Kültür Sanat

Robert De Niro film çekerken yaralandı

Yönetmen Martin Scorsese'nin yeni film projesi Killers of The Flower Moon'un setinde kaza geçiren Robert De Niro bacağından yaralandı.

Robert De Niro film çekerken yaralandı

Çiçek Ayının Katilleri (Killers of The Flower Moon) filminin çekimleri sırasında bacağından yaralanan usta oyuncu Robert De Niro'nun kuadriseps kaslarında zedelenme olduğu öğrenildi.

77 yaşındaki usta oyuncunun yaralanmasına dair açıklama yapan menajeri, "Yaklaşık iki haftada iyilşecek.  Üç hafta daha çekim yapılması planlanmadığı için, bu durum prodüksiyonu engelleyici olmayacak" dedi.

David Grann'in romanından uyarlanarak filmleştirilen Killers of the Flower Moon'da, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. Filmde De Niro'nun yanı sıra Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal gibi isimler de rol alıyor.

Kuadriseps kasları nedir?

Görevi diz eklemini düz hale getirmekmek olan, uyluk kemiğinin ön kısmındaki dört başlı kastır. Kuadriseps kasları tendonları ile kemiklere yapışıktır.  Bu kaslar kasıldığında ilgili tendonları ile kemikleri kendilerine çekerek hareket ettirir. 

Yorumlar