Astroloji

Çin Burçlarına göre 2022 yıllık burç yorumları

Kaplan yılının sizi nasıl etkileyeceğini tam olarak anlayabilmek için kendi Çin burcunuzu bilmeniz gerekir.

Çin Burçlarına göre 2022 yıllık burç yorumları

Çin takvimi, (Hsia Takvimi) her yıl 4 Şubat'ta başlar.

Asırlardır süren kadim inanışlara göre Çin takvimi sadece zamanın akışını kaydetmekle kalmayıp aynı zamanda kişilerin yaşam yolunu anlamak için şaşırtıcı derecede doğru bir sistem sunar. Çin burçları normal astrolojiden farklı, özel bir sisteme sahiptir.

Kaderin Dört Sütunu, günümüzde profesyoneller tarafındankullanılan en gözde öngörü sistemlerinden biridir. Çin takviminde her yıl farklı bir burcu sembolize eder. Her burcun adı bir hayvandır ve her hayvanın kendine has özellikleri vardır.

Her bir sütun metal, su, ağaç, ateş ve toprak elementlerinden oluşan 12 farklı burca sahiptir.  Sıçan, Öküz, Kaplan, Tavşan, Ejderha, Yılan, At, Keçi, Maymun, Horoz, Köpek ve Domuz . 

Çin astrolojisindeki burçlar kişinin doğum yılına göre belirlenir.

Doğum tarihinize göre Çin Burcunuz nedir?

***

2022 KAPLAN YILI ÖZELLİKLERİ

2022 , Su Kaplanı yılıdır. 

1 Şubat 2022'de başlar ve 21 Ocak 2023'te sona erer.

Her 60 yılda bir Su Kaplanı yılı gerçekleşir.

Kaplan yılları 2022 , 2010 , 1998 , 1986 , 1974 , 1962 , 1950 ,  1938'dir.

Kaplan, Çin'deki tüm hayvanların kralı olarak bilinir. 

Zodyak işareti Kaplan, gücün , kötülükleri defetmenin ve cesaretin sembolüdür . 

Uzmanlar bu yılın, "Hangi yeni yöne gitmek isterseniz, bu, evrenin tüm desteğiyle size yardım etmeye ve parmaklarınızın ucunda odaklanmaya hazır olduğu yıl." olduğunu belirtiyor.

2022 yılının en şanslı burçları Öküz ve Keçidir.

Tavşan , Ejderha , At ve Domuz ve Köpek insanları bu yıl sorunsuz bir hayatın ve para kazanmada iyi şanslarının tadını çıkarmaya mahkumdur.

Sıçan , Yılan , Maymun , Horoz  yıllarında doğanlar için, başarılar elde etmek için nispeten daha fazla çaba göstermeniz gerekecektir.

Sıçan Yılı (2020) hayatta kalmakla ilgiliydi ve Öküz Yılı (2021), kendimizi yeni bir gerçekliğe demirlemekle ilgiliydi. Kaplan Yılı büyük değişiklikler yapmakla ilgili olacak.

Güç, kötülükleri kovma ve cesaret bu burcun en temel kavramlarıdır.

Kaplan yılında doğanlar başta olmak üzere, bazı burçlar için büyük şans ve bereketin kapılarını açar.

Su kaplanı yılı iki temel elementi bir araya getirir. Yang su ve Kaplan (ağaç). Bu iki karakter biri üstte, biri alta yer alır ve çok özel anlamları vardır.

San Francisco Üniversitesi'ndeki Çin İş Araştırmaları Girişimi'nin profesörü ve yöneticisi Xiaohua Yang, USA TODAY'e 2022 kaplan yılının yeni başlangıçlarla ilgili olduğunu söylüyor.
Kaplan yılı, kariyer, romantizm ve ev hayatında ani değişiklikleri beraberinde getirir. Bu, yılın şanslı burçları için büyük adımlar beklenmedik ani yükselişler anlamına gelirken, bazıları içinsepasifliğin cezalandırılması ve çöküşü ifade eder.

2022 yılı, sezgileri takip etmek ve en çılgın hayallerin peşin koşmak önemli olsa da, bu aynı zamanda egolarımızı da kontrol altında tutmamız gerektiği anlamına gelir.

Kaplan, Yang (eril, aktif) enerji ile ilişkilidir. Kaplan yılı temel özelliklik olarak işleri kendi yöntemleriyle yaparlar ve ne yapacaklarının söylenmesinden nefret ederler. Bu yıl her şeyin hızla değişmesini bekleyin

Aile ilişkilerinin ön planda olduğu, liderlik güdülerinin öne çıktığı bir yıl olacaktır.
Bu, risk alma ve macera yılı olacak. Hem kendimiz hem de başkaları için yeniden coşku buluyoruz. Herkes harekete geçti, cömertlik tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve sosyal ilerleme yeniden mümkün görünüyor.

 1, 3 ve 4 rakamları ve bunları içeren sayılar yılın en şanslı sayıları olarak bilinir.

Yang Su, bu senenin gündemini oluşturacak gök hanesidir; uçsuz bucaksız bir okyanusu andırır. Çok güçlü, agresif, zorlayıcı bir etkisi vardır. Bununla birlikte hedeflerine ulaşmak için tutkuyla çalışanları büyük ödüller bekler.

Su yılları, duygularımızı diğer elementlerden daha fazla ortaya çıkarır. Su Kaplanları aile odaklıdır ve harika kişiler arası ilişkilere sahiptir. Son derece azimli olmalarına ve küstah olmalarına rağmen, amaçları sadece kendileri için değil, her zaman herkes için en iyisini yapmaktır. Genel olarak, bu, kariyer değiştirmek, ekipler oluşturmak veya yaratıcı projelere geri dönmek için bir yıldır. 

KAPLAN YILI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE İFADE EDİYOR?

Atlar (özgürlüğü her şeyden önceleyen),
Domuzlar (pragmatik ancak zevk odaklı) ve
Köpekler (şiddetle sadık olan) için harika olacak. 
Maymunlar (hareketten ziyade zeka tarafından yönlendirilen) ve Yılanlar (gizli stratejiler kurmayı sevenler) bu yıl daha zor zamanlar geçirebilir.

****

Fare Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Fareler kıvrak zekalı, becerikli ve akıllıdır ancak cesaretten yoksundur. Zengin hayal güçleri ve keskin gözlemleri ile çeşitli fırsatları iyi değerlendirebilirler.

Çin kültüründe, fareler çalışkanlığı ve tutumluluğu temsil eder, bu nedenle Sıçan yılında doğan insanların zengin ve müreffeh olduğu düşünülür .

2022'nin kariyer gelişiminin nispeten düz olacağı tahmin ediliyor Fare burcu insanlar, ancak çaba göstermeye istekliyseniz, o zaman kariyerinizde bir yükseliş dönemine girebilirsiniz.

Bu yıl, fareler istikrarsız bir mali şansa sahip olacak . Bu yılı bir hazırlık dönemi olarak da değerlendirebilirsiniz. Bu yıl sağlam bir temel atın ve kişiler arası iyi ilişkileri sürdürün. Sonra bir yıl iyi şanslar geldiğinde, kesinlikle başarı elde edebileceksiniz.

Öküz Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Onun olumlu nitelikleri arasında dürüst, sadık ve çalışkan olmak yer alır. Ancak inatçı ve yargılayıcı olabilirler.

Öküz, Kaplan'ın iyi bir komşusudur ve dolayısıyla güçlü bir bağlantısı vardır. 

Ox'un odak noktası, kaplanın mali durumunun güvenliğine dikkat etmek ve gerektiğinde olayları perspektife sokma konusunda rehberlik etmektir. 

Öküz'ün 2022'deki rolü, hayatına daha fazla istikrar ve düzen getirecek aile bütçesinin dikkatli bir şekilde planlanması ve kontrolünden biridir. 

Bu yıl kendini bekar bulan fareler , bu anlamda pek şansınız olmayacak ve yine bekar kalmanız olası

Evli Rat insanlar , 2022'de aile ortamınız pek iyi görünmüyor ve eşler arasında birçok anlaşmazlık olacak.

 Tavşan Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Tavşan yılında doğanların zeki, merhametli ve cömert olduğuna inanılır. Olumsuz özellikleri aşırı temkinli ve kibirli olmayı içerir.

İleride sonuçsuz ilişkiler yaşadıktan sonra, Tavşan halkı, 2022'de aşkta şanslı olacak ve evlenme şansınız çok yüksek olacak. Eğitimi, kişiliği ve diğer çeşitli özellikleri size çok uygun olan bir partnerle tanışacaksınız.

Tavşan insanlar, bu yıl kariyer servetiniz oldukça iyi olacak ve sonunda statünüz yükselecek, ancak rolünüze bağlı kalmalı ve beklenti içinde kendi görevlerinizi iyi yapmalısınız.

Bu, Tavşan için parlak fikirlerle dolu olduğu için yılın başlarında biraz hayal kırıklığına neden olabilir, ancak Mart ayı hala soğuk olduğundan ve enerjinin gelişmesi yavaş olduğundan sabır gereklidir.

Yaratıcı, sanatsal ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren tavşanlar, kariyer servetinizde önemli bir yükseliş dönemi görecektir. Liderlikte iyi performans göstermeniz gerekiyor ve bu yakında terfi ve maaş artışı getirecek. Ancak, her şey çok aceleye getirilmemelidir. Projelerinizi ilerletmek için adım adım bir süreç izlemeniz gerekiyor, aksi takdirde kazaların olması muhtemeldir.

Ejderha Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Büyük Irk'taki beşinci sırada, cesur, karizmatik ve doğal bir lider olduğu düşünülen Ejderhaydı. En çok arzu edilen işaret olarak görülebilirler.

Onların sözde irade eksikliği, katılık ve inatçılık zayıf yönleri olarak görülebilir.

Ejderha bir girişimcinin itibarına sahiptir ve bu, kaplanın mali durumu üzerinde bir etkiye sahiptir. 

Bu, para kazanma konusunda yön önermek yerine sponsorlardan veya benzer kaynaklardan para toplamakla ilgili olacak. 

Ejderha meydan okumayı sever ve bir girişimci olarak zor bir durumu nasıl tersine çevireceğini bilir. 

Kaplan'a sadıktır ve bunu yaparak liderin saygısını kazanacaktır. 2022, Ejderha için sorumlu bir yıl.

Yılan Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Yılanın olumlu nitelikleri bilge, duygulu ve sezgisel olmaktır. Aynı zamanda kıskanç, kibirli ve materyalist olmakla da ilişkilidir.

Yılan insanlar, 2022'de şansınız beklenmedik güçlüklerle, ancak çoğunlukla iyi sonuçlarla ılımlı olacak. Kendinizi üzgün hissettiğinizde sakin kalmaya çalışmalısınız. Rahatlamak için seyahat etmeniz önerilir.

Yılan insanlar, 2022 yılı için iyi bir kariyer hedefleriniz var. Seçkin kadın kişilerin yardımını aldıktan sonra, şirketinizde üstleriniz tarafından övüleceksiniz, bir terfi ve maaş artışı söz konusu olacak.

Bu ay piyasaların oynak olması nedeniyle özellikle metal emtialarına ağırlık verilerek mali piyasalarda Mayıs ayında dikkatli olunması gerekiyor. Durumlar bu ay çok hızlı bir şekilde genişleyebilir. 

Bu yıl bekarlığı bırakıp sevgilinizle tanışmanız bekleniyor. Bir süre flört/arkadaşlık yaptıktan sonra, kişiliklerinizin ve geçmiş koşullarınızın çok benzer olduğunu göreceksiniz.

At Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Atın nitelikleri arasında dürüstlük, yetenekli olmak ve hayal peşinde koşan vardır. Ancak bazen aşırı özgüvenli, asabi ve sabırsız olabilirler.

Bu yıl kariyer şansınızda istikrarlı bir yükseliş göreceksiniz ve projeleriniz sorunsuz ilerlemeye devam edecek, şirket için büyük faydalar yaratacak, patronunuzdan yüksek övgü alacak ve bu yakında bir terfi ve maaş artışı getirecek .

Aşkta şansınız bu yıl oldukça ortalama ve hiçbir gelişme olmayacak.

Bekar Atlar , bekar kalacaksınız, aklınız iş başında olacak ve flört etmekle hiç ilgilenmeyeceksiniz.

At, 2022'de iktidar koltuğunda oturuyor ve liderlik bahislerinde meydan okumaya yükselecek. 

Sorumluluğun getirdiği bir baskı vardır ve sağlık sorunlarından kaçınmak için iş ile oyun arasındaki dengenin korunmasına özen gösterilmesi gerekir.

Bu özellikle Haziran ayında önemlidir.

2022'de genel olarak sağlığınız ve şansınız iyi olacak ve büyük bir sorununuz olmayacak ancak ruh sağlığı konularına daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor

Keçi Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Keçiler esnek, güçlü ve şefkatli ancak aynı zamanda kararsız, endişeli ve düzensiz olarak kabul edilir.

Bu yılki kariyer falında Keçi burcu insanları, üstlendiğiniz projelerde yeteneklerinizi sergileyeceksiniz.

Liderlik becerilerinizi tam olarak kullanın ve ekibinize şirket için iyi sonuçlar elde etmesi için liderlik edin ; kişilerarası ilişkilerde önemli bir gelişme elde edeceksiniz . Keçi burcunun hem liderleri hem de meslektaşları, övgüler aldığınızı göreceksiniz.

Keçi, Kaplan'ın mali durumu kadar refahını da göz önünde bulundurur ve sahip olunması gereken değerli bir müttefiktir. 2022, Koyun'un, aile cüzdanına ve aile bütçesine dikkat etmek de dahil olmak üzere, başkalarının refahı ile ilgili olduğunu görecek.

Geçen yıl evlenen Keçi burcu insanları, bu yıl yeni bir hayatınız olma ihtimali yüksek.

Keçiler, sağlık burcunuz nispeten istikrarlı ve beklenmedik hastalıklar yok.

Maymun Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Maymun Yılı halkının çekici, zeki ve kendinden emin olduğuna inanılıyor. Kötü özellikleri sabırsız, kibirli ve bencil olmalarıdır.

Maymun, 2022'de her zamankinden daha yoğun, kartlarda özellikle gruplar halinde çok fazla seyahat var. Kaplanın gelecekteki beklentilerini temsil ediyor ve sağlık sorunlarını bir öncelik haline getiriyor.  

Ağustos, özellikle merkezi bölgelerde veya evin merkezinde hastalıklara karşı savunmasızdır ve Maymun bir çözüm bulunmasına katkıda bulunmaya kararlıdır.

Beyaz giysiler giymek veya evin ortasına beyaz çiçekler yerleştirmek Maymun'un çabalarına yardımcı olacaktır.  

Horoz Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Horozlar sözde kararlı, yetenekli ve dürüsttür. Bazen teşvik edici, kontrol edici ve başkalarına karşı eleştirel olabilirler.

Horoz, zihni açık tutması ve bilinçli kararlar vermesi için gücü lidere kanalize etme sorumluluğunu taşır. Neyse ki Horoz, rolünde ona destek veren güçlü bir pozisyonda oturuyor. 2022, horozların danışmanlık rolleri üstlendiği, bilgeliğini ve deneyimini başkalarının yararına paylaştığı bir yıl.

Köpek Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Köpek Yılında doğanlar sadık, cesur ve sorumluluk sahibidir. Onlarla ilişkilendirilen olumsuz nitelikler çok hassas, inatçı ve alaycı olmaktır.

Yaratıcı işlerle uğraşan köpek insanları , bu yıl emellerinizi gerçekleştireceksiniz. Üstleriniz ve yatırımcılar tarafından takdir edileceksiniz, ayrıca terfi ve maaş artışı alacaksınız. Mevcut ortamın etkisi altında, birçok orijinal müşteri kaybedilecek ve yeni hedefler bulmaya çalışmalısınız. 

Köpek, 2022'de parlak fikirleri bulan hayvandır. Herhangi bir planlama zaman ve taahhüt gerektirdiğinden, kendisini eldeki göreve uygulamak için onu daha az sosyal hale getirdiğinden, bu bir dereceye kadar kendi masrafı olacaktır. 

Deneyimde çok fazla tatmin ve tatmin olduğundan ve o işten zevk aldığından, Köpek için yalnız bir yer değildir. 

İşin aslı, Kaplan'ın onun desteğine ihtiyacı var ve Köpek'i ekibinde hayati bir oyuncu olarak görüyor, bu nedenle Köpek, ilgi odağı olmaya pek hevesli olmasa da 2022, onun parlayacağı bir yıl.

Köpek insanları, bu yıl ilişkilerde daha istikrarlı olacaksınız. 

Domuz Burcu 2022 yılı Burç Yorumu

Domuz eski halk masalında son sırada yer aldı ama zeki, yaratıcı ve şefkatli olmak gibi iyi niteliklere sahipler. Zayıf yönleri güvensiz, saf ve duygusal olabilir.

Domuz, Kuzeybatı yönü ve Kasım ayı olan bu hayvana sevgi enerjisi getiren Kaplan'ın romantik ortağıdır. 

Hayat dengeyi bulmakla ilgilidir ve aşk enerjisi bunda çok önemli bir rol oynar.

'Aşk Her Şeyi Fetheder' diye bir tabir vardır ve kesinlikle aşk enerjisi havadayken kendimizi daha uzun ve enerjik hissederiz.

Domuz, bunun sonucunda 2022'de daha hırslı ve kendinden emin hissedecek.

posta.com.tr

Yorumlar