Yeniçağ

Vedik Astrolog Şebnem Ekşib: Bizim enerji alanlarımızı yönetirler

Numeroloji Uzmanı Şebnem Ekşib; Vedik Atroloji ve klasik astroloji ile arasındaki farklar, sayıların ve renklerin hayata etkilerini anlattı.

 Vedik Astrolog Şebnem Ekşib: Bizim enerji alanlarımızı yönetirler

Vedik Astroloji ve Numeroloji Uzmanı Şebnem Ekşib Şebnem Ekşib, Vedik Astroloji hakkında bilinmeyenler hakkında MAG Ağustos sayısına özel açıklamalarda bulundu.

Vedik Astroloji ile tanışma serüveninden bahseden Ekşib; ‘’ Üniversite’den sonra hayata atıldım ve çeşitli firmalarda çalıştım. Ancak 2000 yılıyla birlikte hem ruhsal arayışlarım çok arttı hem de Vedik Astroloji ile tanıştım. O yıllarda ülkemizde ve dünyada internetin olanakları yeni yeni hayatlarımıza giriyordu. Bilgiye ulaşmak çok kolay değildi. Buna rağmen 2000 ile 2006 arasında sürekli araştırmalar yaptım, ulaşabildiğim eğitimlere katıldım. Yurt dışından kitaplar getirttim ve doğu ilmini çok sevdiğimi fark ettim. Doğu her şeye bütüncül bakıyordu ve Batı’da bu unutulmuştu. Bu alanlarda geliştikçe Vedik Astroloji’de derinleştim ve 2006 yılından itibaren kurumsal hayattan ayrılıp tamamen astroloji ve ruhsal alanlara geçtim’’ ifadelerini kullandı. 

Sayıları hayatımızdan çıkardığınızda hiçbir şey çalışmaz

Evrenin bir bütün olduğunu ve bir uyum içinde çalıştığını anlatan ve renklerin de sayılar kadar hayatımızda önem taşıdığını ifade eden Ekşib;  ‘’Sayılar bu uyum kategorisinde oldukça yüksek bir frekansa sahiptir. Sayıları hayatımızdan çıkardığınızda hiçbir şey çalışmaz.Bu sayılar kader sayımız, ruh kodumuz gibi çözümlemelerle kişisel alanlarımızda etkin enerjiler barındırırlar.Renkler, frekansların bizimle konuşma biçimleridir. Renk, frekans ve titreşimin evrensel harmoniye dönüşüp bizim için görünür hale gelmesidir. Bizim enerji alanlarımızı yönetirler.Demek ki doğru renkleri doğru şekilde kullanırsak kendi enerjimizi de yönetme şansımız olur‘’ dedi.

Veda’lar bilgi bütünlüğü demektir

Vedik Astroloji’nin teknik olarak Batı astrolojisinden farklı bakış açılarına ve uygulamalara sahip olduğunu söyleyen Ekşib, binlerce yıldır kullanılan bu astroloji sisteminin Veda’lardan geldiğini ifade etti. Ekşib; “Veda’lar bilgi bütünlüğü demektir. Astroloji, astronomi, ayurveda ve bedensel bütünlüğe önem veren yoga gibi alanlarla insana kendi yolculuğunda yoldaşlık eden kadim ve bütüncül bir sistemdir. Matematiksel hesaplamalar, astronomi bilgileri yanında soyut ve somutu yerinde harmanlaması adına kıymetli ve derinliği olan bir alandır’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar