Astroloji

Nisan ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem Nisan ayı astroloji verilerini yorumladı

Nisan ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

KOÇ BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Koçlar bu ay evlilik ve ya ortak işlerinizde yeniden değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bu değerlendirmeler sonucunda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizden dersler çıkararak hareket etmeniz, fervi hareketlerden uzak durmanız doğru olabilir. Genç ve tecrübesiz Koçlar ise çevresindeki örneklerden yola çıkarak, düşünerek hareket edebilirler. Bu süreçteki davranışları aynı zamanda sosyal hayatı ve mesleki çalışmalarını etkileyebilir. Duygularınız ile mantığınız arasında da kalabilirsiniz. Değerlendirmelerini yaptığınız eylemlerde aceleci davranmamalısınız. Yapacağınız sözleşmeler ve uygulayacağınız kararları yeni ay sonrasında vermeniz doğru olacaktır.
Şifalı Taş : Kırmızı Akik
Esans : Palmarosa
Bach Çiçeği : Agrimony
Olumlama : Şefakat duygumu şükranla yaşıyorum.

BOĞA BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU:

Sevgili Boğalar günlük rutininizin değişmesi ile bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Evinizde gerekli ve gereksiz şeyleri belirleyerek yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. İnternet üzerinden iş yapmak isteyenler bu süreçte kararlarını ani bir şekilde netleştirebilirler. Bazılarınız için ise sosyal medyada geçirdiğiniz vakit rutin işlerinizi bitirmenize engel olabilir. Kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için uygun bir dönemdesiniz. Mesleğini değiştirme aşamasında olanlar bu sürede daha da zorlanmış hissedebilirler. Uykusuzluk çekmeniz söz konusu olabilir. Çevrenizle ilişkinizde alınganlık yapmanız olasıdır, kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Kendinizle ilgilenmeniz ve fark etmeniz gereken bir süreç olduğunu unutmayın. Kendinizi mutlu edecek jestler yapmanız da önemlidir.
Şifalı Taş : Opal
Esans : Kasnı Otu Sakızı
Bach Çiçeği : Rescue Remedy
Olumlama : Kendime zengin ve doyumlu bir hayat yaşamak için izni veriyorum.

İKİZLER BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler sigorta, miras gibi konularla ilgili gündeminiz varsa sonuçlanması söz konusu olabilir. Talih oyunlarına karşı bir eğiliminiz olabilir, risk almaya açık durumlar yaşayabilirsiniz fakat şanslı bir dönemde olmadığınızın bilincinde olun. İkizler burçları ortak gelirlerle ilgili sonlandırmalar düşünebilirsiniz bu konuda aceleci davranmayın. Enerjinizi doğru kullanmalı ve yormamaya dikkat etmelisiniz. Sağlık problemlerine karşı önceden önlemler almanız önemlidir. Ruhsal olarak kendi iç dünyanıza kulak vermeniz gerektiğinin farkına vararak kişisel gelişiminize öncelik verebilirsiniz.
Şifalı Taş : Lapis Lazuli
Esans : Ardıç
Bach Çiçeği : Holly
Olumlama : Bedenimin bana sunabildiği tüm cismani mutluluklar içinde bilinçli bir şekilde ve şükran duyarak zevk alıyorum.

YENGEÇ BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeçler ertelenen hayallerinizden vazgeçmeniz söz konusu olabilir. Birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz yine de karar alırken düşünmenizde ve ertelemenizde fayda var. Sosyal yardım kurumlarına destek olacağınız, kamu yararını dikkate alacağınız bir dönem olabilir. Ortak işler yapmak için uygun bir zaman olduğunu söyleyemeyiz. Ayrıca hukuki işler ile ilgili durumlar hayatınıza girebilir. Açık düşmanlarınız ile yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde kullandığınız elektrikli aletlerin sebep olacağı ev kazalarına karşı dikkatli olmanızda faydalıdır. Tadilat konusunda uygun bir süreç olmadığını da unutmayalım. Sağlam olmayan ilişkilerde bitişler söz konusu olabilir.

Şifalı Taş : Yakut
Esans : Çam
Bach Çiçeği : Holly
Olumlama : Çevremdeki varlıklarla alışverişim sürekli güç kazanıyor, sağlıklı oluyor ve yeniden beni mutlu ediyor.

ASLAN BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Aslanlar yapmayı ertelediğiniz işleri bitirmek için başlayabilirsiniz. Planlanmış seyahatleriniz ertelenmiş olabilir. Toplantılarınız ve sözleşmeleriniz bir süre daha askıda kalabilir. Yeniden planlamaya gitmeniz doğru olacaktır. Gözden geçirmek için bir fırsat olarak görmenizde fayda vardır. Yapacağınız işleri otoriter değil daha esnek yapmanız ikili ilişkilerinizde ortaya çıkabilecek sorunları gidermenizi sağlayabilir. Sindirim problemlerine karşı detoks yapabilirsiniz. Yine dişler, kemikler ile ilgili dikkatli olmanız gerekebilir. Mesleğiniz ile ilgili ani kararlar alarak daha önceki düşüncelerini gerçekleştirme yoluna gidebilir. İnternet üzerinde iş yapma yada işinizi internete taşıma gibi düşünceler gündeme gelebilir.
Şifalı Taş : Malahit
Esans : Paçuli
Bach Çiçeği : Crab Apple+Centaury
Olumlama : Düşüncelerimi çevremdekilere sevgi ve içtenlikle aktarıyorum.

BAŞAK BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Başaklar maddi konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Daha önceden almayı planladığınız alacaklarınızı tahsil edemeyebilirsiniz. Mevcut imkanlarınızı korumaya çalışmanız faydalı olabilir. Kendinizi harcamalar konusunda kısıtlayabilir veyahut şartlarınızdan dolayı kısıtlanabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda iletişim konusuna dikkatli olmalısınız. Çocuklara karşı daha sakin davranmaya özen göstermelisiniz. Beslenmenize dikkat etmezseniz kilo alabilirsiniz. On-line eğitimlere başlayabilirsiniz. Çoktan beri yapmak istediğiniz hobilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kişisel gelişim eğitimlerine de ağırlık vermeniz söz konusu olabilir.
Şifalı Taş : Akuamarin
Esans : Papatya
Bach Çiçeği : Honeysuckle + Cerato
Olumlama : Geçmişi gönderip, yüzümü şimdiye dönüyorum.

TERAZİ  BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Teraziler şimdiye kadar uyumlu olmak adına iyiymiş gibi davrandığınız konularda gerçekçi olmanız daha doğru olacaktır. Ailenizle ilgili konularda zıtlaşmalar söz konusu olarak olayların büyümesi söz konusu olabilir. Ayrıca devam eden ilişkilerde yaşanan olumsuzluklar kökten ilişkiyi bitirme kararı vermenize neden olabilir. Miras, nafaka, sigorta işleri ile ilgili durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konularla ilgili girişimler söz konusu olabilir. Ayrıca hareketsiz kalmamaya özen göstermeniz gerekir. Spor yapmaya çalışın.
Şifalı Taş : Kuvars Kristali
Esans : Frankincense
Bach Çiçeği : Centaury + Vervain
Olumlama : Tüm varlıkların kutsanmasına yönelik kadersel planda cüzi irademi şükranla ve sevgiyle kullanıyorum.

AKREP BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU: Sevgili Akrepler uzun süredir kendi iç dünyanızda bazı istişareler yapıyor olabilirsiniz. Gereksiz fedakarlık yaptığınızı düşündüğünüz konularda artık yeter demeye başlayabilirsiniz. Birazda başkalarının fedakarlık yapması için elinizi çekebilirsiniz. Daha önce kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilirsiniz. Bir süredir dilediğiniz, hayat ettiğiniz konuları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye ya da ortaklı bir ilişkiye aniden başlamanız söz konusu olabilir. Asla olmaz dediğiniz konular aniden hayatınızda gerçekleşebilir. İkili ilişkilerinizde ise denge isteği duyabilirsiniz. İlişkisi olan Akrepler için ani bir ayrılık olmayanlar için ise ani bir ilişki söz konusu olabilir.
Şifalı Taş : Topaz
Esans : Çam
Bach Çiçeği : White Chestnut
Olumlama : Varoluşumdaki başarı ve amacın kaynağı olarak bilinçli bir şekilde kullanıyorum.

