Astroloji

Terazi Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında terazi burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, terazi burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Terazi Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının ılımlı, sakin ve evrensel adaletin temsilcileri, sevgili TERAZİ burçları

2024 yılının genelinde SATÜRN Balık geçişinin etkisini, çalışma ortamınız, günlük yaşam aktiviteleriniz, sağlığınız ve yerleşik rutinleriniz alanında hissedeceksiniz. Önümüzdeki 2 yıllık süreçte sizin için çok da sağlıklı olmayan bazı alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizi, gerekirse bunları bırakmanızı isteyecek. İşçi- işveren, hizmetli- amir, patron ve çalışanlar arasındaki ilişkiler sıkıntı vermeye başlayabilir. İş ortamınızdaki insanlarla olan küçük sorunlar büyümeye, göze batmaya başlayabilir. Yaptığınız işler size tekdüze gelebilir, sıkıntılı hal alabilir. Sevmediğiniz bir işte iseniz uç boyutlarda çalışmayı bırakmayı düşünebilirsiniz. İş ortamınızda değişiklikler olabilir. 1995- 1996 arasında da bu alanda yine SATÜRN geçişi yaşamıştınız. O süreçte yaşananlar ile bu dönem bire bir aynı olmamakla birlikte benzer temalar yine aktifleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. 2008 yılından bu yana PLÜTON Oğlak geçişi ev, aile, yuvanız ve ebeveynleriniz ile ilgili konularda köklü değişimler, güç ve güçsüzlük deneyimleri yaşamanıza neden olmuştu. 15- 22 Ekim arasında doğmuş olan TERAZİ burçları yukarıda vermiş olduğum tarihleri bahsedilen konularda son bir dönemeçten geçiyor olacaklar.

22 Ocak- 31 Ağustos 2024 arasında ise PLÜTON Kova burcu geçişi ise etkisini daha çok çocuklarınız, aşk ve romantik ilişkileriniz, yaratıcı çalışmalarınız noktalarında deneyimleyeceksiniz. Burcunuzla olumlu elementte yerleşen KOVA burcundaki Plüton etkisi ile 22- 25 Eylül arası doğan TERAZİ burçlarına çok güçlü aşk ilişkileri, tutku dolu beraberlikler getirebilir eğer harita potansiyelleri de destekliyorsa. Yaratıcı güçlerinizin daha çok uyanacağı 20 yıllık bir sürecin ilk yıllarına adım atıyorsunuz. Hayattan aldığınız keyif ve eğlence anlayışınız önemli ölçüde değişime uğrayacaktır.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024’ e dek BOĞA burcunda. Bu sizin için miras, ortaklı kazançlar, eşin gelirleri anlamında desteklenmek anlamına gelir. Başkalarının mali imkanlarından yararlanma şansınız artacak. İş ve iş ilişkileriniz noktasında güçlü zemin oluşturmak adına iyi bir dönemde olacaksınız zira bu süreçte başka insanlardan maddi manevi destek bulmakta zorlanmayacaksınız.

26 Mayıs 2024’ den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER İkizler burcuna girmiş olacak. Bundan sonraki bir yıllık süreçte JÜPİTER yaşama bakış açınızı pozitif anlamda müthiş geliştirecek. Öğrenme ve deneyim kazanma isteğiniz büyürken hayatınıza yeni eğitimler, yüksek lisans vb gibi akademik konular, yeni bir dil öğrenimi, yabancı ülkelere seyahat, yayıncılık, yurt dışı bağlantılı işler rahatlıkla akmaya başlayacak.

2021 Aralık- 2023 Temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle mali konular açısından önemliydi. BOĞA ve AKREP tutulmaları kişisel kazançlarınız, parasal meseleler, borç almak, kredi çekmek, gelir gider dengesi kurmak noktasında etkisini göstermişti sizin için. 2024 ve yılında ise konu başlığınız kişisel istek ve hedefleriniz ile bu hedefi gerçekleştirmek isterken yanınızda olmasını istedikleriniz yani eşiniz, ortağınız ve ilişkileriniz noktasında etkileyecek.

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI sizin için sahne alma dönemi. Özellikle 23 Eylül- 2 Ekim arası doğmuş bir TERAZİ burcu iseniz bu tutulma sizin için oldukça önemli olacak. Kişisel hedeflerinize ulaşmak ve bireyselliğinizi vurgulamak ile; bir ilişkide “biz” olma durumu arasında bir parça sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorunlu ve sıkıntılı devam eden evlilikler adına dikkat edilmesi gereken bir süreç olacak.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI ise eşiniz, evliliğiniz, ortaklı işleriniz alanında olacak. Bu tutulma yeni başlangıçları, açılan temiz sayfaları desteklerken bazı TERAZİ burçları iyi giden ilişkilerini evlilik boyutuna taşıyabilirler. Bu tutulma ise daha çok 3- 12 Ekim arası doğan TERAZİ burçlarını daha fazla ilgilendirecek. Evli olan Terazi burçları adına eşleri ile ilgili önemli gelişmeler ve değişimler yaşanabilir.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI sağlığınıza dikkat etmenizi hatırlatacak. İş ortamınızda değişimler olası. Çalışma ortamınızda ve o alandaki kişiler arası ilişkilerde gerilimler yaşanabilir. Yanınızda çalışan, astınız durumunda olan kişilerle ilgili huzursuzluk yaratan değişimler olabilir. Günlük rutin yaşamınızda önemli ve kadersel denebilecek değişimler süreci bu tutulmanın anlattıkları arasında.

Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI kişisel hedeflerinizi, kendinizi öne çıkarma, güçlü bir şekilde ifade etme zamanı olacak. 23 Eylül- 2 Ekim arasında doğmuş iseniz sahne sizin ! Yeni ilişkiler, kariyer hedeflerine ilk adımlar, yer değişimleri söz konusu olabilir. Kişisel imajınızı yenilemek, güçlü bir şekilde taleplerinizin peşinden gitmek, uyumu ve dengeyi daha fazla hayatınıza çekmek adına destekleneceksiniz.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. Merkür iletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eder, gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına olumlu kullanılması gereken zaman dilimleridir. MERKÜR ün retro süreçlerinde iletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına şu dönemlere dikkat edebilirsiniz:

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR YAY burcundaki gerileme süreci yakın çevreniz, konu komşu ile olan ilişkilerinizi, kardeşlerinizle olan bağlantılarınızı etkileyecek. Yanlış anlama, anlaşılma, fikirsel uyumsuzluklar oluşabilir. Eskiden beri çözülemeyen sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Sözleriniz muhataplarına tam ulaşamayabilir bu süreçte, yargılayıcı yaklaşımlarınız sorun yaratabilir. Anlaşma, sözleşme, kısa yolculuklarda süreçler yavaşlayabilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR karşıt burcunuz KOÇ dan gerilemeye başlayacak. Nisan ayındaki tutulmada da eşlikçi olan MERKÜR özellikle eşinizle olan fikir ayrılıklarınızı ateşleyecek. Fikirsel uyumsuzlukların ve halledilmesi gereken iletişim sorunlarının artma ihtimali olan bu süreçte acele etmeden, bir anlık öfkeye kapılmadan, önyargılı olmadan iletişim kurmak durumundasınız. Avukatlık işleriniz, ortaklı çalışmalarınızda bazı konular bekleyebilir, gecikebilir ya da askıya alınabilir. Karşınızdaki kişilerin görüşlerini pek dinlemek istemeyeceksiniz.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Başak burcundaki gerileme süreci (5- 15 Ağustos arası) bazı fikirlerinizi, düşüncelerinizi belki isteyerek, belki de zorunlu olarak kendinize saklamak istediğiniz anlamına gelebilir. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğüne takıntı yapabilirsiniz. Sizi nelerin rahatsız ettiğini kendi içinizde bulduğunuz bir süreçte olacaksınız. 15-29 Ağustos arası süreçte ise MERKÜR ASLAN burcundan gerilerken arkadaş ve sosyal çevrenizde bazı görüş ayrılıkları olabilir. Sosyal yaşamda kendinizi ifade etmek zorlaşabilir. Ekip çalışması içerisinde bazı işleri yürütüyorsanız farklı fikirlere olan tolerans düzeyinizde azalma olabileceği gibi bazı arkadaşlarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

26 Kasım- 15 Aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha YAY burcundan gerilerken, konuyu tekrar yakın çevre ve kardeş ilişkilerinize döndürecek. İletişim sorunları, evrak işlerinde gecikmeler ve hatalar, fikir çatışmalarından doğan gerilimler artabilir. Temponuzu da yavaşlatacak bu gerileme süreci seyahatlerde de sıkıntılı durumlar oluşturabilir.

Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Yay burcu sizin kardeşlerinizi, yakın çevrenizi anlatan bir alan. İnandığınız doğruları güçlü biçimde ifade etmek isteyeceksiniz. Dikkatli olmadığınız taktirde konuşmalarınız kolaylıkla kavga ve çatışmaya dönüşebilir. İş ve mesleğinizde fikirlerinizi üst ve amirlerinize güçlü biçimde sunma ve kabul ettirmek zor olmayacak. Kardeşleriniz ile olan bağlantılarınız hareketlenirken uç boyutlarda kavga, rekabet ve çatışma riskiniz de oluşabilir.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Oğlak burcuna geçecek MARS, yüceldiği burçtan geçerken sizi de en çok ev, aile, yuva, yerleşim ve ebeveyn ilişkileriniz noktasında harekete geçirecek. Aile içi tartışma ve rekabet olabileceği gibi bazı TERAZİ burçları için bu geçiş taşınma ve yer değişikliği anlamına da gelebilir. Aile büyüklerinizin sağlık, hastalık,kaza ve aksilikleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreç ise MARS’ın KOVA burcundaki bireyselliği vurgulayan enerjisi sizi çocuklarınız ile konularda olumlu anlamda etkileyecek. Aşk hayatınızı da canlandıran bu geçiş ile beraber enerjiniz yükselecek. Sportif konular, hobileriniz, yaparken keyif aldığınız işler sizin bu dönem kendinizi iyi hissettirecek.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MARS’ın BALIK burcundan geçişi odağınızı iş ortamınıza çevirecek. İşyerinizde taşınmalar, adres değişimi, eleman giriş- çıkışları olabilir. Başkalarına hizmet etmek temasının hareketleneceği süreçte sağlığınıza da çok dikkat etmeniz gerekir. Bulaşıcı hastalıklar, iş kazaları, aşırı çalışma sonucu bağışıklık sisteminde düşüşler görülebilir. İsteklerinizin daha az karşılık bulacağı bu süreçte günlük yaşamınızın temposunu makul bir dengeye getirmek zorundasınız.

30 Nisan- 9 Haziran 2024 arasındaki süreçte MARS burcunuz KOÇ dan ilerleyecek. Burcunuzun da yöneticisi olan MARS kendi yönettiği burçtan bu geçişi ile birlikte hayatınıza dinamizm geldiği kadar hırslarınızda artış, cesaret ve rekabet güdülerinizde yükselme ve bireysel hedeflerinize heves ve heyecanla asılma dönemi olacak. Hayatınızın hareketli bir sürecinde olacaksınız. İradenizi güçlü bir biçimde ortaya koyacaksınız. Acele ve düşüncesiz eylemlerden ve dürtüsellikten kaçınmalısınız zira kaza ve sakatlıklara da açık olacaksınız.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS BOĞA burcundan geçiyor olacak. Bu geçiş sizi finansal anlamda etkileyecek. Harcamalarda artış olabilir, mali istikrarınızı sağlamak bir parça daha zor olabilir sizin için, ortaklı ilerde mali anlaşmazlıklar, eşin gelirlerinde istikrarsızlıklar, borç ve ödemelerle ilgili olarak sıkıntılar belirebilir. Kredi çekerken, borç alırken, gelir gider hesabı tutarken, somut, gerçekçi ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında Mars İkizler burcundan geçecek. Bu sizin için yurt dışı, yabancılar, uzak akrabalarınız, akademik konular, eşinizin kardeşleri, eğitim ve hukuki süreçler, yaşama olan bakış açınızı hareketlendiren olaylar yaşanması anlamına gelebilir. İnsanları etkileme, fikirlerinizi daha geniş çevrelere iletmek adına istekli olmakla kalmayıp bunları eyleme de dökme imkanı bulacaksınız. Kanun ve yaslarla ilgili ikircikli durumlar arasında kalabilirsiniz.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreç MARS YENGEÇ burcu geçişi ile birlikte sizin hareket alanınız işiniz ve kariyer konularınız çerçevesinde şekillenecek. Mesleki anlamda yükselme hırsınız artarken negatif anlamda çatışmalar, mesleki rekabetler, duygu temelli alınan kararların yarattığı gerilimler de süreci biraz zorlu kılabilir sizin için. Eşinizin ailesi ile olası çatışmalar yüzeye çıkabilir, insan ilişkileri adına ise kırıcı bazı olaylar yaşanabilir.

4 Kasım 2024’ den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcundan geçecek ve 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO dediğimiz pozisyonda kalacak. Hareketi ve dinamizmi anlatan bir gezegenin yavaşlığı ve hatta gücünü önemli ölçüde kaybettiği bir pozisyonda geçireceği bu süreç sizler adına arkadaş ilişkilerinizde ve ekip çalışmalarında sorun anlamına da gelebilir. Egosu yüksek ve sizi huzursuz hissettiren, içten içe öfke duymanıza neden olan bazı arkadaşlarınız ile yollarınızı ayırabilirsiniz. İşinizde başka insanlarla birlikte çalışmak sizi çok zor gelmeye başlayabilir zira ego sorunu olan, gururlu ve kibirli meslektaşlarınız her zamankinden daha fazla gözünüze batacak. Gelecekte yapmayı planladığınız, olsun diye uğraştığınız iş ve hedeflerinizin bir ya da bir kaçını elemek durumunda kalabilirsiniz.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro

https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar