Astroloji

10 Şubat Kova Burcunda Yeniayın burçlara etkileri

10 Şubat Kova Yeniayı^nın burçları nasıl etkileyebileceğini Astrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı

10 Şubat Kova Burcunda Yeniayın burçlara etkileri

10 Şubat Cumartesi, İstanbul saatiyle 01:58’te Kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Ani değişen durumların ve beklenmedik gelişmelerin ön planda olacağı günler içindeyiz.

Toplumsal konulara, özgürlüğe duyarlılık artacak. Farklı fikirleri, görüşleri konuşacağız.

İsyankar tavırlarla, kibirli söylemlerle ve şekilci yaklaşımlarla da sıkça karşılaşacağız.

Teknolojik gelişmeler gündeme gelebilir. Sosyalleşmek, gruplar içinde aktif yer almak isteyeceğiz. Sıra dışı kararlar almaya yatkın olacağız.

Yeniaylar yeni fikirleri, girişimleri ifade eder. Bu yeniayda her şey çok hızlı değişebilir. Mümkün olduğunca dürtüsel davranmamaya dikkat edelim. Hava olaylarında da ani geçişler yaşanabilir.

Toprak grubu burçların (Boğa-Başak-Oğlak) aşk hayatlarında olumlu gelişmeler söz konusu. Ani başlayan ilişkiler ya da ilişki içinde farklı bir evreye geçiş gündemde olacak.

Sağlık olarak da tansiyonla, kalple ve beyinle ilgili rahatsızlıklarda artış görülebilir.

Kova Yeniayının Türkiye üzerindeki etkilerini daha çok adaletle, özgürlüklerle ilgili konularda göreceğiz. Gündemin beklenmedik şekilde değişmesi mümkün.

Doğum haritalarında sabit burçların (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) 20 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 5-15 Şubat, 6-16 Mayıs, 7-17 Ağustos, 7-17 Kasım arasında doğanlar bu yeniaydan daha yoğun etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler:

YÜKSELEN KOÇ: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni gruplara da dahil olabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar ya da beklediğiniz bir paranın gecikmesi yaşanabilir. İş hayatınızda ise karşılaşacağınız fırsatları değerlendirmeye çalışın.

YÜKSELEN BOĞA: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

İşinizle ilgili konularda daha görünür olacağınız bu yeniay döneminde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Kimseyle güç savaşına girmemeye çalışın. Yeni bir eğitim ya da seyahat gündeme gelebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Yurt dışıyla ilgili durumların, hukuki konuların ya da seyahatlerin ön planda olacağı bir yeniay süreci. Gizli kalmış olaylar bir anda ortaya çıkabilir. Sürüncemede kalan konuları da netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Hayatınızda kriz yarattığını düşündüğünüz konulara farklı yaklaşıp çözüm getireceksiniz. Özellikle de maddi konularda daha rahat hissedeceksiniz. Arkadaşlar arasında beklenmedik gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

İkili ilişkilerinizde radikal kararlar alabileceğiniz bu yeniay sürecinde kariyer hayatınızda da beklenmedik gelişmeler gündemde olacak. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Sağlıkla ilgili de olumlu gelişmeler sizi rahatlatacak.

YÜKSELEN BAŞAK: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Günlük akışınızda, beslenme düzeninizde ya da çalışma ortamınızda bazı değişimler yapmak isteyeceksiniz. Uzaklarla ya da eğitimle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yeniay sürecinde yaratıcı yönünüzü kullanmaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı bir yeniay dönemi. Beklenmedik harcamalar çıkabilir. Riskli durumlardan uzak durmaya gayret edin. Aileyle birlikte olmak, evinizle ilgilenmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREP: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili gelişmeler gündemde olacak. İkili ilişkililerinizde ani kararlar almak isteyebilirsiniz. Fevri hareket etmemeye gayret edin. Kardeşlerle, yakın arkadaşlarla olmak size iyi hissettirecek.

YÜKSELEN YAY: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

İletişimin, sosyalleşmenin artacağı yeniay döneminde seyahat planları yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekecek. Maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Kazançlarınız konusunda daha farklı girişimlerde bulunmak isteyeceğiniz bu yeniay döneminde kendinize olan güveniniz de yüksek olacak. Özel hayatınızda hızlı değişen durumları kontrol altına almaya çalışacaksınız.

YÜKSELEN KOVA: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Kendinizle ilgili önemli değişimler yapmak isteyeceğiniz bir yeniay süreci olacak. Ailevi konularla ilgili gerginliklerde fevri karar vermemeye çalışın. Evinizde daha fazla vakit geçirmek size iyi gelebilir.

YÜKSELEN BALIK: 10 ŞUBAT KOVA YENİAYININ ETKİLERİ 

Sizin dışınızda gelişen olayların gündemde olacağı bir yeniay süreci. Gizli kalmış konularla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, yakın çevrenizden fikir almak size iyi gelecek.

Hepimize güzel başlangıçlar yaşayacağımız bir yeniay süreci diliyorum.

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu - Mlliyet Pembenar
astrolojihan@astrolojihan.com

Yorumlar