YAY BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU: Sevgili Yaylar bir süre sosyal ortamlardan uzak kalmanız, iyi ve kötü hayatınızda bulunan konuları değerlendirme yapmanızı sağlamış olabilir. Rutininize geri döndüğünüz de yeni kararlar almış olabilirsiniz. Hayatınızı değiştirebilirsiniz. Köklü değişimler yaşayarak hiç yapmadığınız işlerde yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz, özellikle daha önce yaşamış hastalıkların ortaya çıkmasına sebep olacak beslenme hataları yapmamanız çok önemlidir. Evcil hayvan besleyenler için dikkatli olmaları gereken bir süreç onlarında sağlık kontrollerini dikkate almalısınız.
Şifalı Taş : Sitrin
Esans : Sedir Ağacı
Bach Çiçeği : Cerato + Honeysuckle
Olumlama : Ne zaman ihtiyacım olsa, doğru bilgi bana çabasızca geliyor.

OĞLAK BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlaklar işiniz dolayısı ile çalıştığınız firmalar yada işçilerle yapmış olduğunuz sözleşmeleri iptal edebilirsiniz. Hatta bazı Oğlaklar topyekün iş değişikliğine gidebilir, kendinizi en başa dönmüş gibi hissedebilirsiniz. Yeniden değerlendirmeler yapmanız söz konusudur. Yeniden plan ve projeler oluşturarak sabırla en tepeye gelmeniz olasıdır. Her bitişin mutlaka bir başlangıçtır. Uzun süredir yapmadığınız keyif veren işlere yönelebilirsiniz. Yeni yapacağınız işlerde riskler alabilirsiniz. Çocuklarınız ile vakit geçirmeye çalışabilirsiniz.
Şifalı Taş : Sarı Safir
Esans : Servi Ağacı
Bach Çiçeği : Centaury
Olumlama : Eterik bedenim, her saniye daha güçlü hale geliyor.

KOVA BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Kovalar yaşam felsefenizi, bakış açınızla ilgili bazı değişiklikler olabilir. Başka yerlere gitme fikri edinebilir yada gerçekleştirebilirsiniz. Bazıları başka yerlere taşınabilirsiniz. Yeni bir ben dürtüsüne bürünebilirsiniz. Ailenizle ilgili geçmiş konuları gündeme getirebilir, çözümlemeye çalışabilirsiniz. Evinizle ilgili tadilatlar yapmak yada yenilemek gibi isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz.
Şifalı Taş : Mor Yakut
Esans : Kırmızı Biber
Bach Çiçeği : Centaury + Vervain
Olumlama : İşleri beceriyle şekillendiriyorum.

BALIK BURCU 2020 NİSAN AYI BURÇ YORUMU

Sevgili Balıklar sizden saklanan bazı konuları öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinizden dolayı yeni kararlar alabilirsiniz. Miras ile ilgili konular sonuçlanabilir. Bazıları için tazminat alacağı durumlar söz konusu olabilir. Yapacağınız tüm işlemleri yazılı olarak yapmanız, evrak işlerinizle ilgili girişimleri şu dönemde başlatmanız doğru olacaktır. Kredi başvurusu içinde uygun diyebiliriz. Hayatınızda yeni bir başlangıca geçmek için kendinizi ifade edecek, iletişim kuracak yazılı bir dil kullanmanız faydalı olacaktır.
Şifalı Taş : Havlit
Esans : Nane
Bach Çiçeği : Heather
Olumlama : Kendimi öğrenmeye açıyorum. Bilinçli olmayı seçiyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar