Astroloji

Boğa Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında boğa burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, boğa burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Boğa Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 BOĞA BURCU ve YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının sabırlı, kararlı ve güçlü burcu, Sevgili Boğalar… 2024 yılının genelinde Balık burcundan geçen SATÜRN sosyal çevreniz, arkadaş ilişkileriniz, geleceğe dair umut ettikleriniz ve işinizden elde ettiğiniz kazançlar hanesinden geçiyor olacak. Önümüzdeki 2 yıl boyunca bazı toksik arkadaşlarla yolların ayrılması, gelişiminize hizmet etmeyen gruplardan, ekip çalışmalarından çıkmak ya da harita potansiyeliniz ölçüsünde daha olumlu açılar varsa ekip yönetimi noktasında önemli sorumluluklar hayatınıza dahil olacak.

11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. Yurtdışı seyahatler, yabancı kültürler, akademik konular ve hukuki süreçler adına yukarıda verdiğim tarih aralıkları olumlu anlamda son dönemeçler olacak.

22 Ocak – 31 Ağustos arası ve 20 Kasım2024 den sonra da yaklaşık 11 yıl PLÜTON kariyer, sosyal statünüz, mesleki konularınızı ilgilendiren alanda olacak. Bu çok önemli ve uzun vadeli bir geçiş.

BOĞA burcunun ilk günlerinde doğanlar -20-30 Nisan arası doğanlar- adına PLÜTON KOVA geçişi çok etkili ve önemli. İş ve mesleki anlamda çok önemli, geriye dönüşü mümkün olmayan, kadersel ve önemli süreçler içerisinden geçebilirler. Kendinizi gerçekleştirmek adına tüm gücünüzü ve kaynaklarınızı ortaya koymak zamanı diyebiliriz buna. Haritanızın zirvesinden geçen PLÜTON ya hep, ya hiç yaklaşımı ile önemli bir kariyer gelişimi adına çalışacak.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024 e dek burcunuzda olacak. Gerçekten başarmak istediğiniz şeyleri, emin olduğunuz somut şeyleri büyüten, çoğaltan ve size inanç, iyimserlik, şans ve fırsat katan bu geçiş yakın çevrenizden destek almanızı da kolaylaştıracak. Yapıcı değişimleri destekleyecek. 26 Mayıs 2024 den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER finansal anlamda sizi desteklemeye devam edecek. Genel anlamda bu geçiş para kazanmak ve mali açıdan rahatlamak anlamına gelir eğer kişisel doğum haritanızda bunu destekliyorsa. Yeteneklerinizden para kazanmak, para yönetimi, işi gelirlerinizi arttırmak adına girişimler adına Jüpiter bir yıl süresinde szilerin yanında olacak.

2021 Aralık- 2023 temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle İLİŞKİLER adına önemliydi. BOĞA ve AKREP burcundaki AY DÜĞÜMLERİ ve bunları hareketlendiren tutulmalar sizleri ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, yakın beraberlikler konusunda etkiledi. Bu yıl ise KOÇ ve TERAZİ burcunda yaşanacak tutulmalar çalışma ortamınız, sağlığınız, günlük rutinleriniz, ruhunuzu sıkan ve bunaltan- bir taraftan da bundan kurtulmak istediğiniz- konular çerçevesinde etkileyecek. 2024 yılında sorunlarınıza cevabı sezgileriniz, hayal gücünüz ve içsel rehberliğinizi dinlediğiniz ölçüde alacaksınız zira KUZEY AY DÜĞÜMÜ haritanızın kapalı bir alanından geçiyor. Buraya ulaşmanın yolu içsel motivasyonu arttırmak, sezgileri güçlendirmek ve daha büyük evrensel planın sizin için en hayırlı olacağına inancınızı yükselterek, akışta kalmak. Üretkenliği en yüksek bir burcun mensubu olarak bu yıl delicesine işle, kariyerle, toplumsal hedeflerinizle meşgul olmak yerine gerçekten ne istediğinizi keşfetmek için bir parça yalnızlığa, sakinliğe ve de sadeliğe ihtiyacınız olacak. Bu geçiş hayatınızda en son 2005- 2006 ve 1986-1987 yılları arasında olmuştu. Birebir aynı deneyimleri yaşamasınız elbette ama dönün bir bakın o zaman nasıl bir zaman kalitesiydi sizin için?

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, sağlık konusuna bir vurgu oluşturabilir. Ruh-Beden- Zihin sağlığınızı önemsemelisiniz. Ayrıca tutulma iş ve çalışma ortamınıza da vurgu oluşturacak. Bazı değişimler bu noktada devreye girebilir, mutsuzluk içinde yürüttüğünüz, bir ayağınızın sizi geri geri sürüklediği bazı işlerden ayrılmak isteyebilirsiniz. Kira veya kiracılık konusu yine ayrı bir gündem oluşturabilir bu süreçte. Rutin beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek, düzenlemek isteyebilirsiniz.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, Güneş’in maksimum yüceliminde ve retro MERKÜR katılımı ile gerçekleşecek. Yeni girişimlerinize start vermeden bunların iyi düşünülüp, doğru stratejiler üzerine oturtulduğundan emin olmalısınız. Geçmiş işler yeniden gündeme gelebilir, eski alışkanlıklarınız yeniden kendisini hatırlatabilir. Muazzam bir içgörü kazanacağını bu süreç sizde blokaj yaratan her türlü sorun ve sıkıntıyı çözümlemek adına alacağınız terapiler, ruhsal çalışmalar adına müthiş yararlı olacak. Bilinçaltınızın derinliklerine dalmaya cesaret etmeli ve en derinlerde yerleşen “güvensizlik” kalıbınızı iyileştirmelisiniz. Özellikle bu süreç her tür şifa ve terapi çalışması için çok uygun.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI, Mart ve Nisan ayını ne derece verimli geçirdiğinize bağlı olarak tam bir hasat zamanı olacak sizin için. Duygusal hassasiyetinizin çok yüksek olacağı bu süreç Mart ve Nisan ayını ne derece verimli geçirdiğinize bağlı olarak, 2024 yılının bu son çeyreğinde geleceğe dair önemli planlar yapabilir, sevgili- eş- çocuk gibi sizin için birincil derecede önemli sevdikleriniz adına bazı endişelerinizin size “bir şeyler yapmalıyım” motivasyonu yükleyebilir. Bu tutulma arkadaş alanınızda, işinizde ekip çalışmalarınızı anlatan alanda ve SATÜRN’ün de bu alanda size sorumluluk ve sıkıntılar yükleyeceğini düşünürsek bu süreçte bazı gruplarla yollar ayrılabilir, sıkıntılı arkadaşlıklar bitebilir.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI ise çalışma ortamınızda gerçekleşecek. Uzlaşmacı, diplomatik, ılımlı ve uyumlu davranışlarınızın pozitif anlamda size büyük katkıları olacak bu tutulma sürecinde yeni bir iş ortamı, yeni çalışma şartları ve “ben varım !” dediğiniz yeni girişimler adına oldukça destekleyici. Sağlık adına da yine dikkatli olmak zorundasınız, yeni bir tedavi, yeni bir beslenme tarzı, yeni bir hayat stiline ilk adımı da yine bu süreçte atabilirsiniz.

2018 yılından bu yana URANÜS burcunuzdan ilerliyordu. Beklenmedik gelişmelere, hiç hesabınızda olmayan ve sizi hazırlıksız da yakalayan yeniliklere bu yıl da hazır olun. URANÜS bu yıl en çok 11-21 Mayıs arasında doğmuş olan BOĞA burçlarını daha fazla etkisi altına alacak. Geleneksel olmayan, alışılmadık, yeni denebilecek pek çok şey özellikle konfor alanından çıkmakta zorlana, ağır ve hantal BOĞA burçlarını bir parça huzursuz edebilir. Kişiliğinizin en farklı, en sıra dışı yönlerini keşfettikçe, 5 duyunuzla ilgili algılarınız daha da arttıkça , yeniliklere adapte olmaya daha gönüllü oldukça bambaşka bir “ ben” oluşturmanız mümkün.

Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Bu alacak-verecek, borç ve kredi konularında hayatınıza bir hareketlenme getirmekle birlikte harcamalar konusunda dikkatli olmanızı gerekli kılar. Konut, araba, sağlık vb konularda sigorta yaptırmak adına harekete geçebilirsiniz.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Oğlak burcuna geçecek ve burcunuzla olumlu bağlantı kuracak olan MARS; yurt dışı seyahatini gündeme getirebilir. Mesleki olarak yapmak istediğiniz girişimler adına da destek olabilecek bu süreçte yeni eğitimler, seminer ve satış- pazarlama çalışmaları gündeme gelebilir. Dış ticaret işleri ile ilgilenenler adına destekleyici bir dönem. Hedeflerinizi yeni baştan değerlendirip, ne yapmak istediğinize karar verme süreci olabilir sizin için.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreç ise hırslarınızın belirgin bir şekilde artışından söz edebiliriz. Özellikle mesleki konularda rekabetin, motivasyonunuzun yükselmesi ile birlikte kariyer hayatınızda mücadele gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz. Patron ve otorite figürleri ile çeşitli çatışmalar, bireysel isteklerinizi iş yerine kabul ettirmekle ilgili sıkıntılar oluşabilir.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise özellikle geleceğinize dair yapmak istediğiniz hayallerinizi, ideallerinizi ve motivasyonları da arttıracak bir süreç olabilir. Sosyal anlamda bağımsız ve özgürce hareket etme isteğiniz artarken, ekiple yapılan işlerde huzur kaçıran, uyumu bozan durumlar söz konusu olabilir. Bazı arkadaşlarınız ile zorunlu yol ayrımlarına girebileceğiniz gibi; yardımınıza ihtiyacı olan bir dostunuza da destek verebilirsiniz.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS burcunuzdan ilerliyor olacak. Uzun vadeli planlarınızı gündeme getiren bu süreç sağlam, somut, gerçekçi ve tedbirli hareket etmenizi zorunlu kılacak. Kendinizi bir parça daha aktif ve dinamik hissetmekle birlikte kaza ve sakarlıklara, maksadını aşan taşkınlıklara karşı da dikkatli olmak zorundasınız. Eşiniz ve evliliğinizi ilgilendiren kararlar da gündeme gelebilir.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında Mars doğum haritanızın finansla ilgili alanından ilerliyor olacak. Kazanç elde etme motivasyonunuzu arttıracak bu süreçte mali riskler de yine aynı oranda artabilir dikkatli olmalısınız. Düzenli gelirinizde dalgalanmalar olabileceği gibi yeni bazı masraf kapıları da açılabilir. Harcamaların artışı beraberinde mali konularda yeni bazı kararlar almanıza neden olabilir.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreç MARS aile, yakın çevre ilişkilerinizde bir hareketlenme yapacak. Doğası gereği çatışmaları ve mücadeleyi anlatan MARS; bu dönem özellikle kardeş ve yakın akrabalarınızla olan iletişimde tansiyonu yükseltebilir. İsteklerinizi daha rahat yapmak adına aile, yakın çevre ve koşullarından bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Kardeş ilişkilerinizde kopmalar, duygusal anlamda kırıcı durumlar MARS ın Yengeç geçişi ile daha da görünür olması anlamına gelebilir. Aynı fikri paylaşmadığınız insanlarla gereksiz denebilecek duygusal tartışmalara girmemeye özen gösterin.

4 Kasım 2024 den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak. Yılın son dönemi sizin için oldukça önemli. Aslan burcundan başlayıp, Yengeç burcunda da devam edecek olan bu gerileme süreci ailenizi ilgilendiren kararlar, ev- yerleşim konuları, mülk alım satımları noktasında sizi bir parça bekletecek, sabırlı olmak noktasında sınayacak gelişmeler getirebilir. Aile içinde kırgınlıklara, küskünlüklere, tartışmalara ve hatta uç boyutta kopma ve ayrılmalara da işaret eden bu süreç taşınma ve yer değişimlerini de etkileyebilir sizin hayatınızda. Önünü kesemediğiniz ve sizi oldukça da rahatsız eden konular varsa bu süreç bunlarla yüzleşme, hayatınızda neyin temelini atmaya çalışıyorsanız emekle, sabır ve kararlıkla bunu başarma dönemi olacak. MARS Aslan burcundan gerileme yaparken özellikle 21 – 30 Nisan arasında doğmuş alan BOĞA burçlarını çok daha fazla etkisi altına alacak.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. İletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eden MERKÜR’ün gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına çok olumlu süreçlerdir.

İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına sizler özellikle ;

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR YAY burcundaki gerileme süreci özellikle finansal konularınızı, eşinizin gelirlerini ilgilendiren alandan olacak. Borç almak ya da vermek konusu gündeme gelebilir. Kredi çekmek, vergi ve sigorta konularına sıkıntı çıkaran, beklemenizi gerekli kılan durumlar olasılıklar arasında dikkatli olmalısınız. Miras konusunda uzun zamandır çözülemeyen bir konu varsa eğer bu süreç tekrar konuyu gündeminize getirebilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlayacak. Nisan ayındaki tutulmalarda da eşlikçi olan MERKÜR kafa karışlığı, yönsüzlük, hedefsizlik ve belirsizliklerin daha çok hayatınıza girmesi anlamına gelebilir. Dalgınlık ve dikkatsizlik neticesinde olumsuz durumlar oluşabilir dikkatli olun. Kalabalıklardan biraz daha uzaklaşmaya, yalnız kalmaya ve özellikle kendi düşüncelerinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız artacaktır. Yalnız çalışmak örneğin bu süreç adına daha olumlu, sessizliğe ve sakinliğe olan ihtiyacınız kafanızı toplamamınız için de önemli.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Aşk ve romantik ilişkileriniz, çocuklarınız ve onlar adına alınacak kararlar , eviniz, yerleşim ve mülk konuları, ebeveynlerle ilgili konularda MERKÜR her türlü karar adına bir kez daha sizi düşünmeye teşvik edecek. Emlak, baba evinizi ilgilendiren konular, babanızın mali durumu ile ilgili konular RETRO Merkür etkisi ile dönüp dolaşıp önünüze gelecek. Anlaşmalar özellikle kiralama- alım satım vb konulardaki anlaşmalarda- dikkatli olmalısınız.

26 Kasım- 15 Aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha YAY burcundan gerilerken, konuyu yine finansal gelişmelere bağlayacak. Kredi çekmek, borç almak, ödemeler, sigorta ve prim ödemeleri, banka işlemleri, ortaklı işlerden elde edeceğiniz gelirlerle ilgili anlaşma ve sözleşmeler dikkat çekici olacak. Yeni anlaşmalara imza atmak için çok da uygun bir dönem olmayan bu süreç, borçların yeniden yapılandırılması; verilen bir borcun geri alınması adına ise destekleyici olabilir.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro
https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar