Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 30 Ekim - 5 Kasım

30 Ekim - 5 Kasım 2023 haftasının astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olayları astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 30 Ekim - 5 Kasım

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Maddi manevi güvenliğiniz, finans ve harcamalar adına riskten, emin olmadığınız yatırımlardan kaçınmanız gerekiyor. Gelir gider dengesini iyi ayarlamalı, bütçenizi doğru yapılandırmalı, ihtiyaçlarınızı doğru belirlemelisiniz.

Abartılı harcamalardan uzak durmanızda yarar var. Ticari konularda, bir ortaklık düşünüyorsanız gelir paylaşımında, yasal konularda kendinizi güvence altına almalısınız. İşinizde, kariyerinizde beklenmedik değişimler gerçekleşebilir, kendinize yeni bir yol planı çizmek durumunda kalabilirsiniz. Kimileriniz zam, terfi alabilir. Kaynakları doğru yönlendirmeniz başarı getirecektir. Sağlık konusunda birine refakat edebilirsiniz ya da sizin operasyon, ameliyat gibi gündemleriniz öne çıkabilir.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Tutulmayı son kez burcunuzda misafir ederek 2 yıllık bir dönemi kapatıyorsunuz. Beklediğiniz hukuksal konular, dava, mahkeme ve eğitim alanlarında kadersel olaylar yaşanabilir. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel olarak kendinizi zorlamayın, sağlığınıza özen gösterin.

Kazalara dikkat edin. Bazı insanların gerçek yüzlerini görebilir, güven sorunu yaşadıklarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Kime ne anlattığınıza dikkat edin, anlaşmazlıkları abartmak yerine orta yolu bulan siz olun. Tüm hayatınızı etkileyecek 6 aylık bir dönem. Öncelikleriniz değişebilir, daha önce fark etmediğiniz şeylerle yüzleşebilirsiniz. Tutulmayı, yaşamınızda size iyi gelmeyen şeyleri ayıklamanız için bir fırsat olarak görün. Harcamalarınızı abartmayın.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Ruhsal olarak kendinizi kaygılı ve depresif hissedebilir, bilinçaltı travmalar tetiklenebilir. Tedavi ve şifalanmak için bu dönemi değerlendirmelisiniz. Görmezden geldiğiniz şeylerle yüzleşebilir, yaşamınızda bazı fazlalıkları, size iyi gelmeyen kişileri ayıklayabilirsiniz.

Psikolojinizin yanı sıra fiziksel sağlığınızda mercek altında. Kontrollerinizi ihmal etmeyin, bağışıklığınıza, tiroid, boyun, akciğer rahatsızlıklarına karşı temkinli olun. Günlük yaşam alanınız, düzeniniz, alışkanlıklarınız, bağımlılıklarınız, yeme içme düzeninize kadar her rutine özen gösterin, yenilik katın. Bir hobi edinebilir, spora başlayabilir, enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Kendinize iyi gelecek yeni alışkanlıklar kazandırın. Finansal olarak riskli yatırımlardan kaçının. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayın.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Sosyal çevre, eğitimler, kariyer hattında gerçekleşen tutulma 6 ay boyunca bu alanda önemli gelişmeleri getirebilir. Umutlarınız olgunlaşabilir, sonuçlanabilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir proje tamamlanabilir, maddi başarı, unvan gelebilir. Kalabalıklar tarafından fark edilebilirsiniz.

Ekip çalışmaları, arkadaşlıklar, mesleki olarak bazı krizlerle karşılaşmak ve bunları yönetmeniz söz konusu olabilir. Riskli yatırımlardan kaçının. Geleceğe yönelik hedefleriniz için harekete geçebilir, beklemediğiniz kişilerden yardım görebilir, terfi, görev değişimi yaşayabilirsiniz. Bağlı olduğunuz bir grup, dernekle yolları ayırabilir, sosyal çevreniz değişebilir. Bir teklif alabilir, değerlendirebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarla yolları ayırmanız olası. Yeteneklerinizden para kazanabilirsiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Haritanızın tepe noktasında gerçekleşen tutulma kariyer, evlilik, statü, aile alanında değişim ve yenilikleri getirebilir. Kariyerde haritanız güzel açılar alıyorsa bir hak ediş, terfi, zam; negatif açılar altındaysa bir iş değişimi, istifa gibi gündemler öne çıkabilir.

Abartılı davranışlardan bu dönem kaçınmalısınız. Öfkeli çıkışlara dikkat edin. Uzlaşmacı olun. Son 2 senedir sürüncemedeki konular artık tamamlanacak, gündemdeki konular netleşecektir. Kendi işinizi kurabilir, taşınabilir, yer değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Ebeveynlerinizin hayatı, sağlığı, düzenlerinde bir dönüşüm, ilişkilerde çatışmalar yaşanabilir. Yatırım için büyük risklere dikkat edin. Geçmişten gelen bir gayrimenkul satış, alım gibi konular varsa çözüme ulaşabilir. Mutsuz birliktelik ve evliliklerde ayrılık kararı alınabilir. Yeni bir projeye başlayabilir, bir hedefe yönelebilirsiniz. Kariyerde büyüme söz konusu olabilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Ay tutulması uzaklar, akademik eğitim, basın yayın, hukuksal ve sosyal medya konularına değiniyor. Beklediğiniz yurtdışı evrak, eğitim başvurusu, vize başvurusu, yükseköğrenim, sınav neticesi gibi alanlarda bazı krizler yaşanabilir ya da nihayete erebilir. Kazalara dikkat edin, hareketlerinizi yavaşlatın.

Kendinizi zihinsel olarak gergin hissedebilirsiniz. Yaşama bakış şekliniz, inançlarınız değişebilir. Yer değişimi, şehir, ülke değişimi, taşınmak söz konusu olabilir. Eşinizin ailesi, uzak akrabalarla ilgili önemli gündemler öne çıkabilir. İletişimde yanlış anlaşılmalara, ifadelerinize dikkat edin. Uzak yerlere seyahat etmek isteyebilir, yolculuk planlayabilir, yeni kültürleri keşfetmek isteyebilirsiniz. Bazı rakiplerle mücadele etmek durumunda kalınabilir, kadınlardan gelebilecek düşman enerjilere dikkat edin. Basın, yayıncılık, sosyal medya alanında yeni görüşmeler, girişimler hayata geçebilir.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Güneş tutulmasının burcunuzda gerçekleşmesinin ardından önemli bir döngüdesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz miras, banka alışverişleri, gider gelir hesabıyla ilgi önemli gelişmeler yaşanabilir.

Önümüzdeki 6 ay içinde bir borcun kapanışı, bir ödemenin tamamlanması, beklenen bir paranın elinize geçmesi, nafakanın bağlanması gibi etkiler devrede. Beklediğiniz bir kredi başvurusu tamamlanabilir, bir ortakla yolları ayırabilir, bir yatırım değerlenebilir. Vergi, sigorta, emeklilik, eşinizin kazançları, başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar adına yapılandırmalar söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa kontrollerinizi aksatmayın. Ruhsal anlamda bir dönüşüm içindesiniz. Finansal olarak ekstra gelirler artabilir, harcamalar yükselebilir. Borçlanma konusuna temkinli yaklaşın.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Yuva kurmaya adım atabilir, evlenebilir, evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkinizi ciddiyete taşıyabilirsiniz. Bazıları yeni bir ortaklığa adım atabilir, bazıları ortaklığı bitirebilir. Anne baba olmaya karar verebilirsiniz. Son 2 senelik bir döngüyü kapatıyorsunuz. Anlaşma, sözleşme imzalar devrede.

