Yaşam

Üvey dedesiyle evlenen Mary Cosby, kiliseyi karıştırdı

1997 yılında anneannesi ölünce Piskopos üvey dedesiyle evlenen ve serveti aile dışına çıkartmayan Mary Cosby, kiliseyi tarikata çevirmekle suçlanıyor

Üvey dedesiyle evlenen Mary Cosby, kiliseyi karıştırdı

ABD'de bir televizyon kanalında yayınlanan ve dijital platformlar sayesinde Türkiye'de de izleyici kitlesi bulunan The Real Housewives (Gerçek Ev Kadınları) isimli programın ünlü isimlerinden Mary Cosby, hakkındaki iddialarla gündemde.

Programın ünlü isimlerinden Mary Cosby, büyükannesinin kilisesini bir tarikata dönüştürdüğüne dair suçlamalarla karşı karşıya kaldı.

Birçok seyirci Cosby'le ilk tanıştığı andan itibaren kadına şüpheyle yaklaşıyor. Bunun sebebi de ünlü tasarımcıların elinden çıkmış giysileri ve tavırlarıyla dikkat çeken Mary Cosby'nin geçmişi.

Cosby, 1997 yılında anneannesi Rosemary 'Mama' Redmon Cosby öldükten kısa bir süre sonra üvey dedesi Piskopos Robert Cosby ile dünyaevine girdi. Böylece Mama Cosby'nin milyonlarca dolarlık serveti, birçok şirketi ve Faith Temple Pentekostal Kilisesi'ndeki yönetici pozisyonu torunu Mary'e miras kaldı.

Yorumlar