Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 27 Kasım – 3 Aralık

27 Kasım – 3 Aralık 2023 haftasında astroloji verilerine göre, burçları etkileyebilecek olası haller:

Haftalık Burç Yorumları: 27 Kasım – 3 Aralık

Koç burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta itibariyle hayatınızda durağan, problemle geçen, bir nihayete eremeyen veya istediğiniz etkiyi vermeyen konuların nasıl dönüştüğüne şahit olabilirsiniz. Yoğun ve hareketli bir dönem olabilir. Bu süreç içerisinde eksiklerinizi görmek kadar yaptıklarınızın veya önünüze sunulanların asıl nedenini anlamanız da söz konusu olabilir. Tabiri caizse büyük resmi göreceksiniz.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Planladığınız, gündeme aldığınız her şeyi hakkıyla yapabilmek ve geliştirebilmek adına önemli gelişmeler getirebilir. Sınırlarınızın farkına varıyorsunuz. Bunu genişletmenizi engelleyen durumların da farkına varmanız, daha iyi ilerlemenizi sağlayacaktır. Kafa yorduğunuz konular kadar kafa yorma şekliniz de büyük oranda değişebilir. Bulunduğunuz konumdan uzak olan kişiler veya işler ilginizi çekebilir, bu konuda bir adım atarak yeni bir hedefin girişimini başlatabilirsiniz. Davranışlarınızın bir sınırının olması, abartılı tutumlarınızın kavgaya veya hukuki sorunlara dönüşmesini engelleyecektir.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Neyi düşünüp, neyi kararlaştırdıysanız onun hayatınıza dahil olduğunu görebilirsiniz. Hızlı ve yoğun bir zaman gibi gözükse de, hayatınızın gidişatını ve ilişkilerin sizde bıraktığı etkiyi görmek için sakin kalmaya çalışmalısınız. Tartışmakla, terk etmekle, görmezden gelmekle çözülmeyecek konular için enerjinizi harcamamalısınız. Baş ağrısı, dikkatinizi toplayamama, tahammülsüz hissetme gibi durumlarla ilgilenebilirsiniz. Tüm bu sancıların, hayatınıza insan dahil etme ve bir konuda kendini geliştirme noktasında size önemli getirileri olacaktır.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Merkür kariyer evinize geçiş yapıyor. Yeni bir sektöre giriş yapabilir, teklifler alabilirsiniz. Uluslararası alanda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem. İkili ilişkilerinizde ani evlilik teklifi ile soyadınıza yeni bir soyadı eklenebilir. İş hayatınızla ilgili hedeflerinizi ve planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

****************************************************************************
Boğa burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta itibariyle finansal konularda yüzünüz gülebilir. Ödemelerinizi tamamlamak, haklarınızı almak, yeni işler ve konularla ilgilenmek, hayatınızı zora sokan alışkanlık ve sorunlarla ilgilenmek size iyi gelecektir. Bazı konular resmiyet kazanabilir, özellikle gelir beklentisi noktasında elde edeceğiniz yeni kazanımlar size farklı planlar yaptırabilir. Kendinize yeni meşguliyetler bulmak, kafaya taktığınız sorunları aşmanızı, bunların sorun olmadığını fark etmenizi, enerjinizi farklı alanlara yönlendirmenizi sağlayabilir. Bu da önemli bir eşikten geçmek için iyi bir adım olabilir.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Artık kırgınlıklara, endişelere, akışına bırakmaya mahal vermeyeceksiniz. Aklınızı başınıza getirecek, farkındalığınızı arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ekonomik sorunlar, aileyle ilgili uğraşlar, mali gündemler sizi ne yapmanız gerektiği konusunda uyarabilir. Fevri ve isyankar bir duruş sergilemediğiniz zaman her şeyin üstesinden gelebileceğinizi göreceksiniz. Özellikle kazanç getirisi olacak işler ve yatırımlar, bunlarla ilgili ortaklıklar noktasındaki şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Artık girişimlerinizin ve iş becerilerinizin yönünü netleştirebilirseniz. Birçok fikirden yalnızca birini kullanmanız gerektiği görebilirsiniz. Size neyin iyi geldiğini görmek, öfkenizi bir enerjiye dönüştürerek hamle yapmanızı kolaylaştıracaktır. Gelir gider hesabınızı iyi tutmalısınız. Yaptığınız harcamaların nereye gittiğini, size ne kattığını ve kaybettirdiğini fark ettiğinizde bu hesabı tutmak daha rahat olabilir.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. veya yeniden eğitim almakla ilgili kendinizi programlayabilirsiniz. İş seyahatleriniz neticesinde yapacağınız sözleşmelerin size kar getirmesi olası bu dönem. Başka bir ülkeye göç veya şehir değişikliği olası. Aynı zamanda bir eğitim neticesinde alacağınız sertifika ile çok büyük başarılar elde etmeniz mümkün.

****************************************************************************
İkizler burcu haftalık burç yorumu: İnsan ilişkilerini mercek altına alacağınız bir dönem. Anlaşmak, bir arada olmak, ortak paylaşımda bulunmak konusundaki düşüncelerinizi ve beklentilerinizi fark edebilirsiniz. Bu da size seçimlerinizi, kriterlerinizi güncellemek konusunda yol gösterebilir. Sizi zorlayan veya sizin bir şekilde zora soktuğunuzu fark ettiğiniz ilişkilerle ilgili konuşmak isteyebilirsiniz. Yoluna girmesini istediğiniz her şey için yeni yollar keşfedebilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay transiti başlıyor. Özellikle iş yaşamınızdaki temponuz artabilir, yeni sorumluluklar alabilir ve değişikliklere gidebilirsiniz. Yeteneklerinizi fark etmek, toplumun beklentilerini görmek size neler yapacağınız konusunda fikirler verebilir. Birden fazla konuyla ilgilenirken, kendinize niş bir alan belirleyip bununla ilgili uzmanlık, işi geliştirme gibi konularda çalışmalar yapabilir, çevrenizden destekler alabilirsiniz. Güven vermeyen, sonuca bağlanmayan konulardan sıyrılıp farklı bir çizgide ilerlemelisiniz.

27 Kasım’da sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Artık yaptığınız girişimlerin neticelerini alabilirsiniz. Her manada bir kazanç dönemindesiniz. Hızlı, hareketli, yerinde duramayan bir yapınızın olması yaşantınızla ilgili bazı konuları görmenizi, anlamanızı zorlaştırmış olabilir. Bu dolunay dönemi, sizi yavaşlatarak bunları fark etmenizi sağlayacaktır. Buna bir direnç göstermeyin. Kendinizi daha iyi bir konuma getirmek, anlaşılmak, kabul gören işler yapmak, mutlu olmak istiyorsanız hayatın getirdiği sonuçlara ve insanlara olan tavırlarınızı düzenlemelisiniz. Hem sağlığınız hem de zamanınız açısından önemli kararlar alabilirsiniz.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Özellikle alacak verecek dengenizin hesabını tutma eğilimleri gösterebilirsiniz. Hesap kitap yapmak isteyebilir, yıllık planda kayıp ve kazançlarınızı gözlemlemek gerekebilir. Masraflarınıza istinaden ek kredi çekimleri yapmış olabilirsiniz. Dolayısıyla ödemelerinizi ön plana alarak bütçenizi yeniden düzenleyeceğiniz bir süreç. Bu dönem temkinli davranarak harcamalarınızı kontrol altına alacaksınız.

****************************************************************************

Yengeç burcu haftalık burç yorumu: Günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi büyük oranda değiştirebilirsiniz. Daha geniş çaplı ve etkili işler almak, daha büyük işverenlerle çalışmak, sınır dışı veya sosyal medya üzerinden projelerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Konuda hem duyarlılığınızı hem de fikirlerinizi ortaya koymalısınız. Farklı sektörlere, buralarda bulunan insanlara ilgi duyabilir ve aynı şekilde girişimleriniz de siz de burada ilgi çekebilirsiniz. Enerjiniz değişiyor, özgüveniniz yükseliyor.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Hayat planlarınız ve sorumluluklarınız artıyor. İş seyahatleri, ofis dışı işler, beden gücünüze ihtiyaç duyacağınız alanlar gündeminize gelebilir. Verimli ve yorucu bir dönemin içine giriyorsunuz. Sıkıldığınız, bir amacınızın olmasını istediğiniz dönemlerin ardından bu süreçte yapacaklarınız size ilaç gibi gelecektir. Her şeyin çok hızlı bir şekilde gelişip sonuçlanması başınızı döndüreceği gibi hata yapma riskini de ortaya çıkarabilir. Ani çıkışlardan, emin olunmayan konuşmalardan uzak durmalısınız. Ev ve çalışma ortamlarınızda kazalarla karşılaşabilirsiniz, bunu önlemek adına daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kendinizden kaçmanın size bir çözüm getirmediği durumlarla yüzleşmek başta zor olsa da, size her şeyi kolaylaştıracak çözümler sunabilir. Duygusal olarak bir yıpranmışlığın içinde olabilirsiniz. Buna neden olan insanları tanımak, hayatınızda onlara verdiğiniz yeri görmek ve yaptığınız paylaşımları fark etmek üzerinizdeki etkiyi değiştirebilir. Dedikodu ve kötü niyetli konuşmaların etkisine kapılıp olumsuz çıkışlar yapmamalısınız. Bir ayrıştırma döneminde olduğunuzu hatırlayın.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Evlilik, ortaklık alanlarında daha kuralcı yaklaşımlar içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güçlü bir sürecin içine giriş yapıyorsunuz. Bu dönem sizin için çifte mutluluk verebilir, keyfini sürün. Evlilik teklifi kapınızda olabilir. Duygusal dünyanızın yenilenmesi, yeni bir aşk, yeni bir tanışma, yeni bir arkadaşlık gibi durumların yaşanması yaşamınıza heyecan katabilir.

****************************************************************************

Aslan burcu haftalık burç yorumu: Geçmişten ve bugününüzden gelen sorunlardan, sorumluluklardan sonra şimdi kendinize ve sizi mutlu eden insanlara, konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerletmek istediğiniz çalışmalar, hayatınızın merkezine koymak istediğiniz fikirler ve yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Bu süreç, sizi neyin mutlu ettiğini ve rahatlattığını görmeniz için önemli fırsatlar barındırabilir. İlişki ve çocuk sahibi olmakla ilgili fikirleriniz yoğunlaşabilir. Hayatınıza yeni pencereler açabilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Size iyi gelen alanları geliştirmek ve bu konuda bir başarı elde etmek adına gökyüzü sizi destekliyor. Enerjinizi, zamanınızı gelip geçici konular yerine fayda sağlayacak ve uzun vadeli olacak konulara ayırmak isteyebilirsiniz. İçinizdeki heyecan, yaratıcılığınızı ve iyi iş çıkardığınız yönleri size gösterebilir. Kendinize ve hayatınıza dair yeni keşifler yapabilirsiniz. Finansal alanlarda planlar yapabilir, gerek bireysel gerekse ortaklı işlerde bulunabilir, mevcut kariyerinizle ilgili değişiklikler yapacağınız konulara eğilebilirsiniz.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayattan beklentilerinizin vardığı noktayı, size getirdiği sonuçları net bir şekilde görebilirsiniz. İnsanlarla iletişim kurmak kadar bu konudaki kriterlerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Ortaklı işler konusunda başarılı olmak, kendinizi bir toplulukta ispat etmek istiyorsanız kelimelerinizin ve hareketlerinizin önemine eğilebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar veya aslı olmayan konuşmalardan kaçınmak önemli olacaktır. Özellikle sosyal mecralardaki paylaşımlar, işler ve görüşmeler noktasında bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Bu konudaki işlerinizin sonuçlanması, başvurular neticesinde terfi ve yer değişikliğinin gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Daha sistematik çalışma isteğine bürünebilirsiniz. Her şeyi vaktinde hazır görmek isteyebilirsiniz. Rutin hayatınızda sağlayacağınız düzenin de belirli kuralları olması gerektiği kanaatine varabilirsiniz. İşyerinizi veya evimizi taşımakla ilgili bir yoğunluk yaşamanız olası. Aynı zamanda sağlıkla ilgili yeni bir beslenme şekli veya diyete başlayacağınız zamanlar.

****************************************************************************

Başak burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta itibariyle yaşam alanlarınızdan başlayacak büyük değişimlerin kapısı aralanıyor. Eviniz, çevreniz ve ailenizle ilgili yeni kararlar gündeminizde olabilir. Bir süredir ertelediğiniz veya istediğiniz değişiklikler için düğmeye basabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden farklı bir yerde ev almak, taşınmak, yolculuk gerektiren çalışmalar ve gündemler söz konusu olabilir. Bu sadece sizin değil ailenizden herhangi birinin de yaşayacağı bir durum olabilir. Böyle bir gelişme, size de yeni sorumluluklar verebilir ve evinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Geçireceğiniz bu süreyi daha verimli hale getirmek için kendinize evinizden yürüteceğiniz uğraşlar bulabilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Küçük, basit ancak mutlu ve gerekli konular dikkatinizi çekebilir. Sadece fiziksel olarak değil mental olarak da kendinize yeni bir yaşam stili oluşturabilirsiniz. Belli bir yere ait olma konusu siz de her zaman baskın gelse de, konumuzu değiştireceğiniz veya bunun için yeni nedenler bulacağınız gelişmeler de söz konusu olabilir. Hızlı düşünüp hızlı hareket edebilirsiniz. İstenmeyen konuşmalara, problemlere, ev kazalarına veya parasal konulardaki kandırılmalara karşı duygularınızı dozunda yaşamaya dikkat etmelisiniz.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Artık kariyerinizle ilgili bazı kararları ve döngüleri netleştirebilirsiniz. Üretkenliğinizi ve becerilerinizi kullanacağınız yeni iş alanları doğabilir, çevrenizden teklifler ve görüşler alabilirsiniz. Belirsizliğin içinde kaldığınızı düşünerek hızlı kararlar alabilirsiniz. Sonrasından pişman olacağınız konular, tutamayacağınız sözlerin gündeme gelmemesi için ne yapmak istediğinizin ve size neyin sunulduğunun farkında olmalısınız. Sınırlarınızı ve imkanlarınızı koruduğunuzda, hem ekonomik hem de sosyal açıdan kayıplar yaşamanızın önüne geçebileceksiniz.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak transiti başlıyor. Hobileriniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacak konulara daha çok eğilebilir ve kararlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Aşktan yana sevineceğiniz, evliyseniz bebek kararı alacağınız zaman dilimleri. Bununla birlikte tatil ve eğlenceye yönelik bir süreç geçirmeniz mümkün.

****************************************************************************

Terazi burcu haftalık burç yorumu: Bu hafta itibariyle yaşamınıza yeni bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Yapmadığınız işler, gitmediğiniz yerler ilginizi çekebilir ve bunlarla ilgili düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Bu hafta alacağınız kararlar, atacağınız adımlar ileriye dönük ve uzun vadeli sonuçlara dönüşebilir. Bunu daha önce neden yapamadığınıza dair düşüncelerinizi ve eksiklerinizi tespit edebilirsiniz. Farkındalığınızın yükselmesiyle özgüveniniz de tazelenecektir.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Evinizde kalma süreniz kısabilir, sürekli yolculuk veya iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Gezici bir işiniz varsa veya bu yönde bir çalışma halindeyseniz yoğunluğunuzu iyi yönetmelisiniz. İletişim ve ulaşım araçlarınızın kontrollerini mutlaka yaparak hareket etmelisiniz. Bu sizi kazalardan veya problemlerden koruyacaktır. Önemli kişilerle önemli paylaşımlarınız olabilir, bireysel fikirlerinizi topluma açabilirsiniz. İnsanları sıkmamaya ve yanlış anlaşılmaya mahal vermemeye çalıştığınızda, söylediğiniz her şeyin güzel dönüşleri olabilir.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş gereği veya aile görüşmesi adı altında bazı seyahat planları ve kısa süreli yer değişiklikleri gündeminize gelebilir. Hedefiniz haline getirdiğiniz fikirlerin son halini oluşturabilirsiniz. Gerçek, samimi düşüncelerle ilerlemeye çalıştığınızda işlerin lehinize geliştiğini göreceksiniz. Karşılaşacağınız her şey bir tutumunuzun, görüşünüzün neticesinde ortaya çıkacaktır. Sizi neyin heyecanlandırdığına, harekete geçirdiğine dikkat etmelisiniz.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Davalarla ilgili konularda neticeler alacağınız bir süreç. Aile içerisindeki otoritenizi geri kazanabilir ve artık kendi kurallarınızı uygulamak istediğinizden dem vurabilirsiniz. Bununla birlikte ev ve yuva konularında yeni sözleşme, ev taşıması, aile büyüklerini ziyaret gibi konular söz konusu. Aile büyükleriniz ve eşinizle olan iletişimde diliniz sevgi olsun.

****************************************************************************

Akrep burcu haftalık burç yorumu: Finansal açıdan kendinizi toparlayacağınız, büyük kazanımlar elde edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. İş arayışları, yapılan işin sonuçlanması, ortaklıklar, yatırım ve birikim planları bu dönemin temelini oluşturabilir. Her şeyin temelinde ise, size şu anı daha iyi yaşamak ve hayatın iyi yanlarını daha çok ortaya çıkarmak isteği yatabilir. Durağan ve kenarda kalmış zamanların sonundasınız, dışa dönük ve neşeli bir his sizi etkisi altına alabilir. Tek başınıza bir şeyleri zorlamak yerine bir ekip halinde hareket etmek size fayda sağlayabilir.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. İyi niyetle girişiminde bulunduğunuz, cömertlik yaptığınız her şeyin hayatınızda yeni bir yeri ve adı olabilir. Alışkanlıklarınızı ve beklentilerinizi şekillendirmek isterken, bu geri dönüşler size ipucu verecektir. Alacak verecek işleri, borçlanmalar gibi konulardaki sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Burada aldığınız olumsuz dersler, paranızı nasıl yöneteceğinizi ve duygularınızı bu işe ne kadar karıştırmanız gerektiğini size anlatacaktır. Hayata geç kalmayın, herkes için istediklerinizi kendiniz için de isteyin.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yaşamınızın finansal yönüyle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Buradaki asıl konu, sadece harcamalarınız veya planlarınız değil bunların altında yatan nedenleri görmektir. Kendinizin, endişelerinizin, takıntılarınızın farkında olun. Aştığınızı düşündüğünüz veya yeteri kadar özen göstermediğiniz konuların bir dönüşü olabilir. Bu gibi sürprizlerin sizi etkilememesi için kendinize yönelerek düşünmeli, önlem almanız gereken konuları masaya yatırmalısınız.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. İletişimde “Söz senettir” diyecek ve “Sözünün eri” olacaksınız. Size iyi gelecek bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kısa bir yolculuk da gündemde. Kardeşlerinizden gelecek olan maddi, manevi güzel destekler alacaksınız.

****************************************************************************

Yay burcu haftalık burç yorumu: Güneş sizin burcunuzda hareket etmeye başladı ve artık hayatınızda her şeyi daha iyi göreceğiniz, olanı geliştirip olmayana emek vereceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinize çeki düzen vermek isteyebilir, işinizi, fikirlerinizi, duygularınızı daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Kendinizle, hayatınızla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bunların bazılarından rahatsız olabilir, bazılarını görmezden gelebilirsiniz. Durulmak ve tembellik yapmak arasındaki çizgide kaybolmamalısınız.

24 Kasım’da Mars da sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Hayatınıza her manada hareketlilik geliyor. Bu da fark edilmenizi kolaylaştıracaktır. Fiziksel yenilikler yapabilir, tarzınızı değiştirebilir, olmak istediğiniz kişiye dönüşmek için buradan bir başlangıç yapabilirsiniz. Her ne yaparsanız, hangi platforma girerseniz, hangi işle ilgilenirseniz, hangi ilişkiye daha çok çekilirseniz bilin ki her biri hayatınızın bir dönüm noktasıdır. Heyecanlı hissedebilirsiniz, bunu doğru zamanda doğru şekilde kullandığınızda kendinizi ifade ederken olumsuz kelime ve davranışları etkisiz hale getirebilirsiniz.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çevrenize, işinize, hayatınıza dahil etmeniz gereken insanlar konusunda düşünmeniz gerekebilir. Ne yapacağınızı bilemediğiniz, nasıl yorumlayacağınızı çözemediğiniz bazı davranışlar karşısında artık savunmasız değilsiniz. İdrak ettiğiniz, farkına vardığınız her şey ilişkilerinizi baştan sona yenileyebilir. Size karşı iyi niyetli olmayan, psikolojik veya ekonomik sıkıntılar yaratan, söylemleriyle manipüle eden kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Kendi kişisel değerlerinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Bugüne kadar kazanç kapılarınızdaki hakkınızı talep etmemiş olmanız, bugünden sonra da etmeyeceğiniz anlamına gelmemeli. Finansal anlamda size ek gelir sağlayacak yeni bir gelir kaynağına ulaşacağınız bir dönem olabilir.

****************************************************************************

Oğlak burcu haftalık burç yorumu: Bazı döngüler kırılabilir, ilişkiler bitebilir, iyi niyetinize bir çizgi çekebilirsiniz. Yeni deneyimler edinebilir, yeni yerler görebilirsiniz. Kenara çekilin ve hayatınızda olup bitenleri iyi seyredin. Kendi içinizde bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Büyük resmi daha iyi görebileceksiniz. Kimin ne niyette olduğunu, sizinle ilgili ne fikirler beslediğini, hangi konuların sakladığını fark edebilirsiniz. Kendinize yönelin ve hayatınızı içeriden iyileştirin. Yaptığınız her şeyi paylaşmak, gittiğiniz her yeri göstermek veya açıklamak durumunda değilsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Düşüncelerinizi ve isteklerinizi geri planda tutmak yerine, bunları nerede ve kiminle paylaşacağınız hususunda yeni kararlar alabilirsiniz. Hayata ve insanlara küsmeyin. İlişkiler başlatmak, fikirler üzerine çalışmak, bir yere gitmek veya taşınmakla ilgili hamleleriniz olabilir. Bunları mümkün olduğunca iyi hazırlayın ve heyecanınıza yenik düşüp paylaşmayın. Doğru beklemenin ne olduğunu deneyimleyeceksiniz. Haklı olduğunuz, sabrınızı ve dürüstlüğünüzü koruduğunuz her alanın size bir getirisi olacaktır.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Günlük hayatınıza yeni bir düzen getirebilirsiniz. Arınmanız, değiştirmeniz gereken konuların farkına varıyorsunuz. Özellikle iş koşullarınız ve iş yapma biçiminize etki edecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sorumluluk alırken bu durumda ihtiyacınız olacak bilgiyi, donanımı nasıl temin edeceğinizi de düşünmelisiniz. Risk gördüğünüz, emin olamadığınız durumlardan uzaklaşmalısınız. Hayat size, neye yakın durmanız gerektiğini apaçık gösterecektir.

1 Aralık’ta Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Kendinizden daha emin konuşmalar içerisinde bulunabilirsiniz. “Ben her şeyin üstesinden gelebilirim, kimseye ihtiyacım yok” diyebilir yersiz ego savaşlarına girebilirsiniz. Bu süreçte bir iş teklifi almanız olası. Aynı zamanda evlilik teklifi almanız ve şehir değişikliği yapmanız da mümkün.

****************************************************************************

Kova burcu haftalık burç yorumu: Sosyal hayatın ve bunun etkileşimlerinin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Arkadaş canlısı, kaliteli sohbeti ve içerikleri seven biri olarak bu süreç sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Bir konu üzerinde konuşacağınız, çalışacağınız, toplum yararına fikirler geliştirebileceğiniz ortamlara dahil olabilir. Bireysel olmak sizin öncelikli tercihiniz olsa da, farklı insanlarla birlikte hareket etme fikrine daha çok ısınabilirsiniz. Düzenlemeler yapmak, geleceğe dönük kararlar almak, yaptıklarınızın fark edilmesini olumlu yönde etkileyecek ve sizi ön plana çıkaracaktır.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Artık sırtınızdan bazı yükleri atıp yola hem ruhsal hem de fiziksel olarak daha hafif bir şekilde devam edebilirsiniz. Üzerinde durmadığınız ancak içten içe sizi olumsuz etkileyen durumlar karşısında artık susmak istemeyebilirsiniz. Yoğun stres, fevri çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Sakin kalmayı denediğinizde, kaybolduğunuzu değil kendinizi artık farklı bir yerde bulduğunuzu göreceksiniz. Hayatınızı başka insanlara ve konulara göre şekillendirirken, kendi başarılarınız ve hikayelerinizi de es geçmemeyi deneyimliyorsunuz.

27 Kasım tarihinde gerçekleşecek İkizler dolunayı size hayatınızın duygusal yöndeki artıları ve eksikleri konusunda bazı öğretiler sunabilir. Her şeyin durağan ilerlerken bir anda değiştiğini görebilirsiniz. Fırsatları yakalamak, olayları değerlendirmek için bunu makul bir şekilde karşılamaya çalışmalısınız. Ertelediğiniz veya yoğunluktan ilgilenemediğiniz alanlara zaman ayırmanız iyi olabilir. Üzerinizdeki yorgunluğu, can sıkıntısını atmak ve enerjinizi doğru yere aktarmak adına bu etkinlikler akıllıca olacaktır. Ekonomik koşullarda ailenizden veya partnerinizden de alacağınız desteklerle planlarınızı uygulayabilirsiniz. Emeklerinizin yerini bulması yükünüzü hafifletecektir.

1 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Biraz inzivaya çekilmek hoşunuza gidebilir. Ancak bu yavaşlık durumunu fırsata çevirmek yeni projeler ve sistemler üretmek için gereken fırsat olabilir. Arkanızdan iş çeviren kişileri ve yapılan dedikoduları öğreneceksiniz. Bu dönem sağlığınıza özen gösterin.

****************************************************************************

Balık burcu haftalık burç yorumu: Size kendinizi iyi hissettirecek gündemler yaşanabilir. Yurtdışı bağlantılı işler yapmak, bulunduğunuz konuma uzak yerdeki insanlarla çalışmak, sektörünüze göre işinizi büyüterek ithalat, lojistik gibi alanlarda adım atmak gibi konular gündeminize gelebilir. Kendinizi işinizi kurarak, farklı girişimleri destekleyerek de bunu yapmanız mümkün olabilir. İnsan ilişkileri, otorite figürleri, resmi konularda bazı eksikleriniz olduğunu görebilirsiniz. Hakkınız olan size gelecektir. Hukuksal işleriniz, davalarla ilgili konularda haklıysanız güzel sonuçlar alabilirsiniz.

24 Kasım’da Mars Yay burcuna geçiyor. Fikirlerinizi ortaya çıkarın ve uygulamaya başlayın. Fark edilmek, görülmek, değer kazanmak, maddi kazanımlar elde etmek istiyorsanız bunu sağlayacak koşullarda çalışmalısınız. Fark yaratmak, farklı bir şey yapmakla değil bir şeyi kendi tarzınızla yapmakla söz konusu olacaktır. Kendi tarzınızı bulmak adına iyi olduğunuz işlere, olumlu geri dönüş aldığınız konulara, çevrenizin önerilerine dikkat edebilirsiniz. Buradan size bir kapı açılacaktır. Hem iş hayatınızda hem de duygusal yaşantınızda önemli adımlar atabilirsiniz.

27 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Evinizle ilgili değişimler ve gündemler hızlanıyor. Siz bir yandan rahat bir yaşam alanı oluşturmak için fiziksel değişimler yaparken bir yandan da ailenizi ilgilendiren bazı konular gündeme gelebilir. Taşınma, tadilat, düzenleme, satın alma gibi konularda ne istediğiniz netleşebilir. Zamanında müdahale ettiğiniz her şeyin aslında önemli getirilerinin olduğunu görebilirsiniz. Evinizde kullandığınız küçük ev aletlerini yenilemeniz gerekebilir, maddi açıdan çok açılmamak için ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmeniz daha akıllıca olacaktır.

1 Aralık itibariyle Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevrenizle aranıza mesafe koymanız muhtemeldir. Hayallerinizde bir araç sahibi olmak varsa şimdi ona sahip oluyorsunuz. Uzun zamandan beri hayal ettiğiniz bir eğitime katılmanız olası. Hatta kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz. İş ve aşkta mutlu bir dönem.

indigodergisi.com

Yorumlar