Medya ve Sinema-TV

Madonna'nın Batman ve Matrix pişmanlığı

Madonna, Batman filminde Catwoman ve Matrix dizisinde açıklamadığı bir rol için teklif aldığını ama reddettiğini belirtti ve rolleri kabul etmediği için pişman olduğunu da ekledi.

Madonnanın Batman ve Matrix pişmanlığı

Amerika’nın ünlü yıldızlarından  Madonna, Batman ve Matrix filmleri için gelen rolleri geri çevirdiğinden dolayı yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

The Tonight Show’da Jimmy Fallon’a konuşan Maddona, ilk olarak 1992 tarihli Batman Returns filminde geri çevirdiği Catwoman rolüyle ilgili soruyu yanıtladı. Şarkıcı bu kararından çok pişman olduğunu belirttikten sonra, The Matrix’teki teklifi geri çevirmiş olmanın onu bu güne kadar asıl rahatsız eden şey olduğunu itiraf etti.

“Catwoman’ı geri çevirdiğim için pişmanım. Bu oldukça berbat bir karardı… Aynı zamanda The Matrix’teki rolü de reddettim. Buna inanabiliyor musunuz? Kendimi öldürmek istedim. Matrix, şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerden biri. İçimdeki ufacık bir parça, hayatımdaki o seçim anından pişmanlık duyuyor.”

Madonna, kendisine hangi rolün teklif edildiğini açıklamadı. Ancak Carrie-Anne Moss tarafından canandırılan Trinity rolünün kendisine teklif edilmiş olması yüksek bir ihtimal gibi duruyor.

Yorumlar