Astroloji

5 Kasım Akrep Burcu Yeni Ayının burçlara etkileri

5 Kasımda saat 00:14'de Akrep burcunun 12. derecesinde gerçekleşen Yeni Ayın astrolojik etkileri:

5 Kasım Akrep Burcu Yeni Ayının burçlara etkileri

Mistik etkileri güçlü hissedilecek Yeni Ay, Neptün ile olumlu açılar içerdiği için sezgiler ve rüyalar öne çıkacak ancak mali konularda dikkatli olunması gerekiyor.  

Akrep burcunun 12. derecesinde gerçekleşen yeniayda aile, ev ve yuva gibi alanlardaki ilişkiler öne çıkabilir.

5 Kasım Akrep Burcu Yeni Ayı en çok Kova, Boğa, Akrep ve Aslan burçlarını etkileyecek.  Balık, Başak, Oğlak ve Yengeç Burçları Yeni Ay’ın en şanslı burçları olacak gibi görünüyor; tabi ki kişisel doğum haritalarının özel pozisyonları etkileri farklılaştırabilir.

Koç burcu akrep yeniayı etkileri:   Yeni ay, Koç burcunun para evinde gerçekleşiyor. Kredi, borç, miras ve mali davalar gündeme gelebilir. Ani harcamalar söz konusu olabilir.

Bu dönemde ortaklık alanında manipülasyonlara açıksınız. Hem iş hem de özel hayatınızdaki partneleriniz ile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

Ancak bu dönemde yeni fikirler üretmeye daha açık olacaksınız. Yeniayı yeni başlangıçlar için kullanabilirsiniz.

Boğa burcu akrep yeniayı etkileri:  Yeniay Boğa burçlarının ilişkiler-ortaklıklar alanında gerçekleşiyor. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir ancak ilişikilerde çekişme ve tartışmalara dikkat edilmeli. Bu dönemde kendinizi daha fazla özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Ancak bu istek ilişkiler alanınızda krizlere yol açabilir. Anlık hareketlerden, dürtüsel davranışlardan kaçınmak gerekiyor.

İkizler burcu akrep yeniayı etkileri:  Yeniay burcunuzsa iş hayatı ile ilgili alanları etkiliyor. Yeni projeler alabilirsiniz. Ancak projelerin içerikleri konusunda dikkatli olmalısınız. Yeni ay döneminde sağlığınıza özel hasasiyet göstermeniz gerekir

Yengeç burcu akrep yeniayı etkileri:  Yeniay yengeç burçlarının aşk evini hareketlendiriyor. Yeni ve ekileyici tanışmalar olabilir, ilişkilerle ilgili alacağınız kararlarda dikkatli olmanız gerekiyor. Çevrenizin göstereceği tepkiler hoşunuza gitmeyebilir ama onların haklı olabileceği ihtimalini göz önünde tutsanız iyi olur. 

Aslan Burcu  akrep yeniayı etkileri:  Yeniay aile, ev ve geçmişinizle ilgili alanlarda gerçekleşiyor. Beklenmedik, şaşırtıcı ve radikal değişiklikler yaşanabilir. Mesleki konularda değişiklikler arzulayabilirsiniz. Kararlarınızı, iyi ölçüp tartarak, mantıklı düşünüp sonuçları iyi hesap etmelisiniz.

Başak burcu  akrep yeniayı etkileri: Yeniay Başak burçlarını; yeni eğitimler, taşıtlar ve seyahat alanlarında  etkiliyor. Planlarınızda aksamalar olabilir, parasal açıdan riski işlere girmemeniz önerilir. Trafikte ve seyahatlerde dikkatli olmanız gerekiyor. Uranüs karşıtlığından doğan bencil davranışlarınız bu dönemde size zarar verebilir.

Terazi burcu akrep yeniayı etkileri:  Yeniay Terazi burcunun finans evinde gerçekleşiyor. Mali açıdan yeni kaynaklar bulabilir, yeni iş imkanları yakalayabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmeye gayret edin. Yeniay aynı zamanda size gereksiz ve büyük çaplı harcama alanları doğurabilir. Planlamalarınızı dikkatli yapmanız gerekir.  Bu dönemde yeni aşklar aşısından olumlu fırsatlar doğabilir.  Çevreniz sizin neminizi fark edebilir.

Akrep burcu akrep yeniayı etkileri:  Zorlu süreçleri aşıp, yeni açılımlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kayata farklı bakabilir, fiziki görünüşünüzde değişiklik isteyebilirsiniz. Özellikle ortaklıklar ve ilişkiler alanında ani gelişmelere dikkat edin. Hobi alanlarızla daha fazla vakit geçirmeniz önerilir. 

Yay burcu akrep yeniayı etkileri:  Yeni ay, yeni sosyal ortamlara girmeniz, yepyeni insanlarla tanışmanız açısından olumlu sinyaller veriyor. Yeni aşklar gündeme gelebilir ama çevreniz bu konuda sizi yadırgayabilir. Özellikle iş ilişkilerinizde, spekülasyon ve tartışmalardan uzak durmaya gayret edin.

Oğlak burcu akrep yeniayı etkileri: Yeniayda sosyal çevrenizin etkileri ile yeni ilişkilere girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Gönül ilişkileriniz sizi yanıltabilir. Mali alanlardaki hamlelerinizde dengeleri iyi sağlamanız gerekiyor. her ne kadar ön planda olmayı arzulasanız da ortak girişimler sizin açınızdan daha yararlı olabilir. Mali ilişkilerde dikkatli olmanız gerekiyor. 

Kova burcu akrep yeniayı etkileri: Yeniayı kariyer alanlarınızda etkili; yeni fırsatlar çıkabilir, yeni teklifler alabilir ve yeni işlere başlayabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde sürprizler olabilit. Ev işleri ile iş ilişkileri arasında denge kurmalısınız.

Balık burcu  akrep yeniayı etkileri:  Yeniay burcunuzu uzak alanlara yöneltiyor. Yeni seyahatler planlayabilir, farklı çevrelere girebilir ve değişik kültürlerle ilişki kurabilirsiniz. Kararlarınız çevrenizce yadırganabilir, üzücü tepkiler alabilirsiniz. Gerginliklere hazırlıklı olun, sağduyulu davranın. İkili ilişkilerinizde ve kişisel davranışlarınızda dikkatli olun.

Yorumlar