Astroloji

Astrolog Filiz Özkol'un Haziran Ayı Burç Yorumları: 2021

Ünlü Astrolog Filiz Özkol, Haziran ayı ayında göksel verilere göre büroların hangi astrolojik olasılıkların beklediğini yorumladı:

Astrolog Filiz Özkolun Haziran Ayı Burç Yorumları: 2021

KOÇ BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Kişisel özgürlüğünüzü ve hiçbir şeye bağlı olmadan kendi inisiyatiflerinizi ortaya koyabilmeniz için, iletişim evinizde 10 haziranda gerçekleşen güneş tutulması  güç veriyor. İşbirliği yaparak sonuçlandırmaya çalıştığınız olaylar geri planda kalacak olmasına rağmen, hala çevrenizin desteği önemini koruyor. Dostlar arasında yanlış anlaşılmalar ve tartışmalara dikkat etmelisiniz. Bazılarınızın çocuklarıyla problemleri olabilir. Jüpiter eğitim evinizi olumlu etkilemeye devam ediyor. Eğitim ve öğretimle ilgili konularda, size güç görünen konularda atılım yapacak, eğitiminizi destekleyici konularda adımlar atacaksınız. Aşk yaşamınız ve parasal konularınızın gelişimi paralellik arz ediyor. Bazılarınız, aradıkları ilişki fırsatını çalışma ortamında bulacaklar. Enerjinizin yüksek olması, 21 hazirana kadar Merkür’ün geri hareketinden dolayı olumsuz sonuçlara neden olabilir. Atacağınız yanlış bir adım, projelerinizde, işlerinizde ve anlaşmalarınızda istenmeyen noktalara gelmenize neden olabilir. Büyük bir aşk yaşama olasılığınız da var.. İşle aşkın birbirine karışması sizi yormayacaktır. Siz bu dönem içinde ; duygularına belli bir disiplin getireceksiniz. Partneriniz bu durumdan hoşnut olmayacaktır. Sizi ilgisizlikle suçlayabilir. Merkür’ün geri hareketini yaptığı dönemde, eski bir sağlık sorununuz gündeme gelebilir. Daha önce ihmal ettiğiniz rutin sağlık kontrolleriniz varsa onları yeniden yaptırmalısınız. Bu dönemde unutkanlığınız artabilir, dikkatsiz davranışlar nedeniyle kazalara karşı dikkatli olun. Yakıcı ve kesici aletlerden uzak kalın. Estetik operasyon düşünenler için uygun bir dönem.

***************************************************

BOĞA BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  21 Hazirana kadar Merkür para evinizde retro yapıyor. Maddi konularda para kazanmanızı sağlayacak yakın ilişkilerinizi kullanacaksınız. Güneş ve Jüpiter büyük bir etkileşim içindeler. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Önemli kişilerle görüşecek bir çoğunuz yurt dışı kaynaklı işlerde başarılı pozisyonlara geçeceklerdir. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız. . Ailenizle ilgili sorunlara el atmalısınız.Nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır. Kardeşler, anne ve babanızla bir araya gelirken, uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz. Verilmiş sözlerin yerine getirilmemesi canınız  sıkacaktır. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Yakınlarınızın birinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle yaşlı kişilerin problemlerini çözümlemek size manevi açıdan da iyi gelecektir. Konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Ani ve düşüncesizce sarf ettiğiniz sözcükler yüzünden yakınlarınızın kalbini istemeden kırabilirsiniz. Ailenizle geçmişten kaynaklanan problemlerinizi konuşarak bu dönemde çözmeyi denemelisiniz. Evinizle ilgili küçük tamiratları gerçekleştirebilirsiniz. Merkür ve Jüpiter aile içinde çözmenize yardım edecek. Jüpiter sıcak ve sevgi dolu bir gezegen olarak, her zaman bozulan ilişkilere yardımcı olur. Sağlığınızla ilgili problemleri fazla büyütmeden çözmelisiniz. Oldukça hareketli bir ay geçirmeniz sizi yoracaktır. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz.

***************************************************

İKİZLER BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  21 Haziran kadar Merkür burcunuzda retro yapıyor. Telaşlı heyecanlı ve aktif bir ay. Kişiselliğiniz ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacak. Bireysel arzularınız ön planda olmasına rağmen, aktivitelerinizde dostlarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Müdahale gerektiren tüm işlerde kendi çabalarınızla başarılı olacak ve günlük rutin çalışmalarınızı istekleriniz dahilinde gerçekleştireceksiniz. Merkür geri giderken çevrenizle bir uyumsuzluk söz konusu.  10 Haziranda burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yakın  ilişkilerin ön plana çıkmasını sağlayacak. Çözüme ulaşması gereken sorunlar gündeme gelirken, geçmişte biriktirdiğiniz sorunları ebeveynlerinize karşı açığa vurabilirsiniz. Bu arada, aile içi huzursuzluklara son vermek için yakınlarınızdan ara buluculuk yapmalarını bekleyebilirsiniz. Yakın bir akrabanızın eski bir sorunu sizi yeniden öfkelendirecektir. Çalışmalarınızı ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Zararlı konumlardan kendinizi korumalısınız. Yönetici Gezegeniniz Merkür; geri gitmesi finans, iletişim, ve aile konularında etkili olacaktır.  Merkür her zaman zararlı olmayabilir. Birlikte olduğunuz kişilerin değişik fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi çevresel olaylara ayıracağınız için, özel yaşamınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Özellikle iletişim konusunda yapmanız gereken birçok zincirleme iş olacak. Yakın akrabalar, kuzenler ve kardeşlerle bir araya gelirken, ilişkilerinizi denetlemek zorundasınız. Baskıcı tavırlarınızın onları üzmesine rağmen, siz hiç kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu dönem, düşünceler arasında kuşak farklılığı yüzünden çatışmalar çıkabilir. Bazı dargın  dostlarınızı bir araya getireceksiniz. Eski ve yeni dostlukların bir arada yaşanacağı ortamlarda bulunacaksınız. Bu dönem, uzun süredir aksayan ilişkileriniz sona erebilir. Artık, her şeyi sınıyor ve sınavdan geçiriyorsunuz. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız. Midenizi soğuk gıdalarla üşütmemelisiniz.

***************************************************

YENGEÇ BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  21 Hazirana kadar Merkür geri giderken 10 Haziranda Bilinçaltı evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tüm bunların sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Düşüncelerinizin yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konu üzerine takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. Ay boyunca çevrenizde gelişen olaylara karşı, takıntı derecesinde kendinizi haklı gösteren değişik yorumlar getirecek, düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz.. Bu dönemde hırslarınıza yenik düşmek istemiyorsanız, yaşam yarışında regüle olmalı, enerjinizi doğal bir şekilde kullanmalısınız. Size her alanda yardım edecek kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Sizin en büyük özelliğiniz; yalnız kaldığınız zaman yaşantınızı daha iyi kombine edebilmeniz. Bu durumlarda kendi etki alanınızda çok daha başarılı oluyorsunuz. Enerjinizin düşük seyredebilir.Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız.  Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Karşılaştığınız ters durumlardan etkilenmemek için, aklınız doğru bir şekilde kullanmak, beklediğiniz başarıyı getirecektir. Ev ortamında fevri hareket etmekten vazgeçmeli ve ani tepkiler vermemelisiniz. Sizden yaşça büyük kişilerin tepkisini alabilir, ailenizin geleneklerine ters hareket edebilirsiniz. Onların davranışları size fazla kuralcı ve disiplinli gelecektir. Yakın çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Sosyal ilişkilerinize yeni bir düzen getirecek. Dost zannettiğiniz kişilerin gerçek yüzünü göreceksiniz. Eski ve geçmişte yaşadığınız birçok olayı bir film gibi düşünerek, artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınız çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Ani başlayan duygusallıklar yeni bir başlangıcın temellerini oluşturabilir. Hafta sonları sizi dinlendirecek ve oyalayacak, yeni bir egzersiz programına başlarken, havadar ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

***************************************************

ASLAN BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  21 Hazirana kadar Merkür geri giderken, 10 Haziranda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Güç ve   İsteklerinizle ilgili gizemli davranışlarınızla çevrenize yanlış imajlar vermeyin.  Dışa vuramadığınız öfkenizin etkisiyle istem dışı hareket etmemeye çalışın. Çünkü, dostlarınızın davranışlarından bile çeşitli anlamlar çıkarabilir ve kendinizi kapatabilirsiniz. Bu nedenle, duygularınızı saklama gereği duyacak ve planlarını gizli yapmak isteyeceksiniz..Bu arada, Merkür’ün ters hareketi; başlattığınız işleri bitirme konusunda size güç verirken, yeni bir işe el atmamanız konusunda sizi uyarıyor. Komşuluk ilişkilerinizde aksayan konular düzeltilecek ve birçok dargın arkadaşınızla bu ay barışma fırsatı yakalayacaksınız. Ayın ilk haftası, gökyüzünde sert açılar mevcut. Karşınızdakilere söz hakkı vermeden, kendi düşünceleriniz doğrultusunda iddiacı olmayın. Bu nedenle farkında olmadan rizikolar yaşayabilirsiniz. Arzu ettiğiniz hayalleriniz ile içinde bulunduğunuz sizi zorlayan koşullar arasında cesur ve isabetli kararlar alacaksınız. İletişim konusunda çıkan aksilikler, canınızı sıkacaktır. Fakat siz yine motivasyonunuzu koruyarak, pes etmeyeceksiniz. Şans sizi desteklemeye devam edecektir. Bu dönem yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğunu göreceksiniz..  Mesleğinizi kişiselliğinizle  birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Ailenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir.. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunmalısınız. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve  hızlı kararlar alıyorsunuz. Sindirim sisteminizi yoracak beslenme düzeninden vazgeçmeli ve yiyeceklerinizin sağlıklı olmasına dikkat etmelisiniz…

***************************************************

BAŞAK BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Üstünlük duyguları içindesiniz. Düşüncelerinizi inatla savunan ve kendinize güvenen bir tablo ortaya çıkaracaksınız. Daha iyi bir kariyer elde edecek yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız. Partnerinizin maddi gücü sizi birleştirici bir unsur olacağına, karşıt düşünceler içinde olabilir ve aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Tanışacağınız kişilerin fikirlerinden etkileneceksiniz. Ruhsal gezegeniniz arkadaşlarınızla birlikte olma isteği içinde olacağınız ve kendi menfaatlerinize uygun kişileri seçeceğinizi gösteriyor. Sosyal çevrelerinizde oldukça şanslı bir ay yaşayacaksınız.
21 Haziran  kadar Merkür geri gidiyor. 10 Haziranda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yeni tanıştığınız kişiler ve fikirler hala sizin için sorun olmaya devam ediyor. Sosyal fırsatlarınızı kendiniz yaratacaksınız. Belki de, size sosyal statü kazandıracak önemli şirketlere danışmanlık yapabilirsiniz. . Kendinizi ifade etme konusunda yanlış anlaşılmalardan dolayı kardeşlerinizle küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız. Bu dönemde iletişim konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle; beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konularınızı bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Düşüncelerinizi yenilemek için gerekli motivasyona sahip olmanıza rağmen karşı tarafın sizi zorlamasından kaynaklanan sorunlar ortaya çıkacaktır. Karşılıklı şartlarınız iyice belirlemeli ve uygun zemini oluşturmalısınız. .Geri giden Merkür eski sağlık sorunlarını tekrar gündeme getirecektir. Operasyon geçirmeyi düşünüyorsanız gelecek ayı beklemelisiniz. Eller kollar baş, omuzlar sizin için problem olabilir. Ani hareketlerden uzak durun.

***************************************************

TERAZİ BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU: Haziran   ayında kariyerinle ilgili daha ciddi ve hırslı çalışmalar içine gireceksin. Bu dönemde başarılı çalışmalar ve projeler altına imza atacaksın. Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz.. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Pratik, sistemli ve mantıklı yönün ön plana çıkarken, sıra dışı düşüncelerini anında çevrene aksettirebileceksin. Düzenli hareket etme gereği duyuyor, iyi plan yapıyor ve bu özelliğini birlikte çalıştığın kişilere de aşılmak istiyorsun. Bu dönemde gergin bir şekilde olayları sorgularken, yaptığın analizlerle sonuca hızlı gideceksin. 21 haziranda kadar Merkür geri gitmeye devam edecek. 10 Haziranda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Zor olanı tercih edecek ve yaşantınızla ilgili zorlanmalara karşı garip bir sabır örneği vereceksiniz. Yine bu dönem rejim yapabilir ve kendinizi disipline edebilirsiniz. Uzun süredir arzuladığınız fakat bir türlü başaramadığınız kendinizle ilgili başlangıçları yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda oldukça mantıklı kararlar alacaksınız. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır. Kardeşler, anne ve babanızla bir araya gelirken, uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz. Verilmiş sözlerin yerine getirilmemesi canınız sıkacaktır. Mevcut koşullarınızı korumalı ve yeni bir atılım için “ayın sonunu” beklemelisiniz. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Yakıcı duygular içinde olmanıza rağmen gizlemeyi iyi biliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz, çünkü; oldukça hassas bir durum ortaya çıkacaktır.

***************************************************

AKREP BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  Yaşam sizden yana. Kendinize güveniyorsunuz.. Kendinizi yeni bir hayata hazır hissedeceksiniz. Cinselliğinizi davranışlarınıza, giyiminize ve hareketlerinize yansıtırken; baskın, ayartıcı ve kışkırtıcı bir kişilik çizebilirsiniz. Bu nedenle, yakın çevrenizden biri sizi çekici bulacak, yakınlaşmak isteyecektir. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. İş vereninizle ilişkileriniz yoğun ve uyumlu ilerleyecek. Bazılarınız mesleki evlilikler yapabilirsiniz. Yakın dostluklar arasında duygusal yakınlaşmalar veya uzun süredir arkadaşlık ettiğiniz bir kişiyle aranızda farklı bir çekim oluşabilir. Siz derin aşklar peşindesiniz. Yaşadığınız duygular sizi yürekten etkileyecek. Sınırlarınızı genişletmek konusunda yoğunlaşan içsel bir zenginliğiniz olacak ve yapacağınız çalışmalarda güçlü bir motivasyona sahip olacaksınız.21 Hazirana kadar Merkür  hala geri gidiyor. Güneş tutulması 10 Haziranda gerçekleşiyor. Yolculuklarda yaşayacağınız iletişimsizlik ve aksilikler için kendinizi zorlamayın… Birçok olayı zincirleme bir şekilde kafanızda birleştirecek, kendinizi ifade edecek konuların altına imza atacaksınız. Bu dönemde kendinizi bile yargılayabileceksiniz. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Geçen ay başlayan uzak yollarla ilgili planlarınızı gerçekleştirmeniz mümkün olacak.Uzak yollarla ilgili geliştirdiğiniz projelerden vazgeçmeyerek, üstüne gitmelisiniz. Çünkü, bunlar sizin uzun zamandır planlarını yaptığınız konular olacaktır. Geciken terfilerinize kavuşurken, işyerinizde önemli bir konuma transfer olacak, şimdiye kadar gücünüzü gösteremediğiniz bir konuda başarı elde edeceksiniz. Mesleğiniz bu yönde ise; yurt dışında tanınmanızı sağlayacak çalışmalar içinde olacaksınız. İsim yapabileceğiniz bir çalışma ile gündeme gelebilirsiniz. Sanatçı kimliği taşıyorsanız; yaratıcılığınızın karşılığını görecek ve toplumda isim yapacak çalışmaların altına imza atacaksınız. Yurt dışı başarınız oldukça yüksek. Neptün çok fazla takıntılı olabileceğinizi gösteriyor.. Sevecen ve paylaşmaya hazır yapınız, arkadaşlarınızın etrafınızda toplanmasına neden oluyor. Düşünceleriniz yansıtırken yumuşak bir dil kullanmayı yeğleyeceksiniz. Fakat bu dönem bazı olumsuzluklarda yaşayabilirsiniz. Derin düşünmek size iyi gelebilir fakat melankolik olaylardan uzaklaşmalısınız. Uranüs’ün konumu, ani değişimler yaşayacağınızı da gösteriyor. Aklınıza gelen her şeyi anında söyleyerek tepki de toplayabilirsiniz. Değişen ruh hallerinizle dikkat çekeceksiniz.

***************************************************

YAY BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  10 Haziranda karşıt ilişkiler evinizde güneş tutulması gerçekleşiyor. . Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir dönem geçireceksiniz. Sizden yaşça büyük ve küçük kişilerle paylaşım içinde olacaksınız. . Güvenilir bir kişiliğe sahip olmanız nedeniyle; prestij kazanacak, arkadaş çevrenizde olumlu katkılar sağlayacak kişilerle bir arada bulunacaksınız. Bu birliktelikler; iş yaşantınızda önemli açılımlara da, neden olacaktır. Sizden yaşça büyük kişilerle kuracağınız ortaklıklar uzun vadeli potansiyele sahip olacaktır. Kendinizden büyük biriyle güçlü bir duygusal beraberlik yaşayabilirsiniz. Partnerinizden beklentilerinizin çıtası yüksek olabilir. Onun himayeci tarzı sizin için önemli bir güven potası oluştururken, partneriniz sayesinde değişik ve güçlü çevrelerin içinde bulunabilirsiniz. Partnerinizin maddi olanaklarından yararlanacaksınız. Karşıt finans evinizin güçlü olması; sizin bu konudaki tarzınızı daha da belirgin hale getirerek karşı taraftan ‘ne’ istediğinizin bilincinde olacak ve bazı şartlarınızın yerine getirilmesi konusunda ısrarcı davranacaksınız. Kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü gösterebileceğiniz konuları seçmenizde yarar var. Mesleki başarınızın size sağlayacağı avantajları da unutmamalı ve duygusal doyum sağlayacağınız işleri tercih etmelisiniz. Beklediğin başarıları yaşamanızda somut bir şekilde göreceksiniz.. Ekonomik yaşamını sürdürmek için yaptığın çalışmalar, kendini yetiştirmek için gösterdiğin çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerin seni mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Artık kendine olan güvenin artıyor. Sahip olduğun mal ve mülk daha bir değer kazanacak. Zamanın hızla aktığı aktif bir döneme giriyorsunuz. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor.

***************************************************

OĞLAK BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  Bu ay 21 Hazirana kadar Merkür geri gidiyor. 10 Haziranda Güneş tutulması gerçekleşiyor. İlginç bir karışım ve tablo seyrediyor. Bu dönemde beklenmeyen aksiliklere karşı önlemlerinizi almalısınız.. Kendinizi kabul ettirmeye çalışarak ve azimle direnebilirseniz biliniz ki, başarı sizden yana olacaktır. fakat bunun için herşeyden önce duygusal düşünmekten uzak durmalısınız. Bulunduğunuz konumda ilerlemek ve sesinizi duyurmak istiyorsanız iç dünyanızla ilgili sorunları bir kenara koyarak, çatışmalardan uzak durmalı, bu enerjiyi kariyerinizle ilgili konularda yakıt olarak kullanmalısınız. Mantıklı davranmanız ve sabırlı olmanız halinde işinizle ilgili konularda bilinçli kararlar alabilir, yaşamınız adına yeni hedefler belirleyebilir, sorunlu alanlarda çözümler üretebilir, sesinizi duyurabilirsiniz. İşbirliği sizin için çok önemli.. Bu dönem ortaklık içindeyseniz; yalnız kalmak istemeyecek ve idealist, yönetici ruhu taşıyan kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak, ayrıca haksızlıklar karşısında tepkileriniz ortaya koyacaksınız. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilir veya sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilirsiniz. Bazılarınız da karşınıza yeni çıkan birinden etkilenebilir. Merkür ileri hareketini yaparken, bu aşkın veya karşılıklı bu iletişim biteceğini düşünmelisiniz. Merkür geri giderken karşınıza çıkan kişilerin hayatınızda geçici olacağını unutmamalısınız. 21 hazirandan sonra sorunlar bitecek. Davranışlarınızı etkileyen ve yönlendirebilen çevre etkenlerin kendi lehinize çevirebileceksiniz. Fikirlerinize destek olan arkadaşlarınız da sizi olumlu motive edecek. Sistemli bir iş paylaşımı sizi daha iyi konumlara getirecek. Aşka çok fazla değer veriyor olmanız sizi cinsel dürtüleri yüksek ilişkilere yöneltecektir. Karşıt Venüs, manevi duygularınızı körükleyecek ve size haz veren işler yapacaksınız. Romantik duygularınızı tatmin edecek aşklar sizin için önemli olmasına rağmen, ilişkilerinizde karşılıklı iletişimin önemli olduğunu göreceksiniz. 7.Evinizdeki Güneş kişiselliğinizi  ön plana çıkaracak.. Beraberliklerinizde önce kendi duygularınız önemli olacak. Partnerinizden çok, sizin hisleriniz daha belirgin bir tablo çizecek. Partnerinizle birlikte alacağınız ortak kararlar önemli olacak. Mal ve mülk edinme konusunda hemfikir olacaksınız. Takıntılı aşklar gündeme gelebilir. Kafanızdaki kişiyi gözünüzde fazla abartabilir ve gereksiz düşünceler içinde size uygun olmayan aşklar yaşayabilirsiniz.Kendinize karşı hoşgörülü olabilir ve bazı gerçekleri saptırabilirsiniz. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. .  Partnerinizle ilgili aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. Geçen aydan kalan olaylara çözüm getireceksiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık problem yaratan konuları çözmeniz gerekiyor. Bu nedenle, sorunların üstüne giderken, sabırlı ve mantıklı taraflarınızı ön plana çıkarmalısınız.

***************************************************

KOVA BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  21 hazirana kadar Merkür geri gidiyor. 10 Haziranda Güneş tutulması gerçekleşiyor.  Siz ilişkilerinizde güven aradığınız için, yakınlaşacağınız kişilerin üstün nitelikli ve fikirlerinize uygun bireyler olmalarına dikkat ediyorsunuz.. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz. Yine bu dönem, şirket içi aşkları da gündeme getirecektir. Bir çoğunuz beklediğiniz  fırsatları yakalayacaksınız… İlişkilerinizde nedensiz kavgalar yaşayabilirsiniz. Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir ay. Dostlarınız için kendinizi ön satıhlara atabilirsiniz. Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de, harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Sizi yanıltacak ve daha sonra da ‘geri dönüşler’ yaşabileceğiniz ilişkilerden kaçınmalısınız. Bu ay  sosyal ilişkiler, dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz.. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen karşılaşacağınız eski bir dostla şimdiden kolları sıvayın ve yeşeren  duygularınızın keyfini çıkarın. 21 Hazirandan sonra Merkür ileri hareketine başlıyor.. Bu dönem bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İş ilişkilerinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Ölçülü davranışlarınız, ince hesaplarınız ve samimi davranışlarınız sizi her konuda farklı kılıyor. . Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz  ön planda olacak. Ay sonunda yollarla ilgili hayallerinizin gündem kazanması sizi manevi bir sevince boğabilir. Bazılarınızın sevdikleriyle yapacakları yolculuklar keyifli geçecek. Üstelik siz, hep böyle bir gezinin planlarını yapıyordunuz.. Çıkacağınız yolculuklarda ani iş teklifleri de karşınıza çıkacaktır. Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde, özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz . Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz.. Dikkatli olun ve biraz daha sempatik olmaya çalışın. Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile, aşktan kopmanız kolay olmayacak. Bu dönem; çok fazla efor sarf etmeden, cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Eski bir aşkın yeniden canlanması söz konusu. Katılacağınız toplantılarda parlak konuşmalarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız dikkatli olmanızda yarar var.

***************************************************

BALIK BURCU HAZİRAN AYI BURÇ YORUMU:  21 Hazirana kadar Geri giden Merkür’den etkileneceksiniz. 10 Haziranda Güneş tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşecek.  Bazılarınız için bu durum hiçte kolay olmayacak. Gireceğiniz topluluklarda yeni tanışacağınız insanların kişiliklerini öğrenmeden dost olmanız halinde; daha sonra çıkacak pürüzler nedeniyle onlarla bozuşabilirsiniz. Herkesin kendi fikrini söylediği toplantılarda, farklı fikirler yüzünden meydana gelecek tartışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, kararlı yapınız karşısında arkadaşlarınızı kabullendireceksiniz. Her ne olursa olsun; yine de dikkatli olmalı ve sözlerinizi dikkatlice sarf etmelisiniz. Merkür’ün  geri hareketinin yaratacağı etkiler tezat gibi görünse de; şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların değerlendirmesine gireceksiniz. Gizli planlar ve eski arkadaşlarınızla yapılan “düşünce jimnastikleri” bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem, baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. Bir arada olduğunuz kişilerin, kazanç tablonuzu olumlu etkileyecek varlıklı çevreden olmasına dikkat edeceksiniz. Hatta, onlarla ortak çalışmalar içinde bulunacaksınız. Sizden yaşça büyük kişilerden beklediğiniz destekler gelecektir. Kişiliğinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kültür düzeyi yüksek arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantıksal beraberlikler kuracaksınız. Sizden daha genç kişilerle sosyal aktiviteler gerçekleştirirken kendinizi olduğunuzdan daha genç ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Günlük yaşamınızı sürdürdüğünüz yerlerde iyileştirme çalışmalarında bulunacak, bu konuda çaba sarf edeceksiniz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle hukuksal anlaşmalar düzenleyebilir, ileri dönük planlarınızı daha da somutlaştırabilirsiniz. Bazıları, partnerlerinden alacakları destekle işlerinde yeni atılımlar yapabilirler.  Yine bu dönemde kinci duygularınız atağa kalkabilir. Güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size önemli destekler verecektir. İnatçı bir yapı sergileyecek ve fazla sorumluluk yükleneceksiniz. İleri görüşlü davranışlar sergileyecek ve sorumluluğunu aldığını işi tamamlayacaksınız. Güneş gücünü Venüs’le birleştirerek, enerjisini daha çok ortaya koyacaktır. Bu dönemde çevrenize çok çabuk kızabilirsiniz fakat kin tutmayacak ve çevrenizi çabuk affedeceksiniz. Bu ay, sağlığınızın olumlu olmasına rağmen; kendinizi enerjik hissettiğiniz anlarda takıntılarınızı göz ardı etmeye çalışın ve sizi dinlendirici ortamlara doğru uzaklaşın.

Astrolog Filiz Özkol - www.medyabey.com

Yorumlar