Astroloji

Anasından şansız doğduğuna inanma potansiyeli yüksek 5 burç

Doğuştan şanssız olan 5 burç hangisidir? Şanssız burçlar var mıdır? İnsanlar neden analarından şanssız doğduklarına inanırlar?

Anasından şansız doğduğuna inanma potansiyeli yüksek 5 burç

Astrolojide hiç bir doğum haritası sahibi burcunun ve yükselen burcunun tüm özelliklerini taşıyamaz. Bu nedenle genellemeler kişsel bazda hiç tutarlı olmayabilir. Ancak genel karakter özellikleri göz önğüne alındığında burçların potansiyel özellikleri o burçta doğanlarda şu ya da bu şekilde kendini gösterir. 

Şanssız olduğu inancı yüksek 5 burç, eğer kişilerin doğum haritasında bu özelliği bozan bir gezegen ya da yıldız yok ise şanssız burçlar şunlardır: 

Koç Burcu: Koç burçları stresle baş etme konusunda ustadırlar. Kararlarını karmaşık hale getirme eğilimindedirler ve genellikle önemsiz konular için endişe duymaya devam ederler. Kararsızlık da bu burcun endişelerini artırır.

Yengeç Burcu: Yengeç burçları aşırı hassas karaktere sahiptir. Herhangi bir olumsuz durumda hemen şikayet etmeye başlarlar ve kendilerini çökmüş hissederler. Bu durum, çoğu zaman depresif bir ruh haline neden olabilir ve fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmekte zorlanırlar.

Aslan Burcu: Aslan burcunun yüksek standartları vardır ve kendilerine koydukları hedeflere daima sadık kalmaları nedeniyle her an stres yaşayabilirler. Değişikliklere uyum sağlama konusunda zorlanırlar ve korkunç senaryolar yaratma eğilimindedirler.

Kova Burcu: Kova burçları düşünceli bir yapıya sahiptir ve büyük bir kısmını küçük endişelere odaklanarak geçirirler. Gereksiz streslere girme eğilimindedirler ve bazen anın tadını çıkarmayı unutabilirler. Önemsiz konulara bile aşırı önem vererek fazladan çaba harcarlar.

Balık Burcu: Balık burcu, yaşadığı her olumsuzluktan şikayet eder. Hayal güçleri çok yüksektir ve zaman zaman gerçek dışı senaryolar üretebilirler. Bu nedenle, küçük sorunları bile büyüterek derin bir endişe içinde kendilerini bulabilirler.

Yorumlar