Medya ve Sinema-TV

The Batman filminin yeni fragmanı yayınlandı

Robert Pattinson'ın Batman karakterine hayat verdiği The Batman filminden yeni bir fragman yayınlandı.

 The Batman filminin yeni fragmanı yayınlandı

 Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği yeni fragman, DC FanDome etkinliğinde gösterildi.

Oyuncu kadrosunda Paul Dano, Zoë Kravitz, Andy Serkis, Colin Farrell, Jeffrey Wright, John Turturro ve Peter Sarsgaard gibi isimlerin yer aldığı The Batman 4 Mart 2022’de vizyona girecek.

Fragman diğer iki ana karaktere ise daha kapsamlı bir ilk bakış sunuyor. Bunlardan ilki, çizgi roman formuna sadık kalan, bir dizi peruk içinde açık bir şekilde saklanma tutkusu olan ve Batman'in arkasındaki adamı merak eden Kedi Kadın rolündeki Zoe Kravitz. Karakter, 1992 yapımı “Batman Returns” filminde Michelle Pfeiffer ve 2012 yapımı “The Dark Knight Rises” filminde Anne Hathaway tarafından ekranda unutulmaz bir şekilde canlandırıldı.

Bir diğer karakter Penguen, bir Batman filminde en son göründüğünde, Danny DeVito tarafından “Batman Returns” filminde şekli bozulmuş bir adam olarak oynandı. Colin Farrell ise burada, Oswald “Oz” Cobblepot, yani Penguen olarak tamamen tanınmaz halde. Farrell, filmde sadece "beş veya altı" sahnede olduğunu söyledi, ancak, bu fragmanın her yerinde, görünüşünü neredeyse tamamen yok eden bir dönüşüm sergiliyor.

Andy Serkis'e, Bruce Wayne'in kendisinden önceki birçok Alfred gibi, göreve geldiğinde tanıdık bir melodi söyleyen sadık uşağı Alfred Pennyworth olarak ilk bakışımızı da alıyoruz. Alfred, Bruce'a, "Bu devam ederse, elinizde hiçbir şey kalmayana kadar çok vakit geçmez." diyor. The Batman, 4 Mart 2022 tarihinde vizyonda olacak.

Yorumlar