Astroloji

Ocak Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Astroloji verilerine göre 2022 yılı Ocak ayında burçları bekleyen olası haller nelerdir? Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı.

Ocak Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Koç Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Koç ve yükselen Koç burçları kariyerde değişiklik ya da yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Farklı insanlarla tanışarak çevrenizde değişiklik yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirerek yeni hedefler planlayabilirsiniz.  Emek verdiğiniz konularda başarıyı yakalayarak tatmin yaşayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu dönüşler olabilir. Karlı yatırımlar yapabilirsiniz. 

Şifa Kelimesi : Çevremdeki dünyaya neşeyle mutluluk yayıyorum.
Şifalı Taş : Topaz
Esans : Oregon
Bach Çiçeği : Beech

Boğa Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları yaşadığınız olayların etkisinde kalabilir konuları büyütebilirsiniz. Yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler ya da hukuki konularla ilgili gelişmeler olabilir.  İş hayatınızdaki bazı aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir.  Bununla birlikte iş ile ilgili görüşmeler ve iletişim trafiği de yoğunlaşabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizde denge kurmanız faydalı olabilir. 

Şifa Kelimesi : Yaşam planım için akışta kalmaya niyet ediyorum.
Şifalı Taş : Safir, Apolit
Esans : Kasnı otu sakızı
Bach Çiçeği : Chestnut bud + Larch

İkizler Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları harcamalarınızı kontrol altına alabileceğiniz bir ay diyebiliriz. Kredilerinizle ilgili yapılandırmalar yapabilirsiniz. Miras ile ilgili gündeminiz var ise sonuca ulaşabilirsiniz. Maddi konularda düşünerek hareket etmeniz faydalı olabilir. Yeni bir eğitim alma fırsatınız olabilir. Kişisel gelişim alanında kendinize yatırım yapabilirsiniz. 

Şifa Kelimesi : Kişisel gücümün farkındayım, onu sevgiyle ifade ediyorum.
Şifalı Taş : Damarlı Akik, Pembe Kuvars
Esans : Ardıç
Bach çiçeği : Clematis

Yengeç Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları özel hayatınızla ilgili rutininiz değişebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile düzeninizin uymaması sebebi ile bazı sorunlar yaşanabilir. Evliler için eşin işi ile ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Taşınma veya yer değişikliği yaşanabilir. Ortak kazançlar ile ilgili yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Çevrenizden destek görebilirsiniz. Borçlanma ile ilgili uzun vadede düşünerek hareket etmeniz yerinde olabilir. 

Şifa Kelimesi : Varlığımı dünyaya mutlulukla gösteriyorum.
Şifalı Taş : Kaplangözü
Esans : Paçuli
Bach : Çam

Aslan Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları sağlığınızla ilgili rutin kontrol yaptırmanız faydalı olabilir. Doğru beslenme ve spor ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Günlük rutininiz ve iş hayatınız bu ay ön plana çıkabilir. Daha fazla efor sarf ettiğiniz bir ay olabilir. Kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ortaklarınızın ya da partnerinizin de fikirlerini dinleyerek karar vermek yerinde olabilir.  Sürüncemede olan konular çözüme ulaşabilir. 

Şifa kelimesi : Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor.
Şifalı Taş : Ay taşı
Esans : Sedir Ağacı
Bach Çiçeği : Aspen- Hornbeam

Başak Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları  şanslı bir döneme girdiğinizi söyleyebiliriz.  Hobilerinizden maddi kazanç elde etmeniz mümkün.  Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.  İlgi alanlarınızla ilgili kendinizi geliştirebilirsiniz. İş hayatınızda daha çok efor sarf edebilirsiniz.  Yeniden yapılandırmaya gidebilirsiniz. Sosyal çevre ile ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmanız gerekebilir.  Çocuklu aileler çocukları ile keyifli vakit geçirebilirler. 

