Yeniçağ

Capacity AVM'de anne ve bebekler birlikte yoga yapıyor

Anneler ve bebekleri, Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen Anne&Bebek Yogası’nda Zeynep Gözübüyük ile bir araya geliyor.

Capacity AVMde anne ve bebekler birlikte yoga yapıyor

Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 2 ile 10 ay arasında olan bebeklerin katılımıyla gerçekleşen Anne&Bebek Yogası etkinliğinde, bebeklerin diğer bebekler ile bir araya gelerek sosyalleşmesi ve egzersiz yapması renkli görüntülere sahne oldu. Bebeklerden önce annelerin rahatlaması için esneme hareketleriyle başlanan etkinlikte keyifli, sağlıklı ve oldukça eğlenceli bir saat yaşandı.

Hem annelerin hem de bebeklerin keyifli dakikalar geçirdiği etkinlikte, birbirinden farklı aylara sahip olan bebekler; ısınma hareketleri, aktif egzersizler, göbek üstü zamanı ve şarkılar eşliğinde senkronize olarak yapılan hareketler ile güne güzel bir başlangıç yaptılar.Hareketlerin evde de her gün tekrarlanmasının çok faydalı olacağını söyleyen Zeynep Gözübüyük, “Bebeklerimizin yoga yapması hem bedensel hem de zihinsel gelişimleri için çok kıymetli. Anne bebek yogası, anne ile bebeğin bağlanması için de çok değerli bir aktivite, göz göze yapılan hareketler, öpücükler ve sarılmalar da yoganın bir parçası” ifadelerini kullandı.

Capacity AVM, Mayıs 2019 tarihine kadar sürecek olan anne bebek yogası etkinliği ile ayda bir gün anne ve bebeklerini ağırlamaya devam edecek. Ücretsiz katılımın sağlandığı etkinlik kontenjanla sınırlı olduğu için takip etmekte ve aşağıdaki adresteki formu doldurarak kayıt yaptırmakta yarar var.

www.capacity.com.tr/kayit

Yorumlar