Medya ve Sinema-TV

Fantastik bilim kurgu filmi X The End Time'ın çekimleri sürüyor

Meteor yağmuru sonucu sağ kalan bir avuç insanın var olma mücadelesini anlatan Hollywood filmi X The End Time serisinin bazı bölümleri Türkiye'de çekildi.

Fantastik bilim kurgu filmi X The End Timeın çekimleri sürüyor

Amerika'da yaşayan Türk asıllı yapımcı ve yönetmen Sean GK ile Maxx Oliver, dünyanın sonunu anlatan fantastik bir bilim kurgu filmi çekiyor. Bir kısmı Türkiye'de çekilen 'X The End Time 'filminin fragmanının sosyal medya platformlarında yayınlandı. Türkiye'de başlayan film çekimleri kasım ayında Amerika Nevada'da devam edecek.  Filmin 2022'de tüm dünyada aynı anda vizyona girmesi bekleniyor.

'X The End Time' filmi ABD'de bulunan Newway Film Stüdyolarının yapımı. Filmin yapımcılığı ve yönetmenliğini Maxx Oliver ve Sean GK ile üstleniyor. Costas Mandylor, Kristanna Loken, Tom Didiman, Alix Kermes, Tiffany Rose, Paola Duque, Franky Lankester ve  Wilma Elles filmde rol alan oyunculardan bazıları. Filmde Türk Oyuncular da rol alıyor.

Planlamaya göre X The End Time, 5 serilik filmin ilki olacak.

Filmin Türkiye'nin tanıtımına da katkı sağlaması bekleniyor

Çekimlerinin bir bölümü İzmir ve çevresindeki tarihi mekanlarda yapılan X The End Time filminde, meteor yağmuru sonucu sağ kalan bir avuç insanın var olma mücadelesi anlatılıyor. Seferihisar Antik Teos Kenti, Alanya, Kapadokya, Frigya gibi tarihi mekanlarda yapılan çekimlerle filmin Türkiye'nin güzelliklerini tanıtılması planlanıyor.

X The End Time filminin konusu nedir?

Astroloji uzmanı Lou Diot, gökyüzündeki olağanüstü değişiklikleri fark eder. Diot, Güneşin ve diğer yıldızların yüzeyindeki patlamalar açıkça arttığını gözlemledi.

Dünyanın sonunun yakın olduğuna inanan Lou, bu haberi herkesle paylaşmak ister, ancak tek bir ruhu ikna etmeyi başaramaz. Komşusu AleXis ve arkadaşları bile onun aklını tamamen kaybeden bir deli olduğunu düşünür. İkna olmuş ve kararlı olan Lou, hazırlıklara başlar ve kıyamet gününden hemen önce bir sığınak inşa eder. Gidecek yerleri olmayan Alexis ve alaycı arkadaşları, hayatta kalabilmek için Lou'nun yeni sığınağına saklanmaktan çok mutludur.

Dünya nüfusunun tahminen yüzde 80'i bir günde yok oldu. Kalan insanlar bir kahraman için umutsuz. Alexis, kıdemli bir terör uzmanı olarak ABD ordusuna hizmet etmiş deneyimli bir emekli asker olan babası Larry tarafından büyütüldü. Aldığı eğitimle Alexis kendini umudu geri getirme mücadelesinin içinde bulur

Yorumlar