Astroloji

Şubat Ayı Burç yorumları

2023 yılı Şubat ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Şubat Ayı Burç yorumları

KOÇ BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Şubat ayı çalışma  evinizde gerçekleşen olumlu açı, finans konularında daha aktif olmanızı sağlayacak.. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönlerini açığa çıkarın. Partnerinizle aranızda sorun olan; mesleki çabalarınızın aşk hayatınızın önünde olması ikilemini çözmelisiniz. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Sosyal çevrelerde dolaşacak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlarda olmak isteyeceksiniz. Aşk yaşantınız daha önemli olacak. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve evlilikle ilgili ciddi aşamalar içinde olacaksınız. 5 şubatta dolunay aslan burcunda gerçekleşiyor. Sağlık gezegeniniz Merkür; 11 Şubata kadar Oğlak burcunda daha sonra Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Şubat ayında ciddi bir işe başlamak için uygun bir zaman. Önce yadırgayacağınız ama daha sonra benimseyeceğiniz bir iş teklifi gündem gelecek. Hedeflerinize uygun fırsatları ruhsal evinizdeki  Jüpiter’den alacağınız destekle birleştirebileceksiniz. Sevgili Boğalar, yeni konulara da ilgi gösterirseniz yaşamınız boyunca ufkunuzu açacak bir iş potansiyelinizin içinde olacaksınız. Fakat, her zaman ki eğlenceli yönlerinizle kendinizi bilgi yoğunlaşmasından ala koyabilir, hayatınızın önemli iş fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Sizi, daha ciddi olmaya davet etmekte yarar var. Bu ay güçlü gruplar içinde olma arzusu ile, arkadaşlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. Seçeceğiniz arkadaşlarınızın çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz.. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. 5 şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Estetik operasyonlarınız için uygun bir dönem olmamasına rağmen, ekonomik durumu uygun olanlar bu tür aksiyonları yurt dışında da gerçekleştirme arzusu içine girebilirler.  Bu nedenle, katılacağınız yemekli grup toplantılarınızda konu ile ilgili konuşmalardan etkilenmemeye gayret gösterin.

İKİZLER BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Bu ay; akıllı insanlar dikkatinizi çekiyor. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve ayni zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Bu dönem akademik kariyer yapmak isteyecek veya yarım kalan öğreniminizi tamamlayabileceksiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Duygusal konulara daha ince bir yaklaşım göstereceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Siz zaten ilişkiler konusunda mükemmelsiniz. Hangi ortamda olursanız olun inanılmaz bir aşk enerjisini üzerinize çekiyorsunuz. Çevrenizi düşüncelerinizle aydınlatacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Sağlık Gezegeniniz Plüton,  sekizinci evinizde bulunmaktadır. Mars kişisel evinizde ilerlemeye devam ediyor. Kendinizi özgür hissettiğiniz müddetçe kendinizi iyi hissediyorsunuz. İstenmeyen kazalara neden olabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Bu ay meslek ve kariyerinizle ilgili idealleriniz ve istekleriniz ön plana çıkarıyor. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Bu süreç içerisinde parasal konulardaki aktiviteleriniz ile duygusal konularınızı bir arada dengeli olarak götürebilmelisiniz. Duygularınızla ilgili “ben bilirim” tavrı partnerinizi öfkelendirecektir. Hatta ilişkinizi geçici bir süre için dondurabilir ve sizi duygusal anlamda incitebilir. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcılık beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. 5 Şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız. Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız, dikkatli olmanızda yarar var. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır. Realiteniz yükseliyor.. Önsezilerinize güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Güçlü duygular ve önemli öğretilerinizi içselleştireceksiniz. Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var.

ASLAN BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Bu ay hedeflerinizle ilgili konularda heyecanlarınız ön plana çıksa bile, oto kontrolünüz sürekli olarak sizi tetikte tutacak. Arkadaşlarınızla yürüttüğünüz bir proje varsa sonuç alacaksınız. Değişik konularda, planlarınızın sınırlarını daha da genişleteceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı hoşgörülü tutum içinde yaklaşırken, bu tavırlarınız özgürlüğünüzü teslim etme anlamına gelmemeli. “Özgürlük” ve “hoşgörü” duygularını dengede tutarak da çok güzel aşklar yaşayabilirsiniz. Fakat, özgürlükçü davranacağım diye de, partnerinizin masum isteklerine karşı da kırıcı olmayın. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak.. Karşıt Satürn yapacağınız tüm işleri sağlam bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak. 5 Şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. 20 Şubatta dolunay Kova burcunda doğuyor. Ayın ilk günlerinde ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemeli, cinsel organlarınızı dış etkenlere karşı korumalısınız. Ayın ikinci yarısı; Yüzünüzü ve başınızı korumalısınız. Değişen hava koşulları sizi olumsuz etkileyecektir.

