Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 8 -14 Ocak

8 - 14 Ocak 2024 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası gelişmeleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 8 -14 Ocak

Koç burcu haftalık burç yorumu:  Maddi açıdan daha kazançlı olabilir, iş arıyorsanız bulabilirsiniz. Kendi işinizi kurmaya karar verebilir, maddi anlamda fırsatlar, teklifler alabilir, önemli ticari bağlantılar kurabilirsiniz. Kimileri finansal konularda kısıtlanabilir, kaygılar öne çıkabilir. İş sebebiyle taşınabilir, meslek hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Bir süredir tıkanan işler hızlanabilir. İş değişikliği, istifa, pozisyon değişimi gündeme gelebilir. Yönetici gezegeniniz Mars Oğlak burcunda, size beklentileriniz doğrultusunda size çeşitli fırsatlar sunabilir, somut adımlar atabilirsiniz. Daha sabırlı ve iradeli olacaksınız. İlişkiler açısından Merkür- Neptün karesi bazı şüpheci tutumları, kafa karışıklıklarını ön plana getirebilir. Aldanmalara, aldatılmalara hafta boyu dikkat edin. Kendinizi kimse için feda etmeyin. Duygusal birlikteliklerde kurban rolünden kaçının, yeni başlayacak olan ilişkilere mesafeli yaklaşın.

Boğa burcu haftalık burç yorumu:  Hayatınızdaki belirsizlikler netleşmeye başlıyor. Gündemde olan davalar, mahkemeler, yurtdışı konuları, ticari bağlantılarla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İş arıyorsanız ay ortasında güzel haberler gelebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir düzen kurmak isteyecek, ertelediğiniz şeyleri ele alacak, mücadeleci olacaksınız. Beslenmenizi, alışkanlıklarınızı, rutinlerinizi yenileyebilir, diyete, spora başlayabilir, fiziksel bir değişime gitmek isteyebilirsiniz. Yeni bir eğitim, akademik başvurular gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda ve otorite konumundaki kişilerle iletişimde hafta boyu anlaşmazlıklara karşı sakin olun. Çocukları olanlar için onların eğitim, iş, genel yaşamıyla ilgili güzel gelişmeler öne çıkabilir.

İkizler burcu haftalık burç yorumu: Hayatınızda ve yakın çevrenizde eleme zamanı. Maddi konularda son birkaç aydır sıkışmış enerjiler dağılıyor. Beklediğiniz işler hızlanıyor. Ev, aile konularında taşınma, bir kontrat yenilenmesi söz konusu olabilir. Kredi çekebilir, harcamaları düzenleyebilirsiniz. Yeni anlaşmalar gündeme gelebilir.

Mars Oğlak burcunda sizi sorumluluk almak ve ayaklarınızı daha sağlam yere basmanız konusunda destekleyecek. Kredi kartı borcunu düzenleyebilir, bir krediyi yapılandırabilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Eşinizin işinde bir terfi, zam gerçekleşebilir, miras, nafaka bekliyorsanız çözüme ulaşabilir. Duygusal olarak zaman zaman kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızda gerginliklere dikkat edin. Aile bireyleriniz tarafından bazı kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç burcu haftalık burç yorumu:  Mars Oğlak burcunda size hareket getiriyor. Üzerinizdeki ağır enerjiyi silkeleyerek, daha hırslı ve istekli olacaksınız. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar öne çıkabilir. Nikâh ya da nişan tarihi alınabilir, kalbi boş olanlar yeni bir ilişkiye adım atabilir. Dava gündeminiz varsa hız kazanabilir. İşinizle ilgili yeni bağlantılar, yeni çalışmalar, projeler ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Bir görev değişimi, iş değişimi gerçekleşebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan bazı düşmanlıklar görebilir, bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Planlı ve ölçülü hareket etmelisiniz. Kaynaklar alanında beklediğiniz bir zam gelebilir, yeni bir işe başlayabilir, beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Ek kazançlar sağlayabileceğiniz durumlar oluşabilir. Evinizi yenileme, alım satım gündemleri öne çıkabilir. Merkür- Neptün karesi hafta genelinde abartılı ve gereksiz harcamalara karşı uyarıyor.

Aslan burcu haftalık burç yorumu: Mars Oğlak burcunda gerek iş, gerek günlük hayatınız açısından size toparlanma getirecek. Ertelediğiniz hedefleriniz için harekete geçeceksiniz. Görev ve sorumluluklar artabilir, birçok şeyi aynı anda yönetmeniz gerekebilir. Beslenme düzeninizi yenileyebilir, istiyorsanız rejime başlayabilir, düzenli bir sporu hayatınıza katabilirsiniz. Ocak ayı sizin için artık bireysel dönüşüm zamanı. Ertelediğiniz bir sağlık sorununuz varsa ele alabilirsiniz. Yeni iş fırsatları, iş değiştirmek, bazı görevleri sonlandırmak ya da uzun zamandır kafanızda olan bir işi hayat geçirmek gibi etkiler devrede. Yeni oluşumlara odaklanacaksınız. Geçmiş iş başvurularından haberler gelebilir, maddi konularda, eşinizin kaynaklarında artış ya da işinde yeni gelişmeler, ek kazançlar öne çıkabilir. Önümüzdeki hafta parasal konularda kandırılma ve dolandırılmalara karşı dikkatli olun.

Başak burcu haftalık burç yorumu:  Hedefler, kariyer alanında işleriniz sonuç verebilir, beklediğiniz bir proje tamamlanabilir. Bir yeteneğiniz öne çıkabilir, yeteneklerinizden para kazanabilirsiniz. Teklif alabilir, çevrenizden destek görebilirsiniz. Kararlarınızı somut adımlara dökeceksiniz. Çocuklarınız varsa onların düzenleri, eğitimi ay boyu gündeminizde yer alabilir. Diğer yandan çocuk sahibi olmaya karar verebilir ya da hamilelik haberi gelebilir. Sosyal çevreniz hareketlenebilir, dostlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz önümüzdeki hafta Oğlak burcuna geçiyor, hayatınızda, yaşam alanınızda taze bir başlangıç yapmaya karar verebilirsiniz. Maddi olarak gereksiz harcamalardan kaçının. Aşk hayatınız hareketleniyor, yeni bir ilişki fırsatıyla karşılaşmanız mümkün.

Terazi burcu haftalık burç yorumu: Mars Oğlak yolculuğuyla yaşamınızdaki belirsizlikler artık netleşiyor. Evinizde tadilat, yenilikler, taşınmaz mallarla ilgili beklediğiniz haberler hız kazanabilir. Kimileriniz taşınabilir. Yeni bir kontrata imza atabilir, bir kontratı yineleyebilir, bir satış bekliyorsanız gerçekleşebilir. Toplu para fırsatları gelebilir. İkili ilişkilerde evlilik teklifi alabilir, siz teklif edebilir, düğün planları yapabilirsiniz. Ortak ailevi kararlar alınabilir. Hayatınızda biri yoksa yeni tanışmalar gündeme gelebilir ancak Merkür- Neptün karesi hafta boyu hayal kırıklıklarına karşı uyarıyor. Bu dönem kime güvendiğinize dikkat edin. Kısa seyahat planları yapabilirsiniz.

Akrep burcu haftalık burç yorumu: İletişim trafiği artabilir, kardeşler, komşular, yakın çevre, yakın akrabalarla ilgili gündemler hız kazanabilir. Keyfi seyahatler ya da iş seyahatleri öne çıkabilir. Beklediğiniz bir alım satım, yeni anlaşmalar devrede olabilir. Parasal konularda yeni fırsatlar gelebilir, iş hayatınızda yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Müşteri, satış bazlı yeni işler, zam, bölüm değişikliği gibi önemli kararlar devrede olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilir, eğitim verebilirsiniz. Duygusal konularda yeni tanışmalar gerçekleşebilir, birlikteliği olanlar için yeni kararlar alınabilir. Eşinizle bağlantılı ortak kaynaklarınızda para girişleri gündeme gelebilir. Kimileri için araç değişimi, yeni araç alımı gündeme gelebilir.

Yay burcu haftalık burç yorumu: Enerjiniz artıyor. Yenileniyorsunuz. Ocak ayında finansal kararlar çok önemli olacak. Kariyerde sizin ve eşinizin iş ve kaynaklarıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir ortaklık, yeni bir ticari anlaşma söz konusu olabilir ya da kendi işinizi kurmaya karar verebilirsiniz. İstifa edebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Kimileri için finansal kesintiler yaşanabilir, kimilerinin ay boyu masrafları, harcamaları artabilir. Kalbi boş olanlar için yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Fiziksel bazı değişimler yapabilir, kilo vermeye karar verebilir, imajınızı yenileyebilirsiniz.

Oğlak burcu haftalık burç yorumu:  Mars artık burcunuzda daha somut adımlar attığınız bir ay sizi bekliyor. Dikkat çekeceksiniz, yeni kararlar alacaksınız. Venüs de ay sonuna doğru burcunuza geçecek, belirsizlikler netleşecek, somut adımlar atacaksınız. Neye karşı mücadele ettiğinizin farkında olacak, cesaretleneceksiniz. Eğitim, yurtdışı, evrak, hukuksal başvurularla ilgili yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Kimileriniz için daha önce yapılan yatırımlardan kar elde edilebilir. Yeni ilişkiler, tanışmalar öne çıkacak. Evlenmeye karar verebilir, teklif alabilir, siz teklif edebilirsiniz. Ortaklık fikri, yeni bir anlaşma, yasal işler, kontrat, sözleşme gibi gündemler öne çıkabilir. Sağlıkta özellikle dişler, dizler, cilt ve eklemlerle ilgili sorunlar nüksedebilir.

Kova burcu haftalık burç yorumu: Mesleki konular, bir işe girmek, bir projeyi başlatmak adına önemli günler. Çalışma temposu artabilir, iş planınız daha fazla düzen isteyebilir, günlük hayatınız ve alışkanlıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Radikal değişimler için Şubat ayını beklemeniz yerinde olacaktır. Sağlığınıza bu dönem dikkat edin, gribal enfeksiyonlar, baş, boyun, diş ağrıları yaşanabilir. Aileden beklenen bir para, miras, ev satım, toplu para beklentisi olanlar için hızlı sonuçlar gelebilir. İkili ilişkilerle ilgili önemli bir dönem. Bir evlilik teklifi gelebilir, bir ilişkiye başlayabilir ya da iyi gitmeyen evlilik bitebilir. Mars Oğlak burcunda ay boyu enerjiniz zaman zaman düşebilir, takıntılı ve kaygılı ruh halinden kaçının. Gizli düşmanlıklara karşı temkinli olun. Bazı arkadaşlıklar, ortaklıklar, iş ilişkileri sonlanabilir.

Balık burcu haftalık burç yorumu:  Kariyerde beklediğiniz haberler gelebilir, aşk ve romantik konularda teklifler alabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkileri hareketleniyor. Gelecek planlarında daha sağlam adımlar atacaksınız. Kendi işinizi yapıyorsanız kazançlar artabilir, prim, zam alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni fırsatlar doğabilir. Bir işe kabul görebilir, terfi edebilir, verimli projelere dahil olabilirsiniz. Hayatınızda sürüncemede olan durumlarla ilgili karar verecek, netleşeceksiniz. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konular, akademik eğitim, ticari konularda yeni gelişmeler yaşanabilir, yeni insanlarla tanışabilir, yeni iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Astrolog Seyran Ataklı - sozcu.com.tr

Yorumlar