Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 22 - 29 Kasım

22 - 29 Kasım haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyecek olası halleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 22 - 29 Kasım

22-29 KASIM HAFTASINA GENEL BAKIŞ

Güneş, enerjimizi yükseltiyor. Maddi konular ön plana çıkıyor. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecek. Eninde sonunda mutlaka bir sonuca bağlanacak.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta aşkta geri planda kalmak istemiyorsunuz. Özellikle, derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç bir dönem. Bazılarınız bol seyahat edeceğiniz için karşılarına çok fırsat çıkacak. İşte cesurca kararlar vermenizin tam zamanı. Koşulları kendi lehinize kolayca çevireceksiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk yaşantınızda renkli günler sizi bekliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle güzel bir uyum içine gireceksiniz. Yaşamda hiçbir şey garanti değildir. Bu yüzden hayatınızda olumlu olacak olayların kurgusu biraz da size bağlı, unutmayın. Bu hafta yapacağınız seyahatler güzel geçecek.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Aşkta para değil de, duygusallık ve bağlılığın önemini kavrayacaksınız. Karşılaştığınız kişilerin yüreği sizin için önemli olacak. Sevdiğiniz kişiyi uzaktan düşünmek size yetecektir. Kariyeriniz çok önemli.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Takıntılı ve platonik bir aşka hazır olun. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir hafta olacak. Büyük sektörel anlaşmalara imza atabilirsiniz. Birçok proje ayağınıza gelecek. Ailenizle ilgili görevlerinizi tam bir teslimiyetle yerine getirmeniz gerekiyor.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta aşkta sezgileriniz ön plana çıkacak. Kişisel dengelerinizi, algılama gücünüzle birleştireceksiniz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi hisleriniz önem kazanacak. Partnerinizin enerjisinden destek alacaksınız. Bu hafta iş ve eğlenceyi bir arada yaşayacaksınız.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yakın aile bağları içinde bulunduğunuz kişilerin sorunlarıyla uğraşacaksınız. Dostlarınızın duygusal desteğinin artılarını hissedeceksiniz. Olayları kendi tarzınıza göre yorumladığınız için bazı yanlışlıklar yapabilirsiniz. Değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. 

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu dönem olayların üstesinden gelebilme mücadelesi vereceksiniz. Yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı hedeflerinizde sapmalar görülebilir. Olaylara yaklaşım tarzınızda farklı bir renk var. Kendinize yatırım yapmak isteyecek ve bazı konularda hassas davranacaksınız. Disiplinli olmak zorundasınız.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hafta boyunca duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Yanılgılar söz konusu. Yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Kariyer ve aile yaşamınızı dengelemek zorunda kalacaksınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz bir hafta. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk enerjiniz yükseliyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. Hafta boyunca, entelektüel çalışmalar içine gireceksiniz. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Toplumsal olaylarda ikna kabiliyetiniz artıyor. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta, sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını bulacaksınız. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemek...

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aşkta bu hafta yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz.

Yorumlar