Medya ve Sinema-TV

Flaşbellek New York Indepedent Cinema Awards ödülünü kazandı

Yönetmen Derviş Zaim'in 'Flaşbellek' filmi New York Indepedent Cinema Awards festivalinde 'En İyi Uluslararası Film ödülü aldı

Flaşbellek New York Indepedent Cinema Awards ödülünü kazandı

Derviş Zaim'in "Flaşbellek" filmi, ABD'nin, New York eyaletinde düzenlenen "New York Indepedent Cinema Awards" adlı festivalden de ödülle döndü.

"En İyi Uluslararası Film" ödülünü kazanan Flaşbellek, daha önce de Arizona eyaletindeki 27. Sedona Film Festivalinden En İyi Uluslararası Film Ödülünü kazanmıştı.

Flaşbellek, Suriye'den Türkiye'ye uzanan bir yolculuğun yarattığı dönüşüm hikayesini heyecan dolu bir serüven olarak anlatıyor.

Filmde, Arap sinemasının ünlü oyuncularından Salah Bakri ile Ali Süleyman yer alıyor. İkiliye Husam Chadat ve Sara El Debuch eşlik ediyor.

2022'de sinemada gösterilecek
Görüntü yönetmenliğini Andreas Sinanos'un, kurgusunu Aylin Zoi Tinel'in, müziğini Marios Takoushis'in yaptığı film, 2019'da Gaziantep ve Konya'da çekildi.

Festival yolculuğuna ​​​​​​​eylül sonunda Taşkent Film Festivali ile devam edeceği belirtilen yapım, festival süreçlerini tamamladıktan sonra 2022'de sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar