Xfiles

Bu iddia bir komplo teorisi mi, gerçek olabilir mi?

Okültizm Uzmanı yazarımız Ferda Ercan Uyulan, Satürn Tapımı ve Kültleri'nin gizemlerine dair ayrıntılı bilgiler verdiği yazısında karanlık gizli örgütlerin törenleri için kadınlarla çocukların düzenli şekilde tedarik edildiği iddiasına dikkat çekti.

Bu iddia bir komplo teorisi mi, gerçek olabilir mi?

"19. yüzyılın ilerleyen zamanlarında, şeytani temelli ritüel aktivitelerindeki yükselişe ek olarak, karanlık gizli örgütlerin törenleri için kadınlarla çocukların düzenli şekilde tedarik edildiği iddiaları artmakta ve bu kölelerin, tapım ile kurban tasarımlarında önemli bir rol oynadığı öne sürülmektedir" diyor Okültizm uzmanı yazarımız Ferda Ercan Uyulan ve soruyor: "Bu bir komplo teorisi olabilir mi?"

Yazar Ferda Ercan Uyulan'ın "eski bir zamandan kalan ölümcül bir miras" olarak nitelendirdiği bu kadim tapınım geleneğinin geçmişine ve gizemine dair aydınlatıcı bilgiler verdiği yazısında "Satürn kültü üyeleri büyük gizlilik içeren ve çoğu yerde kökü Babil büyülerine dayanan karanlık pratiklere sahiptirler. Bu pratikler, insanı derinden sarsabilir, yıkıcıdır, kimi yerde akıl almaz enerji çekme tasarımlarını kapsar, bazı gizli örgütler için vazgeçilmezdir" diyor...

KÖŞE YAZISININ TAMAMINA BU LİNKİ KULLANARAK ULAŞABİLİRSİNİZ

Yorumlar