Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 11- 17 Aralık

11- 17 Aralık 2023 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olasılıkları astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı

Haftalık Burç Yorumları: 11- 17 Aralık

Burö yorumlarını yükselen burcunuza göre okumalısınız. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz. 
 
KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Sosyal ortamlar içinde edineceğiniz gözlem ve bilgi ile alacağın kararlarda yön değişikliği yapabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle, farklı kültürlere ve yeni eğitimlere ilgi duyabilir ve bu alanlar için girişimde bulunabilirsiniz. Önceden başvurduğunuz vize alım süreci sonucunu alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise koyduğunuz hedeflerin yönü değişebilir eskiden kalma işlerin gün yüzüne çıkması nedeni ile canınız sıkılabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Kültürel Çeşitlilik; Motivasyonunuzu Artırmak İçin Yeni Bir Yaklaşım Yaratabilir. Farklı kültürlerle tanışmak, motivasyonunuzu artırmanıza yardımcı olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için ortak çalışma yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Uzak mesafedeki insanlara destek vererek ortak kazançlar elde edebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile birlikte, kredi ve banka işleriniz varsa imza atarken dikkatli olmanızda fayda var. Öfke problemleri ile yüz yüze kalabilirsiniz.,

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  

Haftaya başlarken günlük yaşamınızda, çeşitli kültürlere ait yiyecekleri tercih ederek deneyimlerinizi zenginleştirebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle birlikte eşiniz veya partnerinizle birlikte geçirdiğiniz zaman, sosyal yaşamınızda huzur ve keyif bulmanıza yardımcı olabilir. Hafta sonuna doğru ise unuttuğunuz borçlarınız ortaya çıkabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Haftaya başlarken sanatsal yaratıcılık konularına olan ilginiz artabilir. Yeni Ay’ın etkisi altında, sorumluluklarınızı planlamak için uygun bir zaman olabilir. Zaman emek ve efor sarf edeceğiniz konular aratabilir. İkili ilişkilerde geçmişten kalma konular gündeme gelebilir. Kaçırdım diye üzüldüğünüz iş birlik fırsatlarını yakalayabilirsiniz ve ortak kazançlarınızın artmasına yardımcı olabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:0  

Yeni Hedeflere Ulaşmak İçin Kişisel Zaman Yönetimine Önem Vereceksiniz. Günlük yaşamınızda karşılaştığınız ihtiyaçlar, hedeflerinize uygun bir şekilde büyüyebilir. Yeni Ay’ın etkisiyle, kişisel zamanınız için planlar yapabilir ve hobilerinizde yeni başlangıçlar yapmak için ilham alabilirsiniz. Hafta sonu kendinize ayırdığınız zamanı eğitimlerle birleştirerek ruhunuzu şifalandırmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Bu hafta eğitimler, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili ihtiyaçlarınız dahil olmak üzere farklı konularla, bakış açınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Eskiden iletişim içinde bulunduğunuz kişilerle karşılaşabilir ve yarım kalmış konular üzerine konuşabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle, aile içinde tartışmalara açık konularla karşı karşıya gelebilirsiniz. Ev içerisinde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Aynı yerde olmasından sıkıldığınız eşyaların yerini değiştirebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Haftaya başlarken şüpheci bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Değersizlik hissi söz konusu olabilir. Yeni Ay'ın etkisi altında, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili odaklanacağınız konular ortaya çıkabilir. İletişim ağınız genişleyebilir yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Hafta sonu ise aile içerisinde üstü kapatılmış konular açığa çıkabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Haftaya başlarken kendinizle ilgilenecek ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle birlikte, maddi konulara daha fazla odaklanacaksınız. Alma verme dengenizi gözden geçireceksiniz. Herkese ederi kadar davranacaksınız. Beslenme şeklinizi gözden geçirebilir, yağ yakıcı yiyeceklere yönelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise aile içi konulara odaklanabilir ve motivasyonunuzu artıran konuşmalar yapabilirsiniz. Tam anlamıyla huzuru yakalayacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Bu hafta iletişim kurduğunuz kişilerin agresif davranışları nedeniyle yaşayacağınız huzursuzlukları gidermek adına kendi iç denge ve huzurunuzu korumak için çaba harcayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve yeni adımlar atmak, maddi açıdan daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Yeni Ay’ın etkisiyle, kendi motivasyonlarınızı artırmak için olaylara geniş bir bakış açısı ile bakmayı deneyimleyeceksiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Bu hafta kişisel motivasyonunuz için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Maddi sorunların yarattığı mutsuzluk, sosyal çevrenizde öfkenizi kontrol altında tutmanızı zorlaştırabilir. Kendi iç dünyanızla ilgilenmek, ailenizle olan ilişkinizi iyileştirmenize yardımcı olabilir. Kendinize odaklanmak, hayallerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmenizi sağlayabilir. Yeni Ay’ın etkisiyle, kendi iç dünyanızda değişiklikler yapabilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Yeni bir bakış açısıyla, aile içinde etkilendiğiniz konuları daha hızlı çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendi hedeflerinize ulaşmak için mücadele etmek, motivasyonunuzu artıracaktır. Yeni planlar yaparak umutlarınızı gerçekleştirme yolunda ilerleyebilirsiniz. İletişim tarzınızda yapacağınız değişiklikler ise ruhsal açıdan şifalanmanızı sağlayabilir. Yeni Ay’ın etkisiyle birlikte, sosyal alanda odaklanacağınız konular, hayallerinizi gerçekleştirmek için maddi kaynaklar yaratmanıza yardımcı olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  

Haftaya başlarken sosyal çevrenizi genişletmek, hayatınızın ritmini değiştirmek için tanımadığınız kişileri tanımaktan çekinmemelisiniz. Hafta ortasında maddi açıdan kendinizi güçlendirmek adına, hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Yeni Ay’ın enerjisiyle, hedefleriniz için yeni planlar yapabilirsiniz, ilerlemeniz gereken noktaları belirleyebilirsiniz.

 
Kenan Yasin Bölükbaşı - astroyasam.com

Danışmanlık için: 
Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com 

Yorumlar