Astroloji

Yengeç Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında yengeç burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, yengeç burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Yengeç Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 YENGEÇ BURCU ve YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının besleyici, koruyucu, koşulsuz seven , duygusal burçları..

2024 yılının genelinde Balık burcundan geçmekte olan SATÜRN'den diğer burçlara göre daha olumlu anlamda etki alacaksınız. Yurt dışı ve yancı ülkeler ile ilişkiler, yayıncılık ve medya konuları, eğitimler, akademik konular, hukuki konular çerçevesinde bir dizi testten geçebilir, kişisel anlamda gelişimize katkı sağlayacak eğitimleri tamamladığınız taktirde de 2025 yılı sonrasında bunları mesleğinizde kullanabileceksiniz. Hayat sizi kariyer hayatınızda önemli bir dönemeç için hazırlamakta unutmayın.

11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. Bu geçiş özellikle YENGEÇ burcunun son günlerinde doğanları daha fazla etkileyecek. 13- 22 Temmuz arası doğmuş iseniz PLÜTON verilen tarihler arasında ilişki ve evlilik, ortaklık alanınızda etkili. Son 1 yıldır özellikle sorun olan, temeli çürük olan birliktelikler bu geçişten olumsuz anlamda etkilenmişti ve etki bu yılın belirli dönemlerinde tekrar aktifleşecek.

22 Ocak- 31 Ağustos 2024 arasında ise PLÜTON Kova burcu geçişi ise finansal konular, miras, paylaşım, vergi, sigorta, borç alacak konuları, ortaklaşa kaynaklarınız, eşinizin gelirleri ile ilgili alanda etki edecek. Bu saydığım konulardaki olaylar aslında önümüzdeki 20 yılın sizin için PLÜTON Kova burcu geçişinin başlıkları arasında.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024’ e dek BOĞA burcunda.

Bu geçiş sizin hayata ve geleceğinize dair daha umutlu, gerçekçi ve büyüme hedefleriniz adına şanslı hissetmenize neden olabilir. İyi şansı, sosyalliği, arkadaş ve grup ilişkilerinizde güçlü bağlantı ve network desteğini anlatan bu geçiş sizin adınıza çok olumlu olabilir zira bu alan haritanızda iyi şansın evidir, Jüpiter de en büyük iyicil, şanslı gezegendir. Bu dönem; sonrasında çok fayda ve destek alacağınız yeni arkadaşların hayatınıza girmesi, sosyal çevrenizin genişlemesi, işinizden elde edeceğiniz maddi imkanların artması anlamına da gelebilir.

26 Mayıs 2024’ den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER İkizler burcuna girmiş olacak. Bundan sonraki bir yıllık süreçte JÜPİTER endişelerinizi, kaygı ve evhamlarınızı, kontrolünüzün dışında gelişen olayları anlatan alandan geçecek. Bu süreçte şans ve fırsatlar sanki sizden bir parça uzakmış gibi görünse de en büyük şansınız kendinizi, gizli yeteneklerinizi, hayattan gerçek anlamda beklentilerinizi keşfetmek olacak. Bunları bulmalısınız zira 2025 Haziran da Jüpiter burcunuzda sizi fazlası ile şanslı kılmaya başlayacak.

2021 Aralık- 2023 Temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle sosyal çevre, arkadaş ilişkileriniz, aşk hayatınız, çocuklarınız ve onlarla ilgili konular, ümit ve beklentileriniz, başkalarından size gelen destekler noktasında önemliydi zira Akrep ve Boğa burcundaki tutulmalar bu söylediğim konularda hareketlendirmişti hayatınızı o dönem. 2024 yılındaki tutulmalar ise sizin için majör önemli olacak. KOÇ ve TERAZİ burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar aile yaşamınız ile toplumsal yaşamınız, eviniz, yuvanız yerleşiminiz ile kariyer ve toplumsal statünüzü ilgilendiren konularda etki etmeye başlayacak.

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI sırasında güneş kariyer hedeflerinizi vurgularken AY ise yuvanızı, ailenizi, ebeveynlerinizi ilgilendiren alanda olacak. Bazı ailevi sorunlar, ev ve yerleşiminizi ilgilendiren konu başlıkları sizi daha çok meşgul edecek bu süreçte. Taşınma veya yer değişimleri, aile büyüklerinizin sağlık hastalık konuları gündem olabilir. Aile içi miras konusu gündeme gelebilir. Profesyonel hedeflere daha çok odaklanmak durumundasınız. Tutulma özellikle 21 Haziran- 1 Temmuz arası doğumlu Yengeçleri daha çok etkileyecek.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI , kariyer hayatınızda etkili olacak. Yeni iş ve girişimlere başlamak adına söz konusu olabilir. Tutulmaya MERKÜR de retro olarak eşlik ederken başlangıçlar yapmak adına sabır göstermeniz önemli. Tekrar eden kariyer sorunlarınız varsa bu süreç çözümler üretmek, revize etmek adına olumlu. Bu tutulma daha çok 2- 12 Temmuz arasında doğmuş YENGEÇ burçlarını daha fazla etkiler.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI ise uzak seyahatleri yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuki konular, eğitimler ve yayıncılık konuları, dış ticaret ve turizmle ilgili işler yapanları daha fazla ilgilendiriyor. Sizler adına bir tür hasat zamanı olacak ki burcunuzun da çokça destekleneceği bu tutulma, Mart/Nisan arasındaki süreci olumlu anlamda geçirdiniz ise bir nevi ödüllendirilme dönemi olabilir. Sizi aşağı çeken, hayatınızda sıkıntı çıkaran pek çok şeyi geride bırakabilirsiniz. Özellikle 13- 22 Temmuz arasında doğmuş Yengeç burçları bu tutulmadan oldukça pozitif tesirler alabilir haritaları potansiyelleri ölçüsünde.
2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI ev ve yerleşiminizi ilgilendirmekte. Taşınmalar, ev alım satım işleri, yeni işler ve girişimleriniz için temel atma süreci niteliğinde. Bu tutulma sırasında hareket gezegeni Marsın da burcunuzdan geçtiğini düşünecek olursak sizin için oldukça hareketli, geleceğinizi ilgilendiren kararları almak adına da oldukça verimli bir süreç olabilir.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. Merkür iletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eder, gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına olumlu kullanılması gereken zaman dilimleridir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına şu dönelere dikkat edebilirsiniz :

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR YAY burcundaki gerileme süreci özellikle sağlık ve iş ve çalışma koşullarınızı ilgilendiren bir alanda gerçekleşecek. İyi dinlenmeli, spor, uyku ve beslenme rutininizi bozmamaya özen göstermelisiniz. Yanınızda çalışan elemanlarınız ile iletişim sorunları yaşanabilir, iş ortamınızda bazı evrak işleri fazladan vaktinizi alabilir. Kiracılarınız varsa onlarla ilgili sıkıntılı ve tekrar eden, uzayan sorunlar oluşabilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlayacak. Nisan ayındaki tutulmada da eşlikçi olan MERKÜR, özellikle iş ve profesyonel çalışma ortamınızı ilgilendiren konularda sıkıntı yaratabilir. Beklenmedik sorunlara, iş ortamında iletişim problemlerine, acil halledilmesi gereken ama bir türlü şu ya da bu şekilde halledilmeyen işlere hazırlıklı olmalısınız. İş ortamınızda sizi tartışma ve rekabet ortamlarına çeken kişilere, perde arkasından dönen ayak oyunlarına karşı dikkatli olmalısınız.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Başak burcundaki gerileme süreci (5- 15 Ağustos arası) yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizle ilgili bir dizi sorun ve sıkıntı yaratma ihtimalini anlatır. Yanlış anlama- anlaşılma ve fazla eleştirisel yaklaşımlar söz konusu olabilir. Evran ve imza işlerinizde gecikmeler olasıdır. Aslan burcundaki gerileme süreci sizi daha çok mali konular etrafında yapılan anlaşmalar- sözleşmeler ve pazarlıklar noktasında etkiler. Herşeyin tam da sizin istediğiniz gibi gitmeme ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. Mali konularda , harcama yapacağınız kalemlerde ve tüm bunlarla ilgili vereceğiniz kararlarda tüm ayrıntıları göz önünde bulundurmalısınız. (15-29 Ağustos arası)

26 Kasım- 15 Aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha YAY burcundan gerilerken, konuyu tekrar sağlık, iş ve çalışma ortamınız, kira ve kiracılarla ilgili konular çerçevesinde yeniden değerlendirmeler yapmanızı gerekli kılacak. 2024 yılını kapatırken eksik gedik bir şey kalmadığından emin olmalı, sorun varsa çözmek adına adımlar atmalısınız.

Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Yay burcu sizin sağlık, hastalık, rutin beslenme ve günlük yaşam temponuzdaki rutin işlerinizi anlatan alanda söz sahibi. İş gereği seyahatler gündeme gelebilir. İş ortamınızda taşınmalar, ofis içi düzenlemeler, organizasyon şemasında değişimler gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmeli özellikle spor sakatlıklarına karşı daha dikkatli olmalısınız.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Oğlak burcuna geçecek, bu geçiş evliğinizi, eşinizi, ortağınızı anlatan alandan olacak. Bir konuda farklı düşünüp, farklı davranabilirsiniz birbirinizden ve aranızda çekişme, kızgınlık ve rekabet oluşturabilir. İlişki ve ortaklıklarda acele etmekten, riskli kararlardan olabildiğince kaçının. Kimsenin nazını çekmek istemeyeceğiniz bu süreçte özellikle rekabetçi doğanızda, özgür ve bağımsız hareket etme isteğinizde artış olacaktır.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreç ise MARS’ın ortaklaşa gelirleri, miras- nafaka- vergi- prim ve ödemeleri anlatan alandan geçişi sizi bir parça zorlayabilir. Ödemeler sizi zorlayabilir, dışsal faktörler içsel anlamdaki huzurunuzu her zamankinden daha çok etkileyebilir. Tehlikelere, riskli durumlara daha açık bu dönemde dikkatli olmalısınız.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MARS’ın BALIK burcundan geçişi önemli gördüğünüz, doğru olduğuna inandığınız düşünce ve kararlarınızı başarı ile uygulamaya koyduğunuz bir süreç olabilir. Yasal ve hukuki süreçlerde haklı olduğunuz davalardan başarı ile çıkabileceğiniz bu süreç, yurt dışı ve akademik konular, üniversite ve yüksek öğretim konularında harekete geçebilirsiniz.

30 Nisan- 9 Haziran 2024 arasındaki süreçte KOÇ burcundan ilerleyecek olan MARS haritanızın kariyer, iş ve mesleki hedefler alanında hareketlenme, efor harcama, mücadele etme anlamına gelir. Başarılı olma azminizi ve hırsınızı, rekabetçi doğanızı da arttıracak olan bu süreç düşünmeden harekete geçme, riskli ve çabuk verilmiş kararları uygulamaya geçirme ve de kural- düzen ve sisteme karşı gelme güdünüzü de arttıracağı için dikkatli olmak zorundasınız. Bir anlık öfkeye kapılarak vereceğiniz kararlar sonrasında pişmanlık yaratabilir. Bu mars fazla dürtüsel ve sabırsız, hevesli bir MARS çünkü.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS BOĞA burcundan geçiyor olacak. Boğa burcundaki sabırlı ve inatçı MARS enerjisi uzun vadeli hedeflerinize ulaşma noktasında destek verecek. Kişisel işlerden daha çok ekip çalışmaları, grup aktiviteleri daha yoğunlaşacak. Aynı amaç birliği içinde olmadığınız bazı kişilerle, bazı arkadaşlarla yollarınız bu zaman diliminde ayrılabilir. Başkası ile bir arada çalışmak, onlara tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla kişisel çıkarlarınız çatışabilir.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında Mars haritanızın sıkıntılı bir alandan geçiyor ve bu biraz sizin için stres yaratan, kimseye anlatmadığınız duygu ve düşüncelerinizin fazlası ile tetiklenmesi ile kendi kendinizin düşmanıymış gibi davranacağınız bir süreç olabilir. Bu zaman diliminde pek çok şey ters gidebilir, kendinizi sanki geri planda kalmış, istenmiyor gibi de hissedebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hatalar daha çok aklınıza gelir örneğin ve pişmanlıklar duyabilirsiniz. Bilinçli olarak yaptığınız şeylerin sonuçlarına katlanma zamanı diyebilirim bu sürece.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreç MARS ın burcunuz YENGEÇ den geçtiği dönem olacak. Duyguların etkisi ile karar verme potansiyelini aktive eden bu geçiş, sevdiklerinizi koruma, güvende tutma adına sizi harekete geçirecek. Gücünüzü, özellikle sevdiğiniz, aile bildiklerinizi korumu gücünüzü herkese göstermek isteyebilirsiniz. İş ve mesleki anlamda da bazı iş ve projeler gündeminize gelebilir. Yeni teklifler alabilirsiniz. Acele ve riskli hareketlerden kaçınmalısınız zira kaza ve sakatlıklara da açık olma ihtimaliniz var.

4 Kasım 2024’ den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak. Bu geçiş sizin için maddi konular çerçevesinde şekillenecek. Mali konularda, kişisel kazançlarda dalgalanmalar olası. Hesapta olmayan harcamalar, zorunlu ödemeler da yine gündeme gelebilir. Daha önce yapmayı planladığınız ama şu ya da bu sebeplerle ertelediğiniz bazı harcamalar söz konusu olabilir. Eğer doğum haritanız da destekliyorsa bu geçiş kaçan mali fırsatların da bir nevi geri size dönmesi anlamına da gelebilir.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro
https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar