Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 7 - 13 Ağustos

7 - 13 Ağustos 2023 haftasının astroloji verilerini yorumlayan astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, burçları etkileyebilecek olası hallere dikkat çekti.

Haftalık Burç Yorumları: 7 - 13 Ağustos

Hattanın Genel Astrolojik Görünümü: 

,Jüpiter İş Başında... Jüpiter'i nasıl bilirdik? İyi mi? Benefic mi? Ya da agathopoioi mi?

Jüpiter'in gölge yönlerine dair bu hafta bizi oldukça düşündürecek...

Haftanın ana konusu: Kibir ve ego arasındaki farkları ve özgüven kavramını hatırlamak,

(Pazartesi Güneş-Jüpiter karesinin ardından gelecek Ay-Jüpiter kavuşumu ve Ay-Güneş karesi

Özgüven, tecrübe ile artar. Ego ise, cehalet ile... Aslında ego, kişinin kendine dair farkındalığı, kimlik duygusu ve benlik saygısını ifade eder. Ego, bireyin kendisine olan inancını ve kendine saygısını içerir. Sağlıklı bir ego, insanın kendi yeteneklerini ve değerini tanıması anlamına gelir. Ego, bireyin özgüvenini ve kendi değerini anlamasına yardımcı olabilir. Ancak aşırı şişirilmiş veya kontrol edilemeyen bir ego, kibri besleyebilir.

Haftanın tüyosu: Karşımızdakinin egosunun ne kadar güçlü olduğunu bilirsek, neyi görmeye zorlandığını da kolayca anlayabiliriz. Yani bu hafta kişilerin kör noktasını çözmeyi deneyimleyelim.

Haftanın ödevi: Hubris Sendromu’nu araştırmak. Genelde siyasetçilerde görülen bu hastalık “tanrısal ego” olarak da biliniyor. İlk kez, Psikiyatrist David Owen ve Jonathan Davidson tarafından dile getirilen bu sendrom, 2010 yılında tıp dünyasının önemli dergilerinden biri olan Brain' de yayınlanmış.,

Ayrıca kendimizi tekrar anlamlandırmak için seçimler yapacağımız bu haftada özgür irade kavramını ve özgür olup olmadığımızı sorgulayacağız. İsteklerimiz ve seçimlerimizi dış dünyanın gerçekleriyle ve toplumun şartlarıyla törpüleyip bir denge yakalamaya çalışacağız.

Mutlu haftalar diliyorum.

Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında istekleriniz doğrultusunda dürtüsel hareket edeceksiniz. Kimseyi dinlemeyecek canınız ne istiyorsa onu yapma eğiliminde olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı kullanarak, ilgi alanlarınıza yönelik hobiler edinerek kendinize yeni bir heyecan kaynağı yaratabilirsiniz. Hafta ortasında her türlü iletişim becerilerinizi kullanabilir ve yapmak istediklerinize bu sayede destek bulabilirsiniz. Hafta sonu ev aile ve büyüklerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Onlarla bir şeyler yapmak ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocukluk döneminde yaşadığınız süreçleri sorgulayabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir haftaya başlamaktasınız. İçsel dünyanızla bağlantı kurmak hayatınızda olan bitenleri gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında ise arzu ettikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Zevk aldığınız konularda yeni motivasyon kaynağını oluşturabilirsiniz. Bazılarınız için ise özgürleşme isteği doğabilir. Bu konuda adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizle eski günleri yad etmek isteyebilir, bu konuda iletişime geçebilirsiniz. Bir pasta eşliğinde sıcacık konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise evinizi daha kullanışlı bir hale getirmek isteyebilirsiniz. Kullanmadığınız eşyaları ihtiyaç sahiplerine vererek evinizin enerjisini değiştirebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında etrafınızdaki insanlarla daha fazla vakit geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu Hafta dostlarınızla iletişime girerken sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyler hakkında daha net cümleler kullanabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinize koyduğunuz sınırlamaları ortadan kaldıracak, ilerlemenizin önüne hiçbir şekilde set kaymayacaksınız. Bunun için yeni eğitimler almak isteyebilir ya da bilgi toplayabilirsiniz. Hafta sonu beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmenizde fayda var. Anne eli değmiş tüm tariflerin içine düşebilir hem kendiniz hem de etrafınızdaki herkesi besleme yarışına girebilirsiniz. Maddi kaynakların kullanımına dikkat.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sahip olduklarınıza odaklanarak, sabit ve kalıcı seçimler yapacağınız bir haftaya giriş yapmaktasınız. Hayatınızda ne olmasını istiyorsanız ve kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesi adına harekete geçmekten çekinmeyeceksiniz. Arkadaşlarınız arasında isteklerinizi dile getirdiğiniz vakit sizi tanıştıracakları üst düzey kişiler sizlere yardımcı olabilir. Kim bilir sizi boğan her şeyden özgürleşmenizin anahtarı olabilir, ne dersiniz? Sosyal çevrenizle kuracağınız iletişimle, hayatınızdaki insanların bakış açılarını genişletebilirsiniz. Hafta ortasında ise zihinsel olarak aşırı yorgun hissedebilirsiniz. Rüyalarda artış gözükebilir. Bilinçaltınızda unutmak istediğiniz anlarınız gün yüzüne çıkabilir. İçsel dinamiğinizle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu enerjinizi toparlayıp, ihtiyaçlarınız doğrultusunda harekete geçecek ve ne istediğinizi açık bir dille sevdiklerinize söyleyeceksiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. İzlediğiniz bir şey, okuduğunuz bir kitap ya da yabancı biri ile sohbet size rehberlik edebilir ve yön tayininde yardımcı olabilir. Adli bir işiniz varsa ve aynı zamanda yüksek öğrenim ya da yurt dışı seyahat başvurularınızdan haftanın ilk gününde verim alamayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz konuları belirlemeli ve bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Kendi yetenekleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz, sizi boğan sıkıcı her şeyden sırf toplum nazarında iyi diye yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Hafta sonu ise yorucu bir haftanın vermiş olduğu bitkinlik ile yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bir süredir görmezden geldiğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı düşünebilirsiniz. Sahi duygularınıza ne zamandır bu kadar uzaksınız?

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında yapmak istediğiniz ödemelerde gecikme söz konusu olabilir. Bu durum sizleri strese sokabilir. Hafta ortasına doğru bu durumun düzelmesi ile yapmak istediğiniz ne ise o yöne doğru ilerlemek isteyeceksiniz. Kader planında değişen koşulların sizin yorduğundan şikâyet edebilirsiniz. Rutin bir hayatın özlemi ile kalıcı bir şeyler yapma arzusu ile yanıp tutuşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru size fayda sağlamayan sadece öylesine görüştüğünüz sosyal çevrenizdeki insanlarla aranızda zaman ve mesafe koyacaksınız. Size hitap eden kişilerin hayatınızda kalması önem kazanacak. Ön yargıdan uzak, destekleyici kişilerle yola devam edeceksiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta özellikle kişisel ilişkileriniz ön planda olabilir. Sosyal çevrenizde yer alan kişilerle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir. Bu seçimlerde kişisel dönüşümünüzü de göz önünde bulundurarak hareket etmeniz sizler için iyi olacaktır. Aynı zamanda, kendinizi geliştirmek için yeni bilgiler öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle, içsel olarak harekete geçerek kendinizi yeni ufuklara taşıyabilirsiniz. Bozulan gider dengeniz konusunda yapılandırmaya gidebilirsiniz. En çok harcama yaptığınız alanları bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru hedeflerinize ulaşmak için gerekli olan sorumlulukları üstlenmeniz gerekebilir. Özellikle fikir alışverişi yaparken bir kadın enerjisinden yararlanabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Haftaya başlarken kişisel bakımınıza öncelik vereceksiniz. Yoğun bir günün ardından kendinizi daha iyi hissetmek adına sağlıklı beslenme, egzersiz ve dinlenmeye özen gösterebilirsiniz. Hafta ortasına doğru ikili ilişkiler odak noktanız olacak. Sevdiğiniz şeyleri yapmak için fırsatlar yaratacaksınız. Bazılarınız ise özgürleşmenin ilk adımını atacaksınız. Sosyal hayatınızda, hedeflerinize benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışabilirsiniz. Bu insanlarla zaman geçirmek, size ilham verebilir ve hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olabilir. Öğrenmek istediğiniz bir konu hakkında araştırma yapmak için zaman ayırmalısınız. Zihnen strese girebilir ve belirli takıntılarınız hafta sonuna doğru ortaya çıkabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta başından itibaren ruh beden zihin dengenizi kurmak isteyerek başlayacaksınız. Patili bir dostunuz varsa yeme içme konusunda düzene sokmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Partnerinizin değişen İhtiyaçlarına ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonu mistik konulara ilginiz artabilir ve kendinize boş zaman ayırarak, bu alanlarda kendinizi geliştirebilirsiniz. İstediğiniz bir konuda eğitim almak isterken, sahip olduğunuz sorumluluklar aklınıza gelebilir, bütçenize odaklanabilirsiniz. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var. Başkalarının size verdiği değer konusunda zihninizi kurcalayabilir, Kimin yanında ne kadar değerliyim sorunsalı içinde olabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında aileniz ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İletişim kurarken bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sürtüşmelerden kaynaklı öfkenizi gidermek adına sevdiğiniz bir hobinizi yapabilir ve odak noktanızı değiştirebilirsiniz. Böylece olaylara daha geniş bir açıdan bakabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise güven duygunuzu tazeleyebilirsiniz. Bazılarınız için ise özgürleşmek isteyeceği bir süreç beklemekte. Çocuklarınız varsa ihtiyaçlarına odaklanabilir isteklerine göre karşılamak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru günlük yaşantınızda iletişim trafiği sizleri yorabilir. Birçok işi aynı anda yapmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde ise sevgi bağınızı güçlendirmek adına birtakım aktivitelerde bulunabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta, yoğun iletişim trafiği yaşayabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Evde kalıcı şeylere ihtiyacınız olabilir ve bu da size, yakın ilişkilerde güven duygusunun önemini hatırlatabilir. Kendinize uygun arkadaşlar edinmek, size özsaygı kazandırabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilir. Boş zamanlarınızda iletişim kanallarını kullanarak çeşitli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Örneğin, arkadaşlarınızla birlikte sanal oyunlar oynayabilir veya birlikte yemek yapabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken aile gibi gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Özellikle kış için yazdan hazırlık yapan biriyseniz çevrenizden yardım isteyebilirsiniz,

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Pazartesi sabahı içinizde bir boşluk hissi ile güne başlayabilirsiniz. Tam bir pazartesi sendromu yaşayabilirsiniz. Depresif yanınızı atlatmak adına arkadaşlarınızla görüşebilir, lezzet avcısı gibi davranabilir bu konuda birçok restoranı gezebilir ya da ev partileri düzenleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ev aile yuva konuları gündeminizde olabilir. Konuşmalı bol kahkahalı bir süreç geçirebilirsiniz. Ev hayatınızda yeni ihtiyaçlarınızın olduğunu fark edebilir, bu doğrultuda karşılamak isteyebilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirirken nostaljiye yönelebilirsiniz. Hayatın içinde eski aşkları yad edebilirsiniz. Eğer varsa çocuklarınızla sevgi bağınızı güçlendirmek adına aktiviteler yapabilirsiniz.

 
Hepimize Şifa Olsun...

 
Deneysel Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Yorumlar