BAŞAK BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir. Mantıklı işler beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Karşıt evinizde ilerlerken  alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Nostaljik düşünceleriz ortaya çıkacaktır. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Satürn sağlık evinizde ilerliyor. Yakınlarınızın birinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle yaşlı kişilerin problemlerini çözümlemek size manevi açıdan da iyi gelecektir.  İç dünyanız çok zengin.. her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Partnerinizle ilgili aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. Geçen aydan kalan olaylara çözüm getireceksiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık problem yaratan konuları çözmeniz gerekiyor. 5 Şubatta dolunay Aslan burcunda.  Kalbiniz ve kan dolaşımınız sorun yaratabilir. Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli.

TERAZİ BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Bir amaca yönelik çabalarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Bu nedenle düşündüğünüz şeyleri uygulamaya koymadan önce ayrıntılı bir muhasebe analizi yaparak, artı ve eksileri birer birer tartmanız gerekiyor. Genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Bir amaca yönelik çabalarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Bu nedenle düşündüğünüz şeyleri uygulamaya koymadan önce ayrıntılı bir muhasebe analizi yaparak, artı ve eksileri birer birer tartmanız gerekiyor. 5 Şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Bu ay sağlık evinizde Neptün’den olumlu- destek alıyorsunuz. Ön planda olan eğlence yaşamınız ve zevkleriniz nedeniyle rahatsızlıklar meydana gelebilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız.

AKREP BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu ay, eğlenceli ve sizi oyalayan olayları gündeme getirecektir. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ayın ilk günlerinde sosyal yönleriniz ortaya çıkacak. Yolunda gitmeyen sosyal ilişikleriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Yanlış dostluklar biterken, akabinde başlayan yeni dostluklardan çok şey kazanacaksınız. Özellikle, size yeni bir prestij kazandıracak olaylar yaşayacaksınız ve yeni çevrelerde eskisinden çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu ay, eğlenceli ve sizi oyalayan olayları gündeme getirecektir. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ayın ilk günlerinde sosyal yönleriniz ortaya çıkacak. Yolunda gitmeyen sosyal ilişikleriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Yanlış dostluklar biterken, akabinde başlayan yeni dostluklardan çok şey kazanacaksınız. Özellikle, size yeni bir prestij kazandıracak olaylar yaşayacaksınız ve yeni çevrelerde eskisinden çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Sosyal ve aşk evinizde ilerleyen Neptün aşk konusunda sorunlar getirecek bir dikkatsizlik yaratabilir. Ani başlayan cinsel çekimler ve sonradan pişman olacağınız aşk ilişkileri; istenmeyen hamilelikleri ve kaza bebeklerini ortaya çıkaracaktır. 5 şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Ailenizdeki bireylerin sağlık sorunlarının olumlu olacağı günlerdesiniz.

YAY BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Bu ay paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. . Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler içinde olacaksınız. Girişimlerinizle ilgili patronların gözüne girecek ve beğendikleri alanlara geçiş yapacaklar. Yanınızda çalışan kişilerin iş performansı sizin hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak biçimde olacak. Rutin işleriniz ve gündelik çalışmalarınızda, cesur ve akıllıca planlarınızı sergileyeceksiniz.. Entelektüel arkadaşlarınızla yaptığınız ortak çalışmalar ses getirecek. Böyle bir günde, gelecekteki ortamınızın ilk adımlarını oluşturacaksınız. Yabancı ülkelerle yapacağınız seyahatler önemli olacak. Karşınıza çıkan kişiden etkileneceksiniz. Onunla ortak alanlarınızın olması, sizi ona daha çok yaklaştıracaktır. Fakat temkinli olmanızda yarar var. Çünkü duygularınız zamanla yerine oturacaktır. 5 şubatta dolunay  Aslan burcunda. Venüs 10 Şubata kadar Balık burcunda daha sonra Koç burcunda. Bu ay yardım derneklerinde ve sağlık kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Sinirsel rahatsızlıklar ve sindirim sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Baş bölgenizle ilgili kazalara dikkat etmelisiniz. Ayrıca kollarınızı, ayaklarınızı, uyluk kemiklerinizi ve dizlerinizi korumalısınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklaşmayı sağlamalısınız. Sinirlerinizi rahatlatacak, enerjinizi sakinleştirecek ortamlarda bulunmalısınız.

OĞLAK BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Kısıtlanmaya gelemediğiniz için de, problemleri nedensiz bir şekilde abartacaksınız. Uzun süren bir ortaklığınız varsa, bu konuda kesin kararlar alacaksınız. Bu ay eşinizle yoğun duygu alış-verişi içinde olmanız; yeni ve kökten kararları gündeme getirebilir. Sosyal statünüz artıyor. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Soğuk havalara karşı tedbiri elden bırakmayın ve cildinize özen gösterin. Sindirim siteminizi yoracak şekilde beslenmeyin. 5 şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor.  Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin. 15 Şubata kadar Merkür kişisel evinizde kalacak.  Daha sonra Kova burcuna geçiyor. Her konuda, dalgınlıklara meydan vermeyecek şekilde dinamik olun. Kafanızı meşgul eden ve içsel olarak sizi rahatsız eden ruhsal karmaşalar, nihai aşamada fiziksel sağlığınızı da olumsuz etkileyebilir.

KOVA  BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Bu ay birlikte çalıştığınız kişilerden memnun olmayabilirsiniz. Kariyerinizdeki düzelmelerin zevkini çıkarmak için, önünüzde daha zaman olacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve iş yerinizde yapılan dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Küçük hesapların dönmesi sizi kalıpların arasına sıkıştırabilir ve düzelen işlerinizin keyfini çıkarma konusunda zorlanabilirsiniz. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz. Suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Bu dönemde yanlış düşünceler içinde çevrenizi yargılarken, eleştirici olabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz. Suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Bu dönemde yanlış düşünceler içinde çevrenizi yargılarken, eleştirici olabilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda yanlış anlaşılma riski hep vardır. Özgün tavırlarınız, karşınızdaki kişiler tarafından ters algılanabilir. Yine bu dönemde risklere karşı sizi uyarmalıyız. 5 Şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Sağlık konusunda önemli problemleriniz olmasa da, sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mars İkizler burcunda. Öfkelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

BALIK  BURCU ŞUBAT AYI BURÇ YORUMU 

Bu ay birçok yerden maddi değerler gelecek ve isteklerinizde büyük bir artış olacak. Planladığınız projelerde, parasal konularda istediğiniz bolluğa kavuşacaksınız. Fakat harcamalarınızdaki artışları da düzenlemek zorundasınız. . Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları sizin emrinize sunulmuş durumda. İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler ve kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. İlişiklerinize derin bir duygusallık hakim. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü, yaşadığınız kaoslar giderek artabilir. Yaşadığınız çelişikleri, karşı tarafa da yaşattığınız zaman iş çığırından çıkıyor.. Sevdiklerinizden alacağınız güç çok önemli. Girdiğiniz ortamlarda kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizde arkanızda bir hayranlık ordusu bırakacaksınız. Hem cinsleriniz tarafından kıskançlıkla izleneceğiniz için, bazılarına karşı dikkatli olmalısınız. sağlık konusu; geçen ay olduğu şekilde devam ediyor. 5 Şubatta dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz. Sağlık gezegeniniz Güneş 18 Şubatta Balık burcunda ilerliyor. Venüs de eşlik ediyor. Stres ve olumsuz şartların midenizi ve sinir sisteminizi olumsuz etkilenmesinden kendinizi korumalı ve uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz. Tansiyon sorunu olanlar dikkatli olsunlar. 11 şubata kadar oğlakta daha sonra Merkür Kova burcunda bulunacak. Sinirsel felçler ve kazalara yol açabilecek olaylardan sakınmalısınız.

ASTROLOG FİLİZ ÖZKOL / MEDYABEY.COM

Yorumlar