Koronovirüs'ün BA.2 versiyonu Omicron'dan daha tehlikeli
Yeni coronavirus versiyonu BA.2'nin Omicron'a göre daha hızlı çoğaldığı ve daha bulaşıcı olduğu tespit edildi.
Yeni coronavirus versiyonu BA.2'nin Omicron'a göre daha hızlı çoğaldığı ve daha bulaşıcı olduğu tespit edildi.
Bilinçsizce kullanılan takviyeler kalp yetersizliğine sebep olabilir. Takviye için kullanılan bitkisel ilaçların içindeki sodyum, potasyum gibi elementlerin fazlası kalp yetmezliğini ağırlaştırabilir
Kalemi ağıza götürmek, farkında olmadan elini yüzüne, gözüne sürmek, hatta arkadaşlarıyla yiyecek ya da okul araç gereçlerini masumane paylaşmak bile Kovid 19'un bulaşma riskini artırabiliyor.
Coronovirus'ün Nu varyantı olarak bilinen Omicron mutasyonu diğer varyantlara göre daha fazla mutasyon taşıyor…
Koronavirüse yakalanan hamilelerde ölü doğum riski normalden yüksek çıkarken, Delta varyantının riski dört kata kadar artırdığı tespit edildi.
Bilimsel Araştırma sonuçlarına göre, bitkisel beslenme Covid-19 bulaşma riskini azaltıyor
Kahramanmaraş'ta akciğer kanseri teşhisi konulan N.T.'nin ciğerinde tümör sanılan olgunun covid19 virüsünden kaynaklandığı ortaya çıktı.
Atlanta hayvanat bahçesindeki goriller covid 19 virüsü bulaşması sonucu koronavirüs hastalığına yakalandı
Prof. Dr. Tayfun Uzbay, 'Sahte aşı ve PCR konusu dikkatle takip edilmeli, gerekli yasal önlemler ve düzenlemeler yapılmalıdır' uyarısında bulunan
Türkiye'nin kapı komşusu Yunanistan'da Kovid-19 virüsünün Mu varyantına rastlandı.
Okulda yüz yüze eğitim görecek çocuklara maske, hijyen ve mesafe kurallarının doğru anlatılması ve öğretilmesi gerekiyor.
İlk olarak Ocak ayında Kolombiya'da tanımlanan Mu adlı coronavirus varyantını inceleyen Dünya Sağlık Örgütü, virüsün bu türüne aşının etki etmeyebileceğini açıkladı.