Şifa Kelimesi : Yaşama hakkım için sevgiyle savaşıyorum.
Şifalı Taş : Sedef
Esans : Palmarosa
Bach Çiçeği : Rescue remedy

Terazi Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları gayri menkul almak, taşınmak, iş değiştirmek, evlenmek ya da çocuk sahibi olmak gibi kararlar alabilirsiniz. Aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.  Serin kanlı olmak lehinize olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz borçlanmamanız bu ay için doğru olabilir. Bazılarınız için ise ev içi tadilat konusu gündeme gelebilir. 

Şifa Kelimesi : Bilinçle ve sevgiyle köklerimi algılıyorum.
Şifalı Taş : Epidot
Esans : Papatya
Bach : Centaury

Akrep  Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içinde yanlış anlamalar olabilir. İlişkilerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Köklerinizle ilgili maddi manevi miraslar ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. 

Şifa Kelimesi : Her edindiğim deneyimi kişisel mutluluğumu geliştirmek için fırsat billiyorum.
Şifalı Taş : Mor Yakut
Esans : Servi Ağacı
Bach Çiçeği : Holly

Yay Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları  maddi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak adımlar atabilirsiniz. Gecikmiş ödemeleri tahsil etmeniz mümkün olabilir.  Kendinizi ifade etmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ortaklı ilişkiler, borçlar, vergi, sigorta gibi konularda düşünerek hareket etmeniz yerinde olabilir.  Borçlanmamanız yerinde olabilir. 

Şifa Kelimesi : Gelişmeme yararlı olmayan tüm enerjileri şimdi tamamıyla ve sevgiyle eterik bedenimden salıyorum.
Şifalı Taş : Pembe Kuvars
Esans : Servi ağacı
Bach Çiçeği : Çam

Oğlak Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu hayatınızın ipini eline almak için fırsatlar veren bir ay diyebiliriz. Kariyer ve özel hayatınızla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.  Aceleci düşünmeden hareket etmemek doğru olabilir. Finansal konularda telafi ve fırsat şansı yakalayabilirsiniz. Bu konularda yazılı olarak takip yapmanız güvenlik alanınızı oluşturmanız yerinde olabilir. Kendinizi ifade ederken küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Şifa Kelimesi : Düşüncelerimi, çevremdekilere sevgi ve içtenlikle aktarıyorum.
Şifalı Taş : Selenit
Esans : Çam
Bach Çiçeği : Kestane Ceviz

Kova Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu yeni hedefler belirleyerek ve planlar yapabilirsiniz. Beklenmedik maddi gelirler elde edebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Geleceğe dair programlar yapabilirsiniz.  Sağlık konularında dikkatli olmanız yerinde olabilir. Fazlaca sorumluluk yüklenebilir ve bundan boğulabilirsiniz. Çok çalışmak zorunda olduğunuz bir dönem. Stresli olmamak için sakinleşeceğiniz eylemler de bulunmanız sağlığınızı ve iletişiminizi olumlu etkileyebilir. 

Şifa Kelimesi : Kullanmadığım tüm yaşam güçlerini tamamen sevinçle evrene iade ediyorum.
Şifalı Taş : Kaplangözü
Esans : Paçuli
Bach Çiçeği : Rockwater

Balık Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları şanslı bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Akrabalarınız ve yakın çevrenizden desteklenebilirsiniz.  Yalnız kalmak içinize çekilmek , iç dünyanızda kendinizle gözlem yapmak isteyebilirsiniz.  Geleceğe dair programlar yapabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularla ilgili kendinizi geliştirebilirsiniz. Hedeflerinize yönelik harekete geçebilirsiniz. Topluluklar içinde dikkat çekebilirsiniz.

Şifa kelimesi : Şükran ve tutarlıkla kabul ediyorum.
Şifalı Taş : Sodalit
Esans : Portakal
Bach Çiçeği : Red Chestnut

Tüm burçların yıllık burç yorumları: 2022Astroloji verilerine göre Astrolog Havvanur İncekara'nın 2022 yılı burç yorumları.

 

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar