Astroloji

Haftalık Burç yorumları: 27 Aralık - 2 Ocak

27 Aralık 2021 - 2 Ocak 2022 haftasında burçları bekleyen olası halleri astrolog Emel Açıkel yorumladı

Haftalık Burç yorumları: 27 Aralık - 2 Ocak

Haftanın genel astrolojik yorumu

27 Aralık 2021'de yeni haftaya Ay, Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilk dakikalarında ilham gerektiren bir işiniz varsa gökyüzünden destek alabilirsiniz. Sabahın ilk ışıklarında aile içi tartışmalar yaşanabilir. İkili ilişkilerde ben-sen tartışmaları gündeme gelebilir. Eğitim ve hukuk gibi alanlarda problemler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili haberler duyabilirsiniz.

28 Aralık 2021'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde problemler kavgalar yaşanabilir. Yanlış yatırımlar yapılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelecek. Kazançlarınızı yanlış değerlendirebilirsiniz.

29 Aralık 2021'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli iki açısı Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan Uranüsyen açı ile Merkür ve retro Venüs arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacak. Mars ve Uranüs arasındaki açı ani ve beklenmedik olaylara sebebiyet verebilir. Tartışma, kavga, yangın, düşmanlıklar, çatışma gibi konulara sebebiyet verebilir. Retro Venüs ile Merkür'ün yaptığı açı ise eski sevgililerden haber alabilirsiniz ya da hayatınıza girmek isteyebilirler. Günün sonuna doğru kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

30 Aralık 2021'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür plüton kavuşum açısı olacak. Sözlerinize dikkat etmeli, kırıcı ve yargılayıcı konuşmalardan uzak durmanız gerekmekte. Yakın çevrenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizin içerisinde kendinizi değiştirebilirsiniz.

31 Aralık 2021'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye başlayacak. Duygularınızı büyütebilir, her şeye karşı alınganlık sergileyebilirsiniz. Aile içi beklenmedik değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gece saatlerinde kalbinizin sesini dinleyip buna göre hareket etmek isteyebilirsiniz.

Yeni yılın ilk gününde yani 1 Ocak 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerinde gerçekleşecek Güneş-Uranüs 120 derecelik açısı hayatınıza beklenmedik sürprizleri getirebilir.

2 Ocak 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı saat 21:33'te 12 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay olacak. Anın yükselen burcu Başak burcu olacak. 10-15 derece Oğlak, Yengeç, Başak ve Balık burçlarında kişisel gezegenleri olanlar daha çok etki altına girecek. Evliliklerde alınacak yeni kararlar gündeme gelebilir. Boşanma vakalarında artış görülebilir. Yeni Ay Uranüs ile 150 derecelik açı yapmakta. Ani olaylar yaşanabilir. Venüs Plüton kavuşumu da gökyüzünde yerini alacak. Saldırılar ve cinayet haberleri alınabilir. Dikkatli ve temkinli olunmalı. Bu açılara Satürn Uranüs karesi eşlik edecek. Tüm bunlar sıkıntılı, beklenmedik haberler alınacağını göstermekte. Yeni Ay ve Dolunay'ın etkileri önceden hissedilmeyi başlandığı düşünülecek olursak Yeni Yıl kutlamasını evinizde güvenli bir ortamda yapmanızı tavsiye ederim.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler, aşk hayatınız, iş ortaklarınızla olan ilişkiler gündeminizde olacak. Çarşamba ve perşembe günleri maddi konular gündeminize gelecek. Ödemeler ve kredi ile ilgili konular gündeminizde olacak. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri arası eğitim konuları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 10. evinizde olacak. Kariyer ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni iş projeleri başlatabilir, iş değişikliği yaşayabilirsiniz.

Boğa  Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposu içine girebilirsiniz. Sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik bir sağlık probleminiz varsa kontrollerinizi yaptırmayı unutmamalısınız. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Ortaklıklarla ilgili verilmesi gereken bir karar karşınıza çıkabilir. Süren bir dava varsa bu sonuçlanabilir. Cuma ve cumartesi günleri arası maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Ödemelerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 9. evinizde olacak. Maneviyatla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, yurt dışındaki tanıdıklarınızla iletişim kurabilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeme gelebilir.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri aşk, sosyal hayat, hobiler, yatırımlar, çocuklar gündeminizde olacak. Takıntılar oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri çalışma hayatınız ve rutin işlerinizle alakalı konularda bir düzenleme yapabilirsiniz. Sağlık konuları ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Diyete başlamak isteyenler yeni kararlar alabilir. Evcil hayvanları olanlar küçük dostlarının bakımlarıyla ilgilenebilir. Cuma ve cumartesi günleri arasında ikili ilişkileriniz gündemde olacak. Aşk ilişkilerinde ve iş ile ilgili ortaklıklarda uyumlu iletişimi yakalayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 8. evinizde olacak. Maddi konular ve ödemeler gündeminizde olacak.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri aile, yuva konuları gündeminizde olacak. Aile içi iletişim, sağlık ve gayrimenkul gibi konularla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aşk hayatınızda bir problem varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alınabilir. Bir hobiye başlama ya da bitirme kararı alınabilir. Cuma ve cumartesi günleri yoğun iş temposu, kariyerle ilgili konular, sağlık konuları ve evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 7. evinizde olacak. İkili ilişkilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizle vakit geçirmek isteyebilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri önemli kararlar vereceğiniz bir gün olabilir. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili iletişim yoğun olabilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Ticari konular ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile, yuva, yaşam alanınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri aşk, çocuklar, hobiler bu konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 6. evinizde olacak. Rutin işlerinizde artma olabilir. Sağlık konuları gündeminizde olabilir. Diş ve kemiklerle ilgili hassasiyetiniz olabilir. Evcil hayvan edinebilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri maddi kaynaklarınız ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelecek. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde, eğitim konuları, seyahat ve ticaret ile konuları gündeme getirecek. Cuma ve cumartesi günleri aile içi maneviyatla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 5. evinizde olacak. Aşk ilişkileri, çocuklar için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazılarınız sanatsal faaliyetler yapabilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri duygularınızı ifade etmek, dış görünüşünüzle ilgilenmek gibi konular gündeminize gelecek. Kronik sağlık problemleriniz varsa bu rahatsızlıklar nüksedebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi konular gündeminizde olacak. Kariyerle ilgili konular, mal mülk alış ve satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri zihinsel faaliyetlerin artacağı, eğitim, ticaret, yakın akraba ve kardeşler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 4. evinizde olacak. Aile içi ilişkiler, sevmek sevilmek, şefkat duyguları ön plana çıkacak. Ev işleriyle ilgilenebilirsiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri duygularınızı paylaşmadığınız, içinize kapandığınız, bazı konuları büyüttüğünüz bir gün olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgili konularda bir netleşme yaşayabilirsiniz. Bir kararı ya da bir planı netleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 3. evinizde olacak. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, ticaret, alışveriş gibi konular gündeme gelebilir. Aracınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim ve eğitim konuları gündemde olabilir.

Yay  Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, üyesi olduğunuz gruplar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza yöneldiğiniz, takıntıların gelişebileceği bir süreç olabilir. Sağlık konuları ön planda olacak. Cuma ve cumartesi günleri duygularınızı rahat ifade edebildiğiniz, ikili ilişkilerin ön planda olduğu, dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapabileceğiniz bir süreç olabilir. Pazar günü Yeni Ay sizin 2. evinizde gerçekleşecek. Maddi kaynaklar, gelirler ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri kariyer, işiniz ile ilgili konular gündeminize gelecek. İş yerinde ilişkide olduğunuz iş arkadaşlarınız ve patronlarınız ile problemler çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz, gruplar ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda bir netlik bir karar verme durumunuz ortaya çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri içinize kapanabilir, meditasyon, dua etmek gibi çalışmaları gündeminize taşıyabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin burcunuzda yani 1. evinizde olacak. Kendinizle ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri eğitim, yurt dışı seyahat ve iletişim, ticaret, hukuksal davalar gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz. Yapmakta olduğunuz bir iş, bir proje tamamlanacak. İş yerinizde ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, sosyal gruplarınız ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 12. evinizde olacak. Sağlık konuları gündeme gelebilir. İç dünyanıza yönelebilir ve içsel yolculuğunuzla huzurlu bir hafta sonu geçirmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri maddi kaynaklar ve ödemeler gündemde olabilir. Sağlık konuları ve rutin kontrollere öncelik verebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, yurt dışı, hukuksal davalar, ticaret, seyahat gibi konuları gündeme getirecek. Cuma ve cumartesi günleri arasında kariyer, işinizle alakalı konuları ön plana çıkaracak. İş arkadaşlarınız ve patronlarınızla ilişkileriniz gündeme gelecek konular arasında olacak. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin 11. evinizde olacak. Sosyal olmak, arkadaşlarınız ve gruplarla görüşmek isteyebilirsiniz. Onlardan gelecek haberler gündeminizde olabilir.

Emel Açıkel - Milliyet - Molatik

Yorumlar