Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 11-17 Mart

11 -17 Mart haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı

Haftalık Burç Yorumları: 11-17 Mart

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta hayatınızdaki her şeyin hızlandığını hissedebilirsiniz. İnisiyatif almak ve girişimler için uygun bir zaman olabilir. Uzun bir süre sabırla bekledikten sonra artık bir girişimde bulunmaya kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Venüs'ün burç geçişiyle bilinçaltınız ve rüyalarınız oldukça aktif olabilir. Bir mentor, danışman, guru bu dönemde yaşamınıza girebilir ve rehber, kılavuz konumunda size yol gösterebilir. Gizli ilişkilere dikkat!

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Rüyalarınızın aktif olduğu bu hafta, bilinçaltınızda yatan ve sizi yoran konulara ışık tutabilir. Maddiyatınızı ve kişisel değerlerinizi korumak, üstüne yeni değeler katmak konusunda zorluk çekebilirsiniz. Venüs'ün burç değişimi daha anlayışlı olmanızı sağlayabilir. Sosyal bağlantılarınızı güçlendirmek ve ideallerinizin üzerinde yoğunlaşmak için hayal gücünüzü artırabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha derin bağlar kurmak ve paylaşımda bulunmak için güzel zamanlar olabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Düşüncelerinizi ve duygularınızı daha rahat bir şekilde ifade edeceğiniz bir hafta sizleri beklemekte... Hafta başında yeni heyecanlar katmak için girişimde bulunabilir, yabancı kişilerle iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise motive olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Venüs'ün burç geçişiyle toplum önünde saygınlık isteğiniz artabilir. Yeni hedefler belirleyebilir ve gerçekçi adımlar atabilirsiniz

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hayatınızda yön değişikliği ihtiyacını hissedebilir, yeni hedefler koyabilirsiniz. Anne sağlığı ile ilgili gündemler oluşabilir. Arkadaşlarınızla ılımlı konuşmalar içerisinde olabilir, ortak keyif aldığınız alanlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu rüyalar aktif olabilir. Hızlı çalışan zihniniz sizleri yorabilir. Venüs'ün burç geçişiyle, farklı kültürlere ilgi duyabilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz yurt dışı seyahat planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.,

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Ufkunuzu bulunduğunuz ortamın dışına ve uzaklara genişletmek isteyebilirsiniz. Önemli bir girişim öncesinde seyahat etmeniz gerekebilir. Bu seyahatten yeni bilgiler ve tecrübeler edinebilir, size destek olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Hedeflerinizde büyüme ve genişleme potansiyeli yakalayabilirsiniz. Venüs'ün burç değişikliğiyle Gizli, kapalı konuların önem kazandığı bir dönemden geçerken sezgileriniz de güçlü durumda. Maddi ihtiyaç ve beklentileri sıfıra indirgemiş olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizle yüzleşebilir ve sizi yanlış anlayan kişilere duygularınızı daha iyi ifade etmek isteyebilirsiniz. Hayat yolunda ilerlerken isteklerinize erişebildiniz mi? ve siz ne istiyorsunuz? Bu konuya yoğunlaşabilirsiniz. Duygusal hassas bir dönemde olabilirsiniz. Venüs'ün burç değişimiyle, ilişkilerde daha anlayışlı ve duyarlı olacaksınız. Hayatınızda olan kişilerle daha tutkulu bağ kurabilirsiniz,

TERAZİ  BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftaya başlarken ikili ilişkilerde karşı tarafın ihtiyaçlarına yönelik davranabilirsiniz. Partnerinizin iletişimde net ve dürüst olması, duygusal ihtiyaçlarını ve düşüncelerini rahatça ifade etmesi birbirinize olan güvenin artmasını sağlayabilir. Bazı konularda düşünmeden söylenen sözlere kulak asmadan ilişkinizi doya doya yaşamalısınız. Venüs'ün burç geçişiyle, ilişkilerde sevdiklerinize hizmet odaklı bir yaklaşımla sevginizi gösterebilirsiniz.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken el çabukluğu ile birçok işi bir arada yürütebilirsiniz. Aceleci tavrınız söylemlerinize yansıyabilir çevrenizdekilerin tepkisine yol açabilir. İkili ilişkilerde ise birlikte bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Venüs'ün burç değişimiyle hayatın tadını tuzunu tam olarak alacaksınız. Romantizmi dolu dolu yaşayabilirsiniz. Boş zamanlarda sanatsal konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kendi halinizde hoşça vakit geçirme zamanında olabilirsiniz. Hobilerinizle ve ilgi duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi her yönden geliştirebilir, dinginliğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Çabanızın, gayretinizin karşılığını alabilirsiniz. Venüs'ün burç geçişiyle, evinizin dekorunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Aile bağlarınız kuvvetlenebilir

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Gelişmeler ve olaylar karşısında sabır göstermeniz gereken bir zamanda olabilirsiniz. Yaşananlara bir de tepeden bakmış olmak hiç de fena olmayabilir. Çalışkanlığınızı kararlılıkla koruyarak, kısa vadeden ziyade uzun vadeli düşünerek emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Yavaş ilerlediğiniz ancak her şeye rağmen ilerlediğiniz bir dönem olabilir. İnancınızı korumalısınız. Venüs'ün burç değişimiyle, iletişimde daha hassas ve anlayışlı olma eğiliminizi artabilir. Söylemlerinizle çevrenizdekileri hayran bırakabilirsiniz.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta etrafınızda cesur, enerjik, atılımcı kişiler bulunabilir. Gelişmenizi sağlayacak, sizi ileriye taşıyacak bazı haberler alabilirsiniz. Yolculuklar bu gelişime yardımcı olabilir. Hafta sonu ise dünyevi ve maddi hırsların dışında daha bilge, anlayışlı, toleranslı, insancıl ve hümanist yönlerinizi cömertçe sergileyebilirsiniz. Venüs’ün burç geçişiyle maddi ve manevi değerlerinizde artış söz konusu olabilir. Alışveriş yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sessizlik, sakinlik ve sükûnet arayışınız oldukça yüksek bir hafta olabilir. Kalabalıklar içinde olsanız da kendinizi yalnız hissedebilir hatta bu yalnızlığı arayabilirsiniz. Manevi uyanışlar bu dönemde dikkat çekici olabilir. Sezgilerinizle, hissederek bütün dünyayı, evreni, insanları anladığınız bir dönemdesiniz. Bu algı ve anlayış size yol gösterici olabilir. Venüs’ün burç geçişiyle Kendi ihtiyaçlarınızı ve değerlerinizi daha iyi anlama ve ifade etme şansı bulabilirsiniz.
 
 
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı 
  
Whatsapp: +90 0533 816 56 88
 
E-mail: astroyasam@gmail.com
 
Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/
 
YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5
 

Yorumlar