İlişkiler, iş birlikleri, kariyer alanında uzun zamandır uğraştığınız konular netleşecektir. Merkür, Mars, Güneş burcunuzda, mücadeleci ve cesaretlisiniz. Tartışmalara, öfkeli çıkışlara dikkat edin. Dürtüsel davranışlardan kaçının. Dava, mahkeme gibi hukuksal beklediğiniz bir konu tamamlanabilir, zorlu haritalar için krizli etkiler öne çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Ateşli rahatsızlıklar, enfeksiyon, böbrek, hormonlar, üreme organlarıyla ilgili hassasiyet yaşanabilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Günlük hayatınız, mesleki konular, çalışma koşullarınız etki altında. Mutsuz olduğunuz bir işten ayrılabilir, yeni bir kariyer planı çizebilir, beklediğiniz bir işten yanıt alabilirsiniz. Çalışma koşullarınız, birlikte çalıştığınız kişilerle yol ayrımları gerçekleşebilir.

Bir iş arayışına girebilir, çalışmıyorsanız çalışmaya karar verebilirsiniz. Kariyer hedeflerini netleştirme zamanı. Yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Beslenme programınızı değiştirebilir, bağımlılıklar için tedavi olabilir, spora başlayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili yeni başlangıçlar ya da bitişler meydana gelebilir. Sağlık sorununuz varsa çözüm yoluna gidebilir, tedavi olabilirsiniz. Bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmeyin, stresi doğru yönetin. Evcil hayvanları olanlar için sağlıkta hassasiyetler yaşanabilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Size sürprizli ve şanslı etkiler getirecek bir tutulma. Enerjiniz değişiyor. Kişisel yaratıcılığınız artacaktır. Sanatsal bir başarı yakalayabilirsiniz. Bir yeteneğinizi değerlendirip başarı kazanmanız olası. Her türlü ekip çalışmasından fayda görebilirsiniz.

Yeni bir aşk başlayabilir, bir birlikteliği ciddiyete taşıyabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, eğitim, iş hayatlarında şanslarla karşılaşılabilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir, hamilelik, doğum gibi gündemler öne çıkabilir. Parasal konularda yatırım, kaynakların gelişmesi, büyümesi mümkün. Masraflarınız bu süreçte artabilir. Sosyal hayatınız hareketlenebilir, bazı arkadaşlarla anlaşmazlıklar yaşanabilir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Özel yaşamınız, aile, ebeveynler, evlilik, birliktelik yaşamın tüm yapıtaşları mercek altında. Önemli etkiler alıyorsunuz. Son 2 yıldır emek verdiğiniz konular tamamlanabilir, taşınabilir, yer değişimi gerçekleştirebilir, evlenmeye karar verebilirsiniz.

Bazıları boşanmaya, ayrılmaya karar verebilir, bazıları ebeveyn olabilir. Gayrimenkul konularında alım satım gerçekleşebilir. Ebeveynlerinizin sağlığı, bakımları yaşamlarına dair sorumluluklar artabilir. Aile içi iletişimde denge sağlamalısınız. Sizin isteklerinizle onların beklentileri anlaşmazlıklara yol açabilir. Kariyer ve statünüzle ilgili yoğun çaba göstermeniz gerekebilir. Bir işe başlayabilir, tayin, atama alabilir, görev değişimleri yaşanabilir. Yurtdışı alanlarında haberler ve gündemler öne çıkabilir.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Birçok şeyi aynı anda yapmak istediğiniz, zihinsel olarak aktif olacağınız bir süreç. Yakın çevreniz, kardeş, komşu, akrabalar, onların hayatlarındaki mevzulara dahil olmak gibi etkiler gündemde olabilir. Hukuksal konularda beklediğiniz süreçler varsa tamamlanabilir.

Araç değişimi, ya da alım satım yapabilirsiniz. Bir anlaşma, sözleşmeye imza atabilir, ticari bir girişim hız kazanabilir. Yurtdışı satış, yaşam, ticaret alanında gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte iletişimi iyi yönetin, sivri dilli çıkışlardan kaçının. Olayları büyütmeyin. Bir süredir devam eden eğitiminiz varsa tamamlanabilir. Kısa seyahat planları yapabilirsiniz. Bekarlar için yeni bir aşk başlayabilir, yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Astrolog Seyran Ataklı - sözcü.com.tr

Yorumlar