Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 18 - 24 Mart

18 - 24 Mart 2024 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 18 - 24 Mart

Koç burcu haftalık burç yorumu: 8 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulmasına doğru yol alırken 2023 Nisan itibariyle yaşamlarınızda başlayan değişim rüzgârı esmeye devam ediyor. 25 Mart Ay tutulması ilişkiler evinizde, içinde bulunduğunuz birliktelikleri, evlilik ve duygusal hayatınızı sorgulatacaktır. Bazıları yeni bir ortaklığı başlatırken, bazıları bir işbirliğini bitirebilir. Sorunlu beraberlikler için çözüm yolu bulunabilir, ya da toksik bir ilişki içindeyseniz tutulma döngüsüyle inceldiği yerden kopabilir. Kimileri evlilik hazırlığı yapabilir, evlilik kararı verebilir. Eşinizin işi, düzeni, yaşamdan beklentileri adına önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir rekabet hukuksal boyuta taşınabilir ya da uzun süren bir dava sonuçlanabilir.

Boğa burcu haftalık burç yorumu: Ay tutulması önümüzdeki 6 ay çalışma koşullarınızda bazı değişimlere, beklediğiniz iş girişimlerini tamamlamaya olanak sağlayabilir. Sizin için verimli ve bereketli bir dönem. Terfi, zam alabilir, iş değiştirebilir, ani bir kararla istifa edebilirsiniz. Beklediğiniz iş başvurularından haber gelebilir, görev ve pozisyonunuz değişebilir. Kendi işinizi kurmak isteyebilir, bunun için gerekli koşulları yerine getirmek için fazladan sorumluluk yüklenebilirsiniz. Görevleriniz, yapılması ve bitirilmesi gereken konular önümüzdeki 6 ay artabilir. Bazı başarılar emek isteyebilir. Hizmet aldığınız (yardımcı, asistan) kişilerle ilgili düzenlemeler yapabilir, bazılarıyla yolları ayırabilir ya da yeni birini arıyorsanız bulabilirsiniz. Günlük düzenin koşulları ve sağlık konusu önem arz ediyor. Hayatınıza yeni rutinler ekleyebilir, spora başlayabilir, beslenme sisteminizi yenileyebilir, fiziksel görünümünüzde değişimler yapabilirsiniz.

İkizler burcu haftalık burç yorumu:  Merkür’ün Koç burcuna geçişi sizi hareketlendirecek, enerjiniz yükseliyor. Aşk, ilişkiler konusunda sürpriz teklifler alabilir ya da siz teklifte bulunabilirsiniz. İlişkinizin adını koymak isteyebilir, evliyseniz çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Hamilelik gündeme gelebilir. Çocukları olanlar için onların genel düzenleri, işi ya da öğrenim hayatıyla ilgili daha fazla sorumluluk alabilir, onların başarılarına tanıklık edebilirsiniz. Maddi manevi kazanç anlamında güzel gelişmeler yaşanabilir. Bir hobiye başlayın, yeteneklerinizi değerlendirin ve bunu geniş bir kitleye duyurun. Karşınıza çıkacak imkânları iyi ve doğru yönlendirin. Kendinizi geliştirmek, öne çıkmak, hayallerinizin peşinden gitmek için güzel bir dönem.

Yengeç burcu haftalık burç yorumu:  Ay tutulması etkileri başlıyor, önümüzdeki 6 ay sizin için oldukça önemli. Geçtiğimiz 1 yıldır bazı değişim ve yeniliklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Dönüşüm devam ediyor. Ailevi konular, eşiniz, varsa çocuklarınızın gündemleri öne çıkabilir, sorumluluklar artabilir. Ebeveynlerinizin (özellikle anne) sağlık, bakım, genel ihtiyaçlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yine ailede verilecek ortak kararlar, bir gayrimenkul alım satım, kiralama gibi durumlar meydana gelebilir. Taşınabilir, atama, terfi alabilir, bir iş dolayısıyla düzeninizi değiştirebilirsiniz. Bazılarınız evlenmeye karar verebilir, bazıları iyi gitmeyen bir birlikteliği sonlandırabilir.

Aslan burcu haftalık burç yorumu:  Merkür Koç, Venüs Balık burcunda yolculuğuna devam ederken durgun enerjileri silkerek hedefleriniz için harekete geçeceksiniz. Beklediğiniz bir parayı, emek verdiğiniz bir işin karşılığını alabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için kredi çekebilir, bir ticari girişimde bulunabilirsiniz. Birçok işi bir arada yapmak isteyeceksiniz. Hedefleriniz için çeşitli görüşmelerde bulunabilir, kariyer ve sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek, bilginizi ve ufkunuzu genişletmek için güzel bir dönem. Yakın çevreniz, yakın akrabalar, kardeşlerle ilgili gündemler oluşabilir, onların yaşamlarındaki gelişmelere dahil olabilirsiniz. Bir kursa, eğitime başlayabilir, devam eden bir eğitiminiz varsa bitirebilir, sertifikanızı, diplomanızı alabilirsiniz.

Başak burcu haftalık burç yorumu:  Kaynaklarınız, para alışverişleriniz, kariyer planlarınız ön planda. Tutulmaya gidiyoruz. Geçtiğimiz Ekim- Kasım aylarında yarım kalmış, tamamlanamamış iş girişimleriniz varsa sonuçlanabilir, bazı girişimleriniz meyve verebilir. Durmuş bazı projeler hız kazanabilir. Önümüzdeki dönem yeni bir işe başlayabilir, mutsuz olduğunuz bir işten ayrılabilir, kendinize yeni bir kariyer planı yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir, bir kaynağı değerlendirmek isteyebilir, yatırım yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma, sözleşme devreye girebilir, bir işbirliğine adım atabilirsiniz. Kimileri ortaklı bir iş için el sıkışabilir, kimileri eşinin gelirinde dönüşümlerle karşılaşabilir. Alacaklı olduğunuz bir durum varsa hukuksal boyuta taşınabilir ya da süregelen bir hukuksal süreç sonuçlanabilir.

Terazi burcu haftalık burç yorumu: Burcunuzdaki tutulmaya doğru yaklaşırken geçtiğimiz Ekim ayından beri devam eden kuvvetli dönüşüm dalgası devam ediyor. O dönemde başlamış ya da bitmeye niyet edilmiş her konu artık tamamlanabilir. Kuşkusuz hayatınızla ilgi pek çok şey adına farkındalık yaşamış, eksikleri fark etmiş ve bunlarla yüzleşmiş olabilirsiniz. Artık hayatta huzur arıyorsunuz ve sizi aşağıya çeken her türlü ilişkiye veda edeceksiniz. Kişisel görünümünüzden kariyerinize kadar sizin için yenilik ve değişim zamanı. Çalışma koşullarınız, çalışma saatiniz değişebilir, yeni bir iş girişiminde bulunabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Mesleki koşullar kadar günlük hayatınız, genel düzeninize de farklılık getirebilirsiniz. Sağlık kontrolleri, tedaviler, görmediğiniz bir sağlık sorununun ortaya çıkışı söz konusu olabilir, kendinize, bedeninize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Alışkanlıklarınız, beslenmeniz, diyet, spor, imaj değişimleri mercek altında.

Akrep burcu haftalık burç yorumu:  Önümüzdeki 6 ay sizin için arınma ve temizlik zamanı. Size iyi gelmeyen kişi ve konuları hayatınızdan çıkartabilir, bazı yüzleşmeler yaşayabilir, arınabilirsiniz. Bilinçaltınız, ruhsal konular, tedaviler ön planda olurken çeşitli terapilere katılabilir, eğitim alabilir, kendinize daha fazla yatırım yapabilirsiniz. aygı ve korkuların üzerine giderek bunları şifalandırmak için güzel bir dönem. Bedensel sağlığınız, bazı tedaviler, refakat temaları öne çıkabilir. Yanlış ilişkiler hayatınızdan elenecektir. İçe dönebilir, kendinize zaman ayırabilir, ihtiyacı olan kişilere yardım eli uzatabilirsiniz. Maneviyatınız güçlü olacağından haberci rüyalar görebilir, sezgileriniz, hisleriniz öne çıkabilir. İlham ve yaratıcılık, sanatla uğraşıyorsanız başarı kazanmanız mümkün. Venüs Balık transiti devam ederken kimileri için romantik teklifler, yeni tanışmalar yaşanabilir.

Yay burcu haftalık burç yorumu:  Venüs Balık yolculuğu devam ediyor. Ev, yuva, aile, kariyer ve sorumluluklar açısından önemli bir dönem. Hayatınız her anlamda denge istiyor. Ebeveynlerin sağlık ve bakımları öne çıkabilir. Bir hedefinizin, projenizin hareketlenmesi ve hayata geçmesi söz konusu olabilir. Geçtiğimiz Ekim ayında başlattığınız ya da sonuçlanmasını istediğiniz işler varsa nihayete erebilir. Kariyer çevrelerinde dikkat çekebilir, üstleriniz, çalışma arkadaşlarınız, ekibiniz tarafından takdir görebilirsiniz. Bir başarınız öne çıkabilir, emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Görev değişimleri yaşanabilir, zam, terfi alabilir, yeni bir ekibe dahil olabilir ya da bir ekibi siz yönetebilirsiniz. Önümüzdeki 6 ay kalabalıklar, sosyal sorumluluk projeleri, organizasyonlar açısından hareketli olabilir. Vakıf, dernek gibi oluşumlardan ayrılabilir, bazı arkadaşlıklara mesafe koyabilirsiniz. Yeni tanışmalara açık bir dönem.

Oğlak burcu haftalık burç yorumu:  Terazi burucundaki Ay tutulması önümüzdeki 6 ay kariyer, gelecek planları, aile dinamikleri açısından değişim getirebilir. Bir işten ayrılabilir, yeni bir kariyere adım atabilir, emek verdiğiniz bir konuda başarı yakalayabilirsiniz. Medeni durumunuz değişebilir. Mutsuz giden evlilik ve birlikteliklerde ayrılık kararı alınabilir, bazı ilişkiler evliliğe adım atabilir. Şehir, yer değişimi, atama, terfi, kariyer dolayısıyla taşınma gerçekleşebilir. Kimileri anne baba olabilir. Geçtiğimiz 6 ayın hasadını toplama zamanı. Mesleki alınmış kararların sonuçlarını görebilirsiniz. Eş, anne, baba, çocuklarınız, aile büyüklerinin sorumlulukları artabilir, otorite figürleriyle ilgi konular öne çıkabilir, bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Kova burcu haftalık burç yorumu:  Uzak yolculuklar, yurtdışı konuları, uluslararası bağlantılı ticaret ve kariyer planları önümüzdeki 6 ay ön planda olacak. Sizin için şanslı ve bereketli bir dönem. Emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Özellikle doğum haritasında 5° derece ve yakınlarında kişisel gezegenleri olanlar için tutulma bereket vadedecek. Hayalleriniz için harekete geçeceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilir, işinizi tanıtabilir, sosyal medya, tanıtım, reklam gibi alanlarda başarı sağlayabilirsiniz. Hukuksal konularda özelikle geçtiğimiz Ekim ayından beri süre gelen dava, mahkeme varsa sonuçlanabilir. Finansal olarak tıkanıklık açılıyor. Harcamalar artabilir, beklediğiniz bir para elinize geçebilir, parasal ihtiyacınız için kaynak bulabilirsiniz.

Balık burcu haftalık burç yorumu:  Gelir gideriniz, kazancınız, maddi konular mercek altında. Bir borcu bitirebilir, yapılandırabilir, kredi çekebilir, bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Harcamaları, bütçenizi gözden geçirebilir, yeni kaynak arayışlarında bulunabilirsiniz. Emeklilik, sigorta, nafaka, miras konularında çözümler yaşanabilir, eşinizin kazancıyla ilgili değişimler öne çıkabilir. Eşiniz yeni bir işe başlayabilir ya da işten ayrılabilir. Venüs burcunuzda size yardım elini uzatıyor. Maddi manevi destek bulabilirsiniz. İmaj değişimleri yapabilir, estetik, güzellik konularında daha önce cesaret edemediğiniz değişimlere yönelebilirsiniz. Sağlıkta şifa zamanı. Daha fazla seyahat edeceksiniz.

Astrolog Seyran Ataklı - Sozcu.com.tr

Yorumlar