Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 12 Aralık - 18 Aralık 2022

12 Aralık - 18 Aralık 2022 haftasına astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Emel Açıkel yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 12 Aralık - 18 Aralık 2022

12 Aralık 2022 pazartesi günü yeni haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek olan iyicil açı olacak. Gün içinde beklemediğiniz sorumluluklar karşınıza çıkabilir. Sağlıkla ilgili harcamalarınız olabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. 

13 Aralık 2022 salı günü Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. İş toplantılarınız olabilir. İşinizle alakalı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde ödemelerinizle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Bankadan kredi çekecekseniz problem yaşayabilirsiniz.

14 Aralık 2022 çarşamba günü Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 10.46 ila 11.46 arasında Ay boşlukta olacak. Bu saat aralığında yeni bir işe başlamamalısınız. Var olan işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Saat 11.46 itibarıyla Ay, Başak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı saat 20.10'da Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı olacak. Kandırılmalara ve aldatılmalara açık olunacak bir zaman dilimi olabilir, dolandırıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

15 Aralık 2022 perşembe günü Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı sabah saatlerinde Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek sert açı olacak. Özellikle çalışma ortamında kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir. Tartışmalar yaşanabilir. Trafikte yaşanabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra sosyal çevrenizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ani iş seyahatleri karşınıza çıkabilir.

16 Aralık 2022 cuma günü Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı saat 06.11'de Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek olan Uranüsyen açı olacak. Beklenmedik haberler, tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Trafik kazalarında artış yaşanabilir. İlk ve orta dereceli okullarda çocukların sağlık sorunlarında artış olabilir. Ay saat 22.13 ila 22.50 arasında boşlukta olacak. Saat 22.50 itibarıyla Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak.

17 Aralık 2022 cumartesi günü Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Boğaz ağrıları, diş ve kemik ağrıları görülebilir. Günlük rutin işlerinizle ilgili sıkıntılar meydana gelebilir. Maddi ve manevi sıkıntılar oluşabilir. Aile içi gerginlikler yaşanabilir.

18 Aralık 2022 Pazar günü Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında olumlu açı gerçekleşecek. İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aile büyüklerinizle alakalı sürpriz gelişmeler görülebilir. Ailenizde veya evinizde beklenmedik konular karşınıza çıkabilir.

Burçlara göre ise haftanın astrolojik görünümü şöyle: 

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle daha sık görüşebilirsiniz. Kendinize ve partnerinizle olan ilişkinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri ailenizle yakından ilgilenebilirsiniz. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat varsa bununla meşgul olabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevreniz, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa dostlarınızın bakımıyla ilgilenebilir ve onları veterinere götürebilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Bu dönemde seyahat edebilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aileden gelecek haberlere yoğunlaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Duygusal kararlardan kaçınmalısınız. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yoğun haberleşme trafiği yaşayabilirsiniz. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artış yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilir, evinizi düzenleyebilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç yaşanabilir. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular ve bunların planlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza dönebilir, içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olabilir. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir-gider dengesi planı oluşturabilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde artış olabilir, bu kişilerle ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal gelgitler ve takıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde iştahınız artabilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposuna girebilir, yeni projelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal gelgitler ve takıntılar yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Uluslararası bir işiniz varsa iş yoğunluğunuz artabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Bu dönemde daha çok çalışmanız gerekebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artışa geçebilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontroller yaptırabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Alışveriş işlerinizi halledebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları yaşanabilir. İkili ilişkiler ve iş ortaklarıyla iletişiminiz artabilir. Yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve krediler gibi bankacılık işlerine zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilir, bir seyahate çıkabilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Pazartesi ve salı günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hizmet alınan kişilerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda hassasiyetler oluşabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde iletişiminiz artabilir. Yenilenecek sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması oluşturabilirsiniz.

Astrolog Emel Açıkel - Milliyet - Molatik

Yorumlar