Astroloji

Aylık Burç Yorumları: Mart 2024

Mart ayında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası haller...

Aylık Burç Yorumları: Mart 2024

Koç Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler bulabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.Yeni alışkanlıklar edinmek, ruhsal ve bedensel anlamda iyileşmek ve yurtdışı bağlantılı konular ayın ilk yarısında sizi meşgul edebilir. 12-23 Mart arasında yurtdışı konularında şanslı olacaksınız. 17 Mart tarihinde kanma kandırılma etkisine dikkat etmelisiniz, iyi niyetiniz suistimal edilebilir. Veya bugün başkalarına destek olmak da isteyebilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle girişimlerinizi hızlandıracaksınız ve kendinizi çok daha zinde hissedeceksiniz. 25 Mart’ta karşıt burcunuzda gerçekleşen ay tutulması ile bazı ilişkileri bitirebilir, ortaklı işler ve işbirlikleri ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hukuki konularda ve süregelen davalarda sonuç alabilir, taşınabilir ve önemli sözleşmelere imza atabilirsiniz. 

****************************************************************

Boğa Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayında sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve geleceğe dair planlarınıza odaklı olacaksınız. Sosyal çevrenizde etkinsiniz, organizasyonlar verimli geçecektir, 10 Mart’ta tam da bu alanda gerçekleşen yeni ay ile önemli çevrelere girebilir, destek görebilirsiniz. 12-23 Mart arası arkadaşlar, sosyal çevre ve dahil olduğunuz dernek ve gruplardan destek göreceksiniz. Organizasyonlarda yeni bir ile tanışabilirsiniz. 17 Mart civarı toplumsal konu ve olaylara karşı hassasiyetiniz artabilir, çevrenize destek olmak isteyebilirsiniz. 25 Mart’ta sağlık ve iş alanınızda önemli bir ay tutulması gerçekleşecek. İşinize dair mühim değişimler söz konusu, birlikte çalıştığınız kişilerin hayatında da değişim olabilir, örneğin yanınızda çalışan biri istifa edebilir. Bu ay hem kendi sağlığınıza, hem de varsa evcil hayvanlarınızın sağlığına özen göstermeniz gerekiyor.

****************************************************************

İkizler Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayının ilk yarısında mesleğiniz ve ailenize dair önemli gündemleriniz olacaktır. Sorumluluklarınız artıyor ve bu sizi biraz zorluyor. 10 Mart’ta bu alanda bir yeni ay gerçekleşiyor. Yeni bir görev söz konusu olabilir. 12 Mart sonrasında ise hem iş hem de ailenizle ilişkileri daha rahat yöneteceksiniz. 12-23 Mart arasında iş ve kariyer fırsatlarını değerlendirin. 17 Mart civarında bir konuda fazlaca fedakarlık yaptığınızı fark edebilirsiniz, ancak buna mecbur da olabilirsiniz. 25 Mart’ta terazi burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ile eğer bekarsanız aşk kapıyı çalabilir. Aşk hayatınızıda her şeyi net göreceksiniz, süregelen bir ilişkiyi bitirme kararı da alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bazı ikizler burçları çocuk sahibi olabilir. 

****************************************************************

Yengeç Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayının ilk yarısı seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari ve hukuksal konularda girişimlere odaklısınız. 10 Mart sonrası kariyerinizde çok daha aktif olacaksınız, sunum veya iş görüşmeleri yapabilirsiniz.12 Mart’ta Venüs balık burcuna geçiyor, 12-23 Mart arasında yurtdışı bağlantılı konular, eğitim ve medya alanlarında fırsatlar yakalayabilirsiniz. 17 Mart’ta ticari ve hukuksal konularda önemli kararlar almayın. 20 Mart sonrasında ise kariyer ve işte göz önündesiniz. 25 Mart’ta ev ve aile alanınızda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Ailenizle ilgili önemli bir konu gündeme gelebilir, ailede sağlık sorunları olabileceği gibi aile ilişkilerinde tavrınızı değiştirmeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Ev, emlak, arsa konularında bazı problemleri çözmek gerekebilir. Bir evin satışı gerçekleşebilir, taşınma, yer değişikliği gündeme gelebilir. 

****************************************************************

Aslan Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayının ilk yarısında ortaklı paralar, borç, vergi ve ödemelere odaklısınız. Kredi çekmek, sponsorluk, burs, miras, nafaka gibi konularda 10 Mart sonrası yeni girişimde bulunabilirsiniz, 12 Mart’ta Venüs balık burcuna geçiyor, özellikle 12-23 Mart arasında kredi, borç konularında düzelme görebilirsiniz. ancak 17 Mart tarihinde maddi konularda önemli kararlar almayın, yanılma ihtimaliniz yüksek. Bu süreçte eşinizin kazançlarıyla ilgili konular da gündeme gelebilir. 25 Mart’ta gerçekleşen ay tutulması yakın çevrenizdeki değişimleri gösteriyor. Kardeşinizle ilişkinizde hassasiyetiniz artabilir, onun hayatında değişim olabilir. Kuzenler ve komşularla ilişkilerde bazı problemleri fark edebilirsiniz. Bazı aslanlar seyahatlerde ve trafikte bazı sorunlar yaşayabilir, araba almaya uygun değil ancak satabilirsiniz. Bazı aslanlar eğitim süreçlerini tamamlayabilir.

****************************************************************

Başak Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayının ilk yarısında ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konulara odaklı olacaksınız. 10 Mart sonrasında ilişkiler, ortaklı işler, hukuki süreçler gibi konularda yer başlangıçlar yapabilirsiniz. 12-23 Mart arasında Venüs balık burcuna geçiyor ve ilişkiler ve sözleşmelerde şanslı bir süreç başlıyor. Bu süreçte sevgiliniz, eşiniz ve ortağınızdan destek görebilirsiniz. 17 Mart civarında ilişkilerde fazlaca fedakarlık yaptığınızı fark edebilirsiniz, 17 Mart yeni biriyle tanışmak için uygun değil. Eğer evliyseniz eşinize bir konuda yardımcı olmanız da gerekebilir. 25 Mart’ta maddi alanınıza ışık tutacak bir ay tutulması gerçekleşiyor. Uzun süredir beklediğiniz bir ödemeyi alabilirsiniz ve bir borcu kapatabilirsiniz. Gelir-gider durumunuzu net göreceksiniz. Kazancınızı farklı kaynaklardan sağlamanın yollarını arayacaksınız, hatalarınızı görebilir yatırımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. 

****************************************************************

Terazi Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayı sizin için çok önemli, çünkü tutulma burcunuzda gerçekleşiyor. İş, rutinler sağlıkla ilgili konularla mart ayına başlıyorsunuz sevgili teraziler. 10 Mart’ta gerçekleşen yeni ay ile yeni bir iş veya görevin sorumluluğu size verilebilir. Yeni bir beslenme, egzersiz rutini hayatınıza girebilir. 12-23 Mart arasında işle ilgili avantajlar yakalayabilirsiniz, iş yerinde destek görebilirsiniz. 17 Mart civarı bağışıklığınız düşebilir, sağlığınıza dikkat edin, bu tarihte önemli imzaları atmayın, acele karar almayın. 25 Mart’ta burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Eğer Güneş’iniz 5 dereceye yakınsa tutulmadan daha fazla etkileniyorsunuz. Kendinizi nasıl gördüğünüz, kişiliğiniz, bedeniniz, sağlığınız, ilişkileriniz ve işbirlikleri konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı işleri, ilişkileri geride bırakıp, yeni bir hayatı kucaklama vakti belki de gelmiştir. Ayın son haftası ilişki ve sözleşmelerde son kararı vermekte acele etmeyin. 

****************************************************************

Akrep Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayında aşk hayatınız, keyifli konular, seyahatler, çocuklar ve hobilerinize odaklı başlıyoruz. 10 Mart’ta bu alanda bir yeni ay gerçekleşiyor, yeni bir hobiye başlayabilir, aşk hayatınızda bir gelişme gündeme gelebilir. Başarılarınızdan ötürü bir ödül de alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatında bir başlangıç söz konusu olabilir. 12 Mart’ta Venüs’ün balık burcuna geçmesi ile 12-23 Mart arasında yeni bir ilişki gündeme gelebilir. 25 Mart tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile sizden saklanan bazı gerçekleri görebilirsiniz, böylelikle kendi gölge yanınızı keşfedebilirsiniz. Anne tarafınızın konu ve olayları, flörtler, riskli yatırımlarla ilgili beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. Kendi alanınızda kalmak, yalnız kalıp düşünmek iyi gelebilir. Yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Ayın son haftası işlerinizde bazı pürüzleri çözmek gerekebilir.

****************************************************************

Yay Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayında aile, yuva, ev, emlak konularına odaksınız. 10 Mart’ta yeni bir eve taşınmak, yeni bir düzen kurmak için harekete geçebilirsiniz. 12-23 Mart arasında ev ve yuva alanlarında dekorasyon, değişim yapabilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz, eğer ev bakıyorsanız bu tarihleri değerlendirin. 17 Mart civarında ev içerisinde ve ailede bazı fedakarlıklar yapmak gerekebilir. Bir yandan evde su basması, su ve gazla ilgili sorunlar olabilir. 25 Mart’ta sosyal çevre ve arkadaşlar evinizde bir ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma ile eski bir çevreden ayrılabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız hayatınızdan çıkabilir, eski dostlarla da görüşebilirsiniz. Ay sonunda çocuğunuzla ilgili bazı problemleri çözmeniz gerekebilir, ancak acele etmeyin çözüm nisan sonunda gelecektir. 

****************************************************************

Oğlak Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Bu ay yakın çevreniz, kardeşler ve iletişime dair konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.Yeteneklerinizin farkına varacak ve kariyerde değişime yöneleceksiniz. 10 Mart’ta kısa bir seyahat, eğitim veya reklam, sunum gibi bir konu gündeme gelebilir. Yeni bir projeye evet diyebilirsiniz. 12-23 Mart arasında yazılı işler, konuşmalar, sözleşmeler ve iletişime dair projelerde şanslı olacaksınız, yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz, değerlendirin. Bu döne araba alabilir, arabanızı değiştirebilirsiniz. 25 Mart’taki ay tutulması sizi oldukça etkiliyor. İşe dair bir konuyu bırakamak isteyebilirsiniz, kariyere dair bir değişim gündeme gelebilir. Boşanma, statü değişikliği de yaşayabilirsiniz. Uzun süredir size fayda sağlamayan hedeflerde değişime gidebilirsiniz. Ayın son haftası mühim kararlardan kaçının, özellikle ev, aile ve yerleşime dair konularada, çünkü şartlar değişebilir. 

****************************************************************

Kova Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Mart ayında kazançlarınız, varlıklarınız ve yeteneklerinizi nasıl daha iyi değerlendirebileceğinizi düşünüyorsunuz. 8-10 Mart civarında ani gelişemeler yaşanabilir, acele hareket etmeyin. 10 Mart’ta gerçekleşen yeni ay ile yeni bir gelir kaynağı elde edebilir veya uzun süredir istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. 12-23 Mart arasında kazançlarınızı arttıraya ve yatırım yapmaya odaklanın. 17 Mart’ta maddi konularda dikkatli olmakta yarar var. 25 Mart’ta terazi burcunda gerçekleşen ay tutulması ile yurtdışı, eğitim, hukuk, medya yayıncılığa dair mevzular gündeme gelebilir, bu konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz. Örneğin bir kitap yayınlayabilir, bir televizyon programın açılabilirsiniz. Eskiden gittiğiniz yabancı bir ülkeye yeniden gidebilir, eski bir eğitime kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Buralarda ufak tefek pürüzler olsa da tutulmadan olumlu etkileniyorsunuz.

****************************************************************

Balık Burcu 2024 Mart Ayı Burç Yorumu: Bu ay sizin doğum ayınız, mutlu yıllar sevgili balıklar, bu sene Satürn ile hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. 10 Mart’ta burcunuzda gerçeklen yeni ay ile yeni başlangıçlara hazırsınız. 12 Mart’ta Venüs burcunuza geçiyor, kendinizi daha özgüvenli ve güzel hissedeceksiniz. 12-23 Mart arasında ilişkiler ve estetik konularda şanslı olacaksınız, yeni bir ilişki olabilir, değerlendirin. 17 Mart civarı sağlığınıza özen gösterin, kendinizi yormayın. 25 Mart’ta terazi burcunda gerçekleşen ay tutulması ortak para alanınızda gerçekleşiyor. Tazminat, kredi, nafaka, miras gibi kaynaklar gündeme gelebilir. Eşinizin maddi konularda bir problemi de olabilir. Yatırım konularında ay sonuna dikkat edin, acele etmeyin. Bir fobinizle veya korkunuzla da yüzleşebilirsiniz. Krizleri ve size zor gelen konuları soğukkanlılıkla yönetmeyi öğreniyorsunuz. 

Yorumlar