Astroloji

Tüm burçların yıllık burç yorumları: 2022

Astroloji verilerine göre Astrolog Havvanur İncekara'nın 2022 yılı burç yorumları.

Tüm burçların yıllık burç yorumları: 2022
Ocak Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022Astroloji verilerine göre 2022 yılı Ocak ayında burçları bekleyen olası haller nelerdir? Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı.

 

Koç ve Yükselen Koç Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu:   Sevgili yükselen Koç ve Koç burçları  2022 yılının şanslı burçlarından bir tanesi de sizsiniz. Maddi konularda beklenmedik kazançlar sağlayabilirsiniz. Yaptığınız işler kazancınızın artması ile birlikte statünüzünde artması mümkün olabilir. Bazılarınız için evlilik söz konusu olabilir. 12 yıl önce yaşadıklarını gözden geçirerek hikaye hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Stres kaynaklı hastalıklara dikkat etmelisiniz. 

Kristal               :  Ametist

Esans                :  Mine Çiçeği

Bach Çiçeği      : Pulverbaum-Geibblat

Olumlama       : Hayatım beni içsel dünyamda ve dış dünyada yeni yerlere taşıyan bir lütuftur.

************

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Boğa ve Boğa burçları kariyerinizde güç savaşları yaşayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Sosyalleşmek, gezmek tozmak gibi eylemlerin yoğun olacağını söyleyebiliriz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.  Yurtdışı geziler ve iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Miras konuları gündeminize gelebilir. Ameliyat gerektiren durumlar söz konusu olabilir. 

Kristal               : Akuamarin

Esans                : Yasemin

Bach Çiçeği      : Red Chestnut

Olumlama       : Yüreğimin derinliklerinde, sınır tanımayan ebedi bir kuvvet var. Ben, dilediğim her şeyi başarmam için gereken tüm güce sahibim. 

************

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen İkizler ve İkizler artık hayatınızın değişeceği bir dönemdesiniz. Değişime direnmek yerine uyum sağlamak yerinde olabilir. Birden fazla fırsatla karşılaşabilir değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde yolunda gitmeyenler bitişler yaşayabilirler.  İş hayatında terfiler söz konusu olabilir. Sağlıkla ilgili dikkatli olmanızda fayda var. 

Kristal               :  Apolit

Esans                : Kasnıotu Sakızı

Bach Çiçeği      :  Lariks

Olumlama       : Güçlüyüm, istikrarlıyım, güvende ve emniyetteyim. 

************

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu:  Sevgili yükselen Yengeç ve Yengeç burçları  kariyer değişikliğine gidebilirler. Eğitim konularında şanslı bir dönem diyebiliriz. Fakat iş konusunda  yer değiştirmek  en baştan başlamak gibi istekler söz konusu olabilir.  Aşk konusunda  ilişkiler çoğunlukla evliliğe dönüşebilir.  Başkalarından maddi gelir sağlayabilirsiniz. 

Kristal               : Opal

Esans                : Servi Ağacı

Bach Çiçeği      : Wasserviolett

Olumlama       : Geçmişin sancılarını bırakıyor ve kendime merhametle yaklaşıyorum. Sevgi beni iyileştirir ve yeniler. 

************

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Aslan ve Aslan burçları artık iş yerlerinde gösterdikleri çabanın karşılığını alma zamanı. Sırtınızdan vuruldunuz fakat artık hepsi bitti. Bu yıl haklarınızı kazanacak ve maddi gelirinizde artışlar söz konusu olacak.  Yurtdışı ile ticari işler yapabilir, kendisi ya da ortaklı işlerden yüksek kazanç elde edecekler.  Miras ile ilgili problemler lehinize sonuç verebilir. Ailenizle ilgili sağlık konularında dikkatli olmak gerekebilir. 

Kristal               : Rodonit

Esans                : Kantaron 

Bach Çiçeği      : Oregano

Olumlama       : Hayatımı yeni yönlere götürmek konusunda istekli ve açığım.

************

Başak ve Yükselen Başak Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Başak ve Başak burçları aradığınız aşka kavuşabilirsiniz. Rayında gitmeyen evlilikler bitebilir.  Maddi konularda dikkat etmeniz gerekebilir.  Tutumlu olmaya özen göstermelisiniz.  Taşınma ve yer değişikliği söz konusu olabilir. Ebeveyn ya da kardeşlerin sağlığı ile meşgul olmak gerekebilir. Kendilerini yeniden yapılandırarak başka işlere adım atabilirler. 

Kristal               : Krizokol

Esans                : Portakal

Bach Çiçeği      : Lariks

Olumlama       : Her türlü döngüyü ağırbaşlı ve farkındalıklı bir şekilde aşabilirim.

************

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Terazi ve Terazi burçları gayri menkul alım-satımı konusunda girişimleriniz olabilir. İş değişikliği yapabilirsiniz. Daha çok ailenizle vakit geçireceğiniz bir yıl diyebiliriz. İş hayatında üstleriniz tarafından zorlanabilirsiniz. Evliler için yeni bir aile üyesi bekarlar için evlilik kararı söz konusu olabilir. 

Kristal               : Kunzit

Esans                : Mersin Ağacı

Bach Çiçeği      : Cerato

Olumlama       : Arzu ettiğim kaderi yaratmak için destekleniyorum.

************

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Akrep ve Akrep burçları  için şanslı bir yıl. Hayallerinizin gerçek olacağı bir yıl diyebiliriz.  Bekar Akrepler kısmetleriyle evlilik yoluna girebilirler. Evliler için yeni bir üye sorunlu ilişkiler için bitişler öngörülebilir.   Yeteneklerinizi ortaya çıkaracak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu işbirliklerinden kazanç elde etmeniz mümkündür. Yazın oldukça hareketli zamanlar yaşayabilirler.  

Kristal               :  Kristal Kuvars

Esans                : Buhur

Bach Çiçeği      : Honeysuckle

Olumlama       : Hedeflerime ulaşmak için gerekli  adımları planlıyorum ve adımları atıyorum.

************

Yay  ve Yükselen Yay Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Yay ve Yay burçları daha aile konuları gündemde bir yıl geçirebilirler.  Hayatlarında köklü değişimler yapabilirler.  Gayri menkul yatırımları yapabilirler. Arkadaş çevrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Önceki yıllara göre daha çok çalışmanız gereken bir yıl yaşayabilirsiniz. Hayallerinizin peşinde gerekenleri yaptığınızda sürpriz başarılar kazanabilirsiniz. 

Kristal               : Havlit

Esans                : Adaçayı

Bach Çiçeği      : Gentian

Olumlama       : Kendi öz sevgime açılan kapıyı aralarken daha fazla sevgi dolu şekkatliyim.

************

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Oğlak ve Oğlak burçları bu yıl  seyahatler yılı diyebiliriz. Yeni ev alabilir, evle ilgili tadilat işleri ile ilgilenebilirler. Miras ve yatırım konuları gündeminizde olabilir.  Farklı çevrelerle iş yaparak kazançlar sağlayabilirler.  Kendi işini yapmayı tercih edebilirler.  Çalıştığınızın karşılığını göreceksiniz. Cilt ve diş hastalıklarında dikkatli olmanız yerinde olabilir. Etrafınızdaki insanlar arasında tercihler yapmanız gerekebilir. 

Kristal               : Sarı Topaz

Esans                : Gül

Bach Çiçeği      : Cajeput

Olumlama       : Kendime ve başkalarına dürüstüm, evrenden dürüstlük, bütünlük ve destek alıyorum.

************

Kova ve Yükselen Kova Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu:  Sevgili yükselen Kova ve Kova burçları maddi konularda oldukça şanslı her yaptığı işten bolca para kazanacak yeni zenginler Kova burçları olacak diyebiliriz. Yalnız disipline olan Kovalar bu şansı değerlendirebilecekler.  Etrafı insanlar tarafından sarılsa da menfaatçileri ayıklaması yerinde olacaktır. Maddi konularda kimseye fazla iltimas tanımamak yerinde olacaktır.  Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.  Hayır işleri ile uğraşmak kazançlarınızı da artırabilir. Yurt dışı yurt içi seyahatlerde gündemini meşgul edebilir. 

Kristal               : Yosun Akik

Esans                : Menekşe

Bach Çiçeği      : Palmarosa

Olumlama       : Kendime beni destekleyen ve onurlandıran, bana büyük bir mutluluk ve bolluk getiren harika ve faydalı bağlantılar çekiyorum. 

************

Balık ve Yükselen Balık Burçları 2022 Yılı Burç Yorumu:  Sevgili yükselen Balık ve Balık burçları yılın en şanslıları listesinde yerinizi aldınız. Doğru zamanda doğru insanlarla olduğunuz her an bereket size akacak. Bekarlar için eş , evliler için çocuk, işsizler ise iş bulabilirler.  Sezgilerinizin artacağı  bir yıl yaşayacaksınız. İşaretleri doğru okumayı başarmanız tekamülünüze hizmet ederken hisleriniz maddi konularda da kazancın nerede olduğunu görmenizi kolaylaştırabilir. 

Kristal               :  Ay Taşı

Esans                : Sedir Ağacı

Bach Çiçeği      : Olivin

Olumlama       : Duygusal anlamda soğukkanlı ve huzurluyum ve kendime sağlıklı ve istikrarlı insanlar çekiyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar