Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 12-18 Haziran

12-18 Haziran 2023 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık  Burç Yorumları: 12-18 Haziran

Haftanın Genel Astolojik Görünümü: 

Tüm iletişim hayatımız yeni bir döneme giriyor. Tüm geçmişte yaptığımız duygusal hayatımızla yüzleşmelere söz konusu. Geçtiğimiz haftalarda  yaşadığımız dolunayın  yarattığı etkiler hayatımıza hızlı bir şekilde değişim yaratır. Bu durum bizi daha ilerlememizde zorunlu olduğu için bizi yorabilir. Bu dönem bize olumsuz gibi görünse de yaşantımıza bize yarar getirecek fırsatları da beraberinde getirecek. Enerjimizin bozulmasına izin vermeyelim akışta kalalım

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır. Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli. Duygusal ilişkinizde önsezilerinize güvenebilirsiniz. İnatçılığınızın olumlu yönlerini göreceksiniz. Sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Paraya bakış açınız değişiyor. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Olayların arkasındaki gerçek nedenler üzerinde durmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır. Kariyerinizle ilgili değişim söz konusu. Yaşamı sorguluyorsunuz.  Toplumsal olayları yargılayacaksınız.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Yaşamınızın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun bir hafta.. Planlı hareket ettiğiniz zaman, istediğiniz sistemi kuracaksınız. Sabırlı olmak size iyi gelecektir. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılısınız. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak. Bu hafta onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Siz değişimler içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinize kesin ve doğru bir yaklaşım içindesiniz. Ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir hafta yaratıcılığınız hız kazanıyor. Aşırı çalışmanız gereken bu dönem enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız. Sadece mantığınıza güveniyor ve bu dönem düşüncelerinizden taviz vermek istemiyor olmanız  size olumlu geliyor.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle birlikte ortak aktiviteler ve eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.. Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Her şey sizin lehinize gelişiyor.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Kendi kurallarınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Yeni projelerin gündemde olacağı bir haftasınız. Kafanızdaki konuları fazla düşünmeyin. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranmalısınız. Geriye dönüşleriniz zor oluyor. Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. İletişim konusunda hızlı görüşmelerin gündem kazanacağı bir hafta. Enerjinizi yüksek tutmalısınız..

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Hislerinizde yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İş birliğini seviyor olmanız, birçok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor.  Bu hafta kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak farklı çalışmalara yöneleceksiniz. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içine giriyorsunuz.. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir hafta. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmalısınız. Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişileri yargılamayın..

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Bağımsızlık dürtülerinizi dizginleyin.  Yaşam enerjiniz çok güçlü. Hedefleriniz mükemmel.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: İçsel anlamda sorgulayıcı davranarak, bazı engelleri kolayca aşabilirsiniz.. Entelektüel oluşumlar için uygun bir dönem olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz.. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Bu hafta, sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Çevrenizde kişisel cazibenizden etkilenen  bir çok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Geçici duygular yüzünden iş şartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. İsteklerinizde artıştan dolayı, kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranacaksınız. Bazı duygularınız yön değiştirecek. Artık eskisi gibi olamayacaksınız.  Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bu hafta özellikle olayların tarzı sizin için önemli.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.. Enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.  Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyacaksınız.. Özellikle iş yaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. Bu hafta dostlarınızla birlikte olun.

Astrolog Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar