ay özen gösterin.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Satürn- Mars kavuşumuyla kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Mesleki olarak mutsuz olduğunuz bir işten ayrılmak, rutinlerin dışına çıkmak, kendi düzeninizi kurmak söz konusu olabilir. İş kurabilir, hizmet aldığınız kişilerle yolları ayırabilir ya da yeni kişilerle yola devam edebilirsiniz.

Çalışma arkadaşlarınız değişebilir, çalışma koşulları yeniden düzenlenebilir. Artık bağımsız olmak isteyeceksiniz. Bir hobiyi işe çevirebilir, bir ortaklığa başlayabilirsiniz. Nisan sonuna kadar Merkür’ün retro olduğunu ve tüm yeni planları ona göre düzenlemeyi unutmayın. Fiziksel ve psikolojik olarak sağlığınıza dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin. Beslenme, spor, günlük hayat akışında değişimler uzun vadede size şifa getirecek. 

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Güneş tutulması yenilik, başlangıç ve heyecan vadederken, Satürn- Mars kavuşumu aile, ebeveynlerle ilgi bazı görev ve sorumluluklar açısından sizi yorabilir, baskı yaratabilir. Ruhsal olarak kaygılı hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili konular, kiracılar, taşınma, yer değişimleri söz konusu.

Aşk hayatınızda yeni tanışmalar gerçekleşebilir, kendinize yeni bir hedef koyabilir, bir hobiyi mesleğe dönüştürebilirsiniz. Kariyerde yeni başlangıçlar, çalışma koşullarında değişim, yeteneklerinizi keşfetmeniz ve işbirliklerinde bulunmanız söz konusu. Çocuk sahibi olabilir, hamilelik haberi gündeme gelebilir, çocuklarınız varsa onların yaşamlarında önemli gelişmeler, şanslar öne çıkabilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Tutulma uzun vadeli 1 seneye yayılan etkileriyle ailevi alanda dönüşümler, evlilik, ayrılık, yer şehir değişimleri, bir terfi, makam değişimi gibi etkileri öne çıkartıyor. Taşınabilir, bir gayrimenkul alım satım, kiralama gibi kaynaklarınızı ilgilendiren değişimler gerçekleşebilir. Aile bireylerinden biri evden ayrılabilir.

Her anlamda sorumluluk ve görevlerin artacağı bir süreç. Emek verdiğiniz konuların kadersel olarak karşılığını almanız mümkün. Aile büyüklerinin sağlıkları, kayıpları, bakımları öne çıkabilir ya da geçmiş ailevi sorunların şifalanmaya ihtiyacı olabilir. Bitmesi gereken bir ilişki sonlanacaktır. Çocuklarınızın hayatlarıyla ilgili değişimler, yenilik, şanslar öne çıkabilir; çocuk sahibi olabilirsiniz. Ailede hamilelik haberleri gündeme gelebilir. Zihinsel olarak kendinizi zaman zaman depresif ve yorgun hissedebilirsiniz. Tadilat, tamirat, bakım gibi uğraşları Nisan sonuna bırakın.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Zihinsel olarak aktif, yeni projelerin ve planların gündeme gelebileceği bir süreç. Adım atmakta zorlansanız da şartları doğru değerlendirerek cesaretli olmalı, emek vermeye devam etmelisiniz Kardeş, yakın akraba ve yakın çevreyle ilgili bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir ya da bunları çözmek için adım atabilirsiniz.

Geçmiş sorunlar aile içinde yeniden karşınıza gelebilir. Merkür retrosuyla Nisan sonuna kadar yanlış anlaşılmalar ve iletişimde sıkıntılar yaşamanız mümkün. Para kazanmakta zorlanabilir, beklediğiniz bir para elinize geçmeyebilir. Bir yeteneği ortaya çıkartabilir, kazanca dönüştürebilir, ailenizden katkı görebilirsiniz. Gayrimenkul, toprak alım satım, kiralama, taşınma gibi konular gündeme gelebilir. 

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Güneş tutulmasıyla kaynaklarınız değişiyor, gelir gider planlaması ön planda, geleceğinizi şekillendiren önemli kararlar devrede olacak. Yeni bir yatırıma karar verebilir, bir gayrimenkulü değerlendirmek, satmak isteyebilir, kredi çekebilir, bir borcu yapılandırabilirsiniz. İş arıyorsanız bulabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Ani harcamalar oluşabilir. İş birlikleri, eşin kaynakları, ortaklı paralar alanında riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Maddi güvenliğinize dikkat etmekte fayda var. Satürn- Mars kavuşumu burcunuzda sizi depresif ve kaygılı bir ruh haline büründürebilir. Beklenmeyen sorumluluklarla karşılaşabilir, bazı zorlukların üstesinden gelmeniz gerekebilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza, kazalara, kırıklara dikkat edin. Sinirsel gerginlikler, fıtıklar ortaya çıkabilir. Terapi, şifa, maneviyat, içe dönüş, danışmanlık için güzel bir dönem. Kardeşlerinizden destek alabilirsiniz. Yakın seyahatler gündeme gelebilir. 

Astrolog Seyran Ataklı - sözcü.com.tr

Yorumlar