Sağlık

Çocuklar için Sağlıklı Yaşam Kuralları serisi

Sabri Ülker Vakfı Sağlıklı Yaşam Kuralları adını taşıyan çocuk kitaplarını; anne, baba ve çocuklarla buluşturacak.

Çocuklar için Sağlıklı Yaşam Kuralları serisi

Sabri Ülker Vakfı, toplumun daha geniş kesimlerine ulaşmak hedefiyle Sabri Ülker Vakfı Yayınları’nı hayata geçirdi.

Çocuk Kitapları, Popüler Bilim ve Akademik Yayınlar olmak üzere üç farklı kategori de alanının çok satanları ve gelecek vaat eden yeni eserlerini bünyesine alarak okurla buluşturacak olan Sabri Ülker Vakfı Yayınları, uluslararası alanda tıp ve beslenme alanında ses getiren kitapları da Türkçe’ye kazandıracak.

Sabri Ülker Vakfı Yayınları Çocukları Sağlıklı Yaşam Kuralları Serisiyle Buluşturuyor

Sabri Ülker Vakfı Yayınları tarafından yayınlanacak çocuk kitapları serisi “Sağlıklı Yaşam Kuralları” adını taşıyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini belirten Sabri Ülker Vakfı kitap okumayan çocuk kalmasın diye kaliteli kitapları uygun fiyatlarla Şok işbirliğiyle sunacağını açıkladı.

Önce Şok Marketler’de çocuklarla buluşacak seri, “Dikkat Zehirli Olabilir”, “Gözünü Dört Aç”, “Haydi Banyoya”, “Haydi Hareket Et”, “Sakin Ol”, “Yeterli ve Dengeli Beslen” adını taşıyan altı kitaptan oluşuyor. Eğlenceli hikayeler ve keyifli görseller eşliğinde sağlıklı yaşam ve beslenmeye ilişkin bilgiler aktaran Sağlıklı Yaşam Kuralları serisi, çocuklara bu konularda alışkanlık kazandırmayı hedefliyor.

Sabri Ülker Vakfı Yayınları’nın diğer kitapları da çok yakında okurla buluşacak.

Detaylı bilgi için; www.sabriulkervakfi.org

Yorumlar