Astroloji

Aylık Burç Yorumları: Kasım 2023

Ünlü astrolog Filiz Özkol, Kasım ayında burçları etkileyebilecek astrolojik gelişmeleri yorumladı.

Aylık Burç Yorumları: Kasım 2023

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için, çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz. Kasımda, henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz.

Şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların yarattığı olumlu etki, vizyonunuzun değişmesine neden olacak. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Sosyal çevrelerde dolaşacak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlarda olmak isteyeceksiniz. Aşk yaşantınız daha önemli olacak. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.

Kendinizi denetleme gereği duyacak ve evlilikle ilgili ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Çabalarınız başarıyı size geç fakat kalıcı bir şekilde verecektir. Mars, 25 Kasım'a kadar Akrep'te, daha sonra Yay burcunda ilerlemeye başlayacak. Yakıcı ve kesici aletlerden uzak kalın. Sağlık gezegeniniz Merkür, 11 Kasım'a kadar Akrep'te, daha sonra Yay burcuna geçecek. Böbreklerinizi korumaya özen gösterin.

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda, ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Egonuzun yüksek olması nedeniyle, bulunacağınız ortamlarda önce kendinizi düşüneceksiniz. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.

Üzerinde çalıştığınız bir teziniz varsa, bu dönemde daha çok yoğunlaşacak ve vakit ayıracaksınız. Bu ay geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz. Sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil.

Kasım ayında sağlığınızla ilgili bir sorun görünmüyor fakat, uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir genel kontrolden geçebilirsiniz. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve duygusal yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Abartılmış davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız, bu dönem sağlığınızı da yanlış etkilerden korumuş olursunuz.

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Bırakın, kendilerini ifade etsinler.

Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Partnerinizle olabilecek karşılıklı isteklerinizde fazla ısrarcı olmayın. Aynı şekilde onu da kırmadan ikna etmeye çalışın. Çok hızlı kararlar vermeyin. Yalnız yaşayan İkizler, cazip hediyeler alabilirler ve bu nedenle etkilenebilirler. Bazılarınız uzun süredir adını koyamadığı bu duygulardan yola çıkarak, yeni ve akıllı maceralara çıkacaktır.

Kasımda uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorunlarınızı ele alabilirsiniz. Ayrıca sekizinci sağlık evinizdeki Satürn sayesinde kararlı ve yardımsever duygularınız, sizi çevrenizde sevilen bir kişi yapacaktır. 13 Kasım'da Yeni Ay size yeni duygular verecektir. Yeni Ay'la birlikte bedensel ve zihinsel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda bakışlar üzerinizde olacak. Ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Fakat isteklerinizi gizli tutuyorsunuz. Çevrenize karşı nazik olmalısınız.

Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularınız artarken; iş disiplininiz zorunlu olarak, olağandan daha yoğun bir hale gelecektir. Bu ay, yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep'te. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda. Jüpiter, retroya devam ediyor. Spor yapmalı, kalbinizi ve dolaşım sisteminizi düzenli tutmak için gerekli özeni göstermelisiniz. Böbrekler, cildiniz ve baldırlarınıza özen göstermelisiniz. Karaciğerinizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve dengeli beslenmelisiniz.

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Yine dostluklarınızda spekülatif olaylara karşı temkinli olmalısınız. Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Aileniz bu konuda size destek vermek yerine, zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak.

Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hep hatalar yapıyor ve karşınızdaki kişiye olduğundan fazla değer veriyorsunuz. Bu nedenle, uzun süredir birlikte olduğunuz kişilerin farklı yüzleri sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Çünkü siz, karşınızdaki kişiye iyimser yaklaşan ve güvenen bir çocuksu kişiliğe sahipsiniz. Oysa, ilişkilerde kaçınılmaz olan karşılıklı sürtüşmelerin, uzun vadede sağlam mantık süzgeçlerinden geçmesi gerekmektedir. Bu tür akılcı değerlendirmeleri, aşk sürecinizin her anında uygulamaya çalışın.

5 Kasım'da Satürn, ileri hareketine başlıyor. 13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. 25 Kasım'da Mars, Yay burcunda ilerliyor. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

14 Kasım'da finans evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. 28 Kasım'da seyahatler evinizde bir Ay tutulması oluşuyor. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Bu ay sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Para evinizde ilerlemeye başlayacak olan Güneş size güç ve sabır verecek. Para kazanacak ve bol bol harcayacaksınız.

Birçok yerden maddi değerler gelecek ve isteklerinizde büyük bir artış olacak. Bu dönem özellikle dikkat etmelisiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Şartlar yatırımlarınızı olumlu bir şekilde etkileyecek ve sizi en iyi finans kaynaklarını sunacaktır. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Kasımda enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz.

Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Yakın dostluklar arasında duygusal yakınlaşmalar veya uzun süredir arkadaşlık ettiğiniz bir kişiyle aranızda farklı bir çekim oluşabilir. Çevrenizde oldukça cazibeli bir hava estireceksiniz. Akıcı konuşmalarınızla, bulunacağınız ortamlarda sözcülük yapabilir ve hakkınızı aramanız gereken konularda ağırlığınızı koyabilirsiniz.

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda ikna yeteneğinin yüksek olduğu bir önem. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Enerjimizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarımız da güçlenecek.

Kasım, tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Geçmişte tanıdığınız bir kişi yepyeni şartlarla yeniden karşınıza çıkabilir. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi, çevreniz gönülden destekliyor. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda oldukça hassas davranacaksınız.

25 Kasım'a kadar Mars, Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Daha sonra Yay burcuna geçiyor. 13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda gerçekleşiyor. 5 Kasım'da Satürn, ileri hareketine başlıyor. Kendinizi ifade etmekte hızlanacaksınız. Küçük sakarlıklar söz konusu. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, siz çaba göstereceksiniz. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve zıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Sosyalliği ve yalnızlığı bir arada yaşamak istiyorsunuz. Bu iki duyguyu aynı anda yaşamanız sizi gergin yapabilir.

Özel yaşadığınız duygular da bu ayı, sizin için önemli kılacak. Sezgisel yeteneğiniz güçlenecek ve olaylara farklı bir boyuttan bakacaksınız. Yine gizli yeteneklerinizi kullanabilme özelliğiniz belirginleşecek. Fakat siz mistik yönlerinizden çok, idealizm konusunda kendinizi sorgulayacak, yaşamla ilgili pratik düşünceler içinde olacaksınız.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. 25 Kasım'a kadar Mars, Akrep burcunda ilerleyecek; daha sonra 25 Kasım'da Yay burcuna geçiyor. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda gerçekleşiyor. Tüm bu hareketler, sinirli ve asabi olmanıza neden oluyor. Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz.


Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu, yanı sıra problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız.

Kasımda kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacak, çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz. Fantezi haline getirdiğiniz konuların gerçeğe dönüşümü için çaba içinde olacaksınız.

Venüs, 6 Kasım'a kadar Başak'ta, daha sonra Terazi burcunda ilerliyor. Bu dönemde kozmik güçler sizi desteklemeye devam edecek ve zorluklar karşısında güçlenmenizi sağlayacak. Sağlığınız konusunda olumlu bir ay. Sadece uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. 13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. Bu dönemde, olumlu işlerle hobi olarak ilgilenebilir; zihninizi dinlendirebilirsiniz. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda ortaklıklar, evlilik ve finans konularında çevresel faktörlerin büyük rol oynayacağı bir tablo ortaya çıkıyor. Parasal konularda dikkatli olacağınız bir aydasınız. Karşılıklı işlerde, borçlu duruma düşmekten kaçının. Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız kadar alışveriş yapın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız.

Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız; yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç platformu oluşturacağınız çalışmaların içinde olacaksınız. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara sürüklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor.

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda kariyer ve üstün nitelikler göz dolduracaktır. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. İnandığınız konulardan nedense taviz vermek istemiyor olmanız şaşırtıcı...

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda çevresel koşullar sizi desteklerken, bilinçaltınızda şekillendirdiğiniz konular ön plana çıkacak. Bilinçaltı değerlerinizin aktif olmasına rağmen, içinize kapanarak, olayların yorumlarını iç dünyanızda yapacaksınız. Yaşama karşı çekimser olabilirsiniz. Fakat bu dönemde yardım etme duygularınız çok yoğun. Yardım etme konusunda kurumsal yardım almanız mümkün. Sivil toplum örgütlerine destek vermeniz, çevreniz tarafından takdirle izlenmenize neden olacak.

Kasımda uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Ay boyunca duygusal yönleriniz ortaya çıkacak. Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. Bu ay, sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. 25 Kasım'a kadar Mars, Akrep'te kalacak; daha sonra Yay burcuna geçecektir. Ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir.

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasımda yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız. Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Aileniz sizi destekliyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor. Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve sonra çok yoruluyorsunuz. İş birliği içinde olacağınız kişilerin, üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu.

Eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Kasımda duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Hırslı ve atak davranarak düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız. Bu dönem duygusal karışıklığa neden olmak istemiyorsanız, partnerinizle çekişmek yerine onun duygularını anlamaya çalışmalısınız. Yabancı ülkelerle ilgili konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir. Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. Sağlık konusunda hassas bir bünyeniz var. Fazla yoğunluktan halsiz düşebilirsiniz. Güneş, 23 Kasım'a kadar Akrep burcunda ilerleyecek. Daha sonra Yay burcuna geçiyor. Sağlığınızla ilgili küçük ayrıntılar dışında önemli bir şey olmayacak. Tansiyon sorunu olanlar dikkatli olsunlar. Sağlık gezegeniniz Güneş, ruhsal evinizde. Sinirsel felçler ve kazalara yol açabilecek olaylardan sakınmalısınız. Kemiklerini korumalı ve diş kontrollerini yaptırmalısınız. Neptün burcunuzda geri konumda; eski hayallerinizi yenilemek için çok önemli bir dönemdesiniz. Aklınızdan geçen her şeyi kafanızda şekillendirin ve evrene yollayın. Düşüncelerinizi söylerken aykırı düşebilirsiniz.

Filiz Özkol - alem.com.tr

Yorumlar