Astroloji

Koç Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında koç burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, koç burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Koç Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 KOÇ BURCU ve YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının cesur, öncü ve savaşçı burçları… 2024 yılının genelinde Balık burcundan geçen SATÜRN sizleri yeni bir döngüye hazırlama görevini üstlenmiş durumda.

Ruhunuzun en derinlerinde “iş kariyer, sosyal statümü ilgilendiren konularda bir şeyler yapmalıyım” sesi yükselse de başlangıçta bu çağrıya uyumlanmak zorlayıcı olabilir. Sorumluluk almaktan korktuğunuz, yüzleşmekten kaçındığınız tüm sorumluluklar kendilerini hatırlatacak bu yıl.

Son 30 yıldır sorunlu olduğunu bildiğiniz ve düzeltmek adına gerekli eforu sarf edemediğiniz konularda artık bir şeyler yapılmalı. Bağımlısı olduğunuz her tür zararlı alışkanlık, toksik ilişkiler, tatminsizlik hissettiğiniz gündem maddeleriniz sizden zorlu da olsa başarılmayı, halledilmeyi, yeni baştan yapılandırılmayı bekliyor.

Özellikle iş ve kariyer, sosyal çevreniz de bu geçişten nasibini alabilir. 2026 da SATÜRN ün burcunuza girmesi – 1996 dan bu yana ilk defa- sizleri önemli işleri başarmak adına bir dizi sorumluluk almaya davet edeceği için bu ve önümüzdeki yıl bir nevi Satürn derslerine hazırlık aşamasındasınız.

Hastaneler, kapalı yerler ile ilgili temalar, kontrol dışı kadersel denebilecek faktörler , gizli korkular devrede. Sizi “siz” olmaktan engelleyen her ne varsa bu 2 yıl iyi değerlendirilmeli ki 2026 sonrası güçlü bir şekilde hayatınızı yeni baştan yapılandırabilin.

2008 yılından bu yana PLÜTON iş ve mesleki alanınızdan geçiyordu. Toplumsal imajınızı ve statünüzü epey değiştiren bu geçiş hayatınızda pek çok güçlü kırılmanın, değişimin tetikleyicisi olmuştu. PLÜTON 2024 yılından itibaren arkadaş ve sosyal çevreniz, gelecek adına yapmayı planladığınız, olsun diye umut ettiğiniz konularda sizlere gücünü katmaya çalışacak. Önümüzdeki 20 yıl boyunca güç ve karizma gezegeni PLÜTON profesyonel iş ilişkilerinizi ve sosyal grup aktivitelerinizi oldukça güçlendirecek.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024 e dek finansal alanınızdan ilerlerken, sizleri maddi konularda desteğini sunacak. Doğum haritanızın desteklemesi halinde bu kişisel kazançlarınızjn artması anlamına gelir. 26 Mayıs 2023 den sonra ise İkizler burcuna geçecek olan JÜPİTER sizleri yeni anlaşma ve sözleşmelere yönlendirerek iletişim trafiğinizi de arttıracak. Kardeş ilişkileriniz, onlardan size gelen şans ve fırsatlar adına süreç sizleri desteklerken bol bol seyahat edecek, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı da güçlendireceksiniz.

Bu yıl ilişki, ortaklık ve evli iseniz eşiniz, evliliğiniz çok ama çok önemli durumda. AY düğümlerinin de KOÇ ve Terazi aksına geçişi ile birlikte, tutulmaların bu burçlarda olması özellikle sizleri birincil dereceden ilgilendirmekte. Çevrenizin, hayatınızın, kişiliğinizin ve de bedeninizin kontrolünü ele alma zamanı sizin için. İnisiyatif almanız, cesaret göstermeniz, kimsenin cesaret edemediği noktada kontrlü elinize alıyor olmanız önemli. İlişkiler adına çok önemli BAŞLANGIÇ ve BİTİŞ evreleri içerisinden geçeceksiniz 2024 de.

Bu anlamda ;

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanınızda. KOÇ burcundaki Güneş size güç bahşetse de bu tutulma bazı ilişkileri, ortaklıkları bitirebilecek güçte. Sorunlu giden bir evliliğiniz, ortaklığınız varsa bu tutulma sizin adınıza zorlayıcı.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, Güneş’in maksimum yüceliminde ve sizin burcunuzda. Genel itibariyle zorlu etkileri anlatsa da bu tutulma, geçmiş girişimlerinizi ve ilişkilerindeki temel isteklerinizi yeniden gözden geçirmenize neden olacak. Eski defterleri kapatmadan yenileri açmadığınızdan emin olmalısınız. Yeni başlangıçlar adına önemli bir dönemeçte olacaksınız.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI, Mart ve Nisan ayını ne derece verimli geçirdiğinize bağlı olarak tam bir hasat zamanı olacak sizin için. Verdiğiniz çabalar ödüllendirilecektir ve fakat gerekli düzenlemeleri yapmayanlar adına hüzün ve kırgınlıklar da bu dönem aktif. Duygusal anlamda inişli çıkışlı bir tutulma olacak sizler adına. Hayatınızdaki her türlü olumsuzluğu ardınızda bırakmak, arınmak ve şifalanmak için ise güzel bir dönem.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI ise yine ilişkileri hareketlendirebilecek bir tutulma sizin için. Sorunlu evlilik ve ilişkilerin bitmesi, mevcut sıkıntıların aşılması adına ise nezaketi ve diplomasiyi eğer önceliğinize alırsanız da yeni kapıların açılışı denebilir sizler adına. Potansiyel ilişki başlangıçları, iyi giden ilişkilerin evliliğe doğru yol alması olasılıklar arasında.
Burcunuzu da yöneten MARS; 24 Kasım 2023 ila 4 ocak 2024 arasında seyahatler, yurt dışı bağlantılar ve akademik konular alanında olacak. İşbirliği yapmaya, öğrenmeye ve limitlerinizi aşmaya dair motivasyonlarınızı arttıran bu geçiş yeni eğitimlere başlamak, hukuki konularda girişimler adına sizi destekleyecek.

4 Ocak- 13 Şubat 2024 arasında ise MARS kariyer alanınızdan ilerleyecek. Harita potansiyeli uygun olanlar adına bu süreç kariyerde parlama, kendini gösterme, olumlu anlamda hareketlenme dönemi olabilir. Üst ve otoriteler ile mücadeleler söz konusu olabilir.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasında ise MARS Balık burcundan geçecek ve bu size hayallerinizi gerçekleştirmek adına neleri nasıl yapmanız adına önemli bir içgörü sağlayacak. Gizli düşmanlıklara uğrama riskiniz olabilir mesleki konularda, sanki bir şeyler sizin kontrolünüzden çıkmış gibi de gelebilir ama azıcık sabır zira MARS 30 Nisan 2024 den sonra burcunuza giriş yapmış olacak.

20 Mart- 9 Haziran süreci Mars KOÇ burcu geçişi her anlamda hayatınızı hareketlendirecek. Güç ve enerji artışının gözle görünür olduğu bu süreçte gücünüzü etkin kullanmaya, hedef odaklı olmaya ve gerçekten belirgin bir sorunu çözmek adına harekete geçmelisiniz. Acelecilik ve tez canlılık noktasında sabırlı olmalı, kaza ve sakatlıklar yaşanmaması adına maksimum dikkatli olmalısınız.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS Boğa burcuna girdiğinde mali durumunuzu ilgilendiren kararlar, para konusunda güvenlik endişeleriniz artabilir. Riskli yatırımlardan, gereksiz harcamalardan uzak durmalı, güvenli yatırım araçlarında kalmaya özen göstermelisiniz.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında Mars doğum haritanızın iletişimle ilgili bir alanından geçiyor olacak. Yakın çevre ilişkileriniz, kardeşleriniz ile olan bağlantılar adına hareketli bir süreç olacak. Pazarlama- satış ve anlaşmalar- sözleşmeler oluşturmak adına motivasyonunuzun güçlenmesi söz konusu. Çevre değiştirme, yakın akraba ilişkilerinizde verilmesi gereken kararlar, anlaşmazlıkların çözümü adına hareket geçme zamanı.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreç MARS aile, yuva, ebeveynleriniz ile ilgili alandan ilerleyecek. Evinizi yenilemek, taşınmak, ev alım satım işleri, anne ya da babanıza dair gündem hareketlenecek. Aile içinde yaşanan gerilim, rekabet ya da olumsuzluklar devrede olabilir. Eşinizin iş hayatında bir dizi terslikler oluşabilir. Aile bireyleri ile olan ilişkinizde son derece sağduyulu davranmak zorundasınız, önünü kesemediğiniz sorunlar sonrasında çığ gibi büyüyebilir. Aile büyüklerinizin hastalık, ameliyat vb süreçleri söz konusu olabilir.

4 Kasım 2024 den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak.

Yılın son dönemi sizin için oldukça önemli. MARS ASLAN cesur hamlelerinizi, riskli yatırımlar yapmak adına gözü karalığınızı, yaratıcı yeteneklerinizi arttırsa da özellikle gerileme sürecine girmesinden sonra - cesaret ettiklerinizi aslında dikkatli planlamalar yapılmadan gerçekleştirmişseniz eğer- büyük sorun ve sıkıntı anlamına da gelebilir. Aşk hayatınız, yaratıcı enerjiniz, riskli yatırımlarda bulunmuşsanız eğer bu konularda ve eğer çocuğunuz varsa onun ile ilgili konular yılın son ayında sizi zorlayabilir. Sporla uğraşan sevgili KOÇ burçları spor sakatlıklarına da son derece dikkat etmeli. Yarım kalmış her türlü işinizi tamamlamak adına süreç size destek verecek ancak yeni kararlarınızı bu döneme getirmemeye dikkat etmelisiniz.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. İletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eden MERKÜR’ün gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyİleştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına çok olumlu süreçlerdir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına sizler özellikle ;

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında yurt dışı ve bağlantılı konularda, hukuki girişimler, uzak seyahatlerinizi ilgilendiren rezervasyon, vize işlemleri vb konularda aksaklıklar, bekleme süreçleri ya da iptaller noktasında sabır göstermek zorunda kalabilirsiniz. Yarım bırakılan eğitimlere yeniden başvurmak adına süreç destekler ancak akademik başvurular ve yüksek eğitimle ilgili konularda azıcık sabır gerekebilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR sizin burcunuzdan KOÇ; dan gerileyecek. Bu süreçte bir de burcunuzda tutulma gerçekleşeceği için acele kararlar almamaya, düşüncesizce her duyduğunuz haberle gaza gelmemeye dikkat etmeli, yeni anlaşma ve sözleşmelere imza atmamaya özen göstermelisiniz.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Aşk ve romantik ilişkileriniz, çocuklarınız ve onlar adına alınacak kararlar , sağlık konuları, beslenme ve diyet alışkanlıklarınız, çalışma ortamınız ve astınız konumunda olan kişilerle ilgili olarak dikkat etmek ve vereceğiniz kararlarda 2 kez düşünmek zorundasınız.

26 Kasım- 15 aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha YAY burcundan gerilerken, sizlere her türlü eğitim, bilgi alamaya yönelik konular, yırt dışı ve yabancı ülkeler ile olan ilişkileriniz, eğitim ve yayıncılık konuları, medya ile bağlantılarınız noktasında, eğitimler- seminerler verme noktasında gecikmeler, iptaller ve yeni baştan revize edilmesi gereken konulara dair gelişmeler getirebilir.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro
https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar