Medya ve Sinema-TV

Geleceğin Sineması'na başvurular başladı

18 yıldır sürdürülen Geleceğin Sineması projesinde bu yıl 10 projeye 6 bin TL maddi yardım ve danışmanlık desteği verilecek.

Geleceğin Sinemasına başvurular başladı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle gerçekleştirilen “Geleceğin Sineması” için başvurular başladı

Başvurular için son tarih 19 Mart 2021. 

Geleceğin Sineması’nda bu yıl 10 projeye 6 bin TL maddi destek ve danışmanlık desteği verilecek. Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelindeki devlet, özel ve vakıf okullarının sinema ve medya bölümlerinde okuyan ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımına açık yarışmanın başvuruları geleceginsinemasi. com adresindeki başvuru formu üzerinden gerçekleştirilecek.  Başvurular için son tarih 19 Mart 2021.

Geleneksel olarak 18 yıldır başarıyla gerçekleştirilen Geleceğin Sineması, bir yandan Türk Sineması’nın geleceğine giden yolu aydınlatırken bir yandan da akademik başarıları ve gelecekteki kariyerleri için film yapması gereken öğrencileri daha iyi projeler hayal edebilmeleri konusunda motive etmeye devam edecek.  

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiler ve güncel duyurular geleceginsinemasi. comadresi ve TÜRSAK Vakfı'nın sosyal medya hesaplarından takip edilebilir. 

Yorumlar