Astroloji

Eylül Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara Eylül ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri yorumladı.

Eylül Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Koç ve Yükselen Koç Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında size ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olacak olayları takip edebilir ve planlı davranabilirseniz olayları lehinize çevirebilirsiniz. Değişen koşullara uyum sağlamakta zorlanabilir ve bu uyumsuzluk bazı bitişlere sebep olabilir.  Yeterince sorumluluk sahibi davranırsanız işlerinizde bir başarı yakalamanız söz konusu. Maddi konularda tedbirli olmalısınız. 

Kristal               : Zümrüt

Esans                : Portakal Çiçeği

Bach Çiçeği      : Wilder hafer

Olumlama       : Tüm sorunlarımı çözmek niyetiyle sadece yaratıcı güce açılmayı gereksiniyorum. 

************

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde yenilikler gerekebilir.  İlişkilerinizde oldukça şanslı olacaksınız. Evlilikle ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz.  Yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Bir çok işi birlikte yapmamaya ve sorumluluk almıalısınız. 

Kristal               : Sarı Safir

Esans                : Mine Çiçeği

Bach Çiçeği      : Königskerze

Olumlama       : Sadece sevme becerimi destekleyen kuralları kabul ediyorum. 

************

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında iletişiminizde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sivri dilli olmamaya çalışın. Aceleci davranıp ani kararlar vermeyin.  Kendinize karşıda acımasız eleştirmeyin. Yeni tanışacağınız insanlar size fırsatlar sunabilirler. Fikir ve planlarınızı ifade ederken açık olun. Disiplinli olmanızı tavsiye ederim. 

Kristal               : Rutil Kuvars

Esans                : Sedir Ağacı

Bach Çiçeği      : Schwarzer Baum

Olumlama       : Evrenin doğal düzeni içinde ahenkli bir biçimde yaşıyorum. 

************

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu :  Eylül ayında ilişkiler ve ortaklıklar konusunda bazı farkındalıklar kazanabilirsiniz. Önemli iş teklifleri alabilirsiniz.  Daha önce seçmekte zorlandığınız konular varsa netleşebilir.  Bazı kararları zorunluluk altında alabilirsiniz. Belki de bu sizin için bir fırsat olabilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle görüşebilirsiniz. 

Kristal               : Kehribar

Esans                : Yılang ylang

Bach Çiçeği      : Kirsche

Olumlama       : Yaşamımın her alanında ve her anında daha fazla sevinç kaynağını keşfediyor ve bunlara yakınlaşıyorum. 

************

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında maddi konularda rahatlama söz konusu olabilir. Borçlarınızla ilgili düzenlemeye gidebilirsiniz. Daha önce yaptığınız yatırımlarla ilgili geri dönüşler gerçekleşebilir.  Bazılarınızın aşk hayatı hareketlenebilir.  Çok yakınınızdaki biri ile ilişkiniz olabilir. Bazen fazla irdelememek gerekebilir. Bazılarınız ise şanslı bir ay geçirebilir. 

Kristal               : Opal

Esans                : Hanımeli

Bach Çiçeği      : weiße Kastanie

Olumlama       : Kendime zengin ve doyumlu bir hayat yaşama izni veriyorum.

************

Başak ve Yüksek Başak Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayı sizin ayınız diyebiliriz. Artık kararsızlıklarınızdan arınarak birçok konuyu netleştirebilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Duygusal olarak etkileneceğiniz bir takım olaylar yaşayabilirsiniz ve kendinizi ifade etmeniz gerekebilir. Uzun zamandır içerisinde bulunduğunuz karmaşadan kurtulabilirsiniz. 

Kristal               : Peridot

Esans                : Çam

Bach Çiçeği      : Süße Kastanie

Olumlama       : Yaşamın sert rüzgarı, direncimi kırıyor, bana gücümü yeniden anlama ve bir kez daha anlamlı biçimde kullanma fırsatını veriyor. 

************

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında iş yerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi huzursuz edebilir ve telaşlanabilirsiniz. Ruh durumunuzu bozmayacak şekilde hareket etmeniz doğru olur.  İyiliğinizi isteyen insanların nasihatlerine karşı sert olmayın ve kulaklarınızı tıkamayın. İlişkisi bulunmayanlar için yeni bir ilişki söz konusu olabilir. 

Kristal               : Opal

Esans                : Nane

Bach Çiçeği      : Gentian +Centaury

Olumlama       Güven, mutluluğumun üzerinde durduğu güçlü temeldir

************

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında hayatınızla ilgili çok önemli kararlar alabilirsiniz.  Yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Topluluk içerisinde yapacağınız konuşmalarda kişiler üzerinde oldukça etkili olacaksınız.  Kariyerinizle ilgili sorunlar yaşamanız mümkün . Maddi konularda arayışlar içerisine girebilirsiniz. Kendinizi alanınıza müdahale edilmiş hissetmediğinizde oldukça verimli olabilirsiniz. Eğitim ve öğretim konularında başarılı olabilirsiniz. 

Kristal               : Dolamit

Esans                : Paçuli

Bach Çiçeği      : Emaille

Olumlama       : Bana uygun düşen derecede sorumluluğu memnunlukla kabul ediyorum. 

************

Yay ve Yükselen Yay Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında iş hayatınız ve sağlık ile ilgili ertelediğiniz konular gündeminize gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Romantizme ihtiyaç duyabilirsiniz. Ciddi ilişkilere yelken açabilirsiniz. Gereksiz riskler almayın. Hedeflerinize emin adımlarla ilerlemelisiniz. Sağduyulu hareket etmelisiniz.  Terfi etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

Kristal               : Apolit

Esans                : Kasnı otu sakızı

Bach Çiçeği      : Walnusssprossen + Lariks

Olumlama       : Yaşamımın planlanması için yaratıcı gücün rehberliğine özenle dikkat ediyorum. 

************

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında bir aşk kapınızı çalabilir ve aileniz tarafından bu ilişki onaylanmayabilir. İlişkisi olanlar ise evlilik kararı alabilirler. İlişki kuracağınız kişiler ise menfaat sağlayabileceğiniz kişiler olabilir bunu kötüye kullanmamalısınız. Artık bitme zamanı gelmiş gel-gitli ilişkileri zorlamamalısınız. Kıskanç tavırlar sergilememelisiniz. Aşk ve iş hayatınızı birbirine karıştırmamanız en doğru karar olacaktır. 

Kristal               : Morganit

Esans                : Hanımeli

Bach Çiçeği      : Wilder Hafer + Canterelle

Olumlama       : Güven, mutluluğumun üzerinde durduğu güçlü temeldir. 

************

Kova ve Yükselen Kova Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında aile, ebeveyn, gayri menkul ve ev konularında ani durumlar gerçekleşebilir.  İş arayanlar için işe başlama zamanı gelmiş olabilir. Eski sevgililerinizle karşılaşabilirsiniz. Eski projelerinizi yeniden gündeme alabilirsiniz. Fırsatları akılcı davranarak yakalayabilirsiniz. Emek vermediğiniz hiçbir şeyin ekmeğinizi de yiyemeyeceksiniz diyebiliriz. 

Kristal               : Opalit

Esans                : Mine Çiçeği

Bach Çiçeği      : Pulverbaum +Eisenkraut

Olumlama       : Yaratıcı gücün her zaman var olan sevgisi gündelik yaşamımda bana cesaret ve dinginlik veriyor. 

************

Balık ve Yükselen Balık Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Eylül ayında hatalar, aldanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Aniden aşka yelken açabilirsiniz. Güzel konuşmalardan etkilenebilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizi bugün gözönüne alarak hareket etmeniz sizi üzülmekten koruyabilir. Özgüveniniz artabilir. Cildinize özen göstermeniz ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.  Yakın çevrenizin desteğine kendinizi kapatmamalısınız. 

Kristal               : Ametrin

Esans                :  Paçuli

Bach Çiçeği      : Ulme+Buche

Olumlama       :  İlişkilerimden her birini yoğun biçimde, anında ve bana uygun olan şekilde yaşıyorum. 

...

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar