Astroloji

Oğlak Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında oğlak burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, oğlak burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Oğlak Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının çalışkan, sorumluluk sahibi, üretken ve emeğin, zamanın değerini en iyi bilenleri, sevgili OĞLAKlar…

2008 yılından bu yana köklü dönüşümleri anlatan PLÜTON’a burcunuz ev sahipliği yaptı ve çok şükür ki bu yıl artık PLÜTON ile vedalaşıyorsunuz. 2008 yılından bugüne dek kim bilir ne kadar önemli olaylar yaşadınız, sorunlu hayat alanlarınız nasıl değişti, dönüştü. Ve son minik bir dokunuşu kaldı. 

PLÜTON’un 11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. Bu geçiş özellikle 15-19 Ocak arasında doğan OĞLAK burçlarını etkileyecek. Sağlığınız, kişisel imajınız, ilişkileriniz ve hayata olan yaklaşımınızdaki temel motivasyonlarınız değişimden nasibini alabilir.

22 Ocak – 31 Ağustos arası ve 20 Kasım2024 den sonrasındaki 20 yıllık süreçte PLÜTON KOVA burcu geçişi mali durumunuzu ve kişisel gelirlerinizi ilgilendiren alandan geçecek. Bunun anlamı mevcut kazancınızda önemli değişimlerin yaşanma olasılığıdır. Yeni gelir kaynakları yaratmak isteğiniz, maddi olarak güçlü olma isteğiniz artacaktır. Yaklaşık 20 yıllık bu transit etkisi ile gerek maddi gerek manevi anlamda çok önemli değişimler yaşayacaksınız.

2024 yılının genelinde Balık burcundan geçen SATÜRN haritanızın yakın çevre, kardeşleriniz, komşularınız, yakın akrabalarınız alanından geçiyor olacak. Burcunuzun da yöneticisi gezegen olan SATÜRN bu süreçte sizleri bu konularda bazı testlerden geçirebilir, sıkıntı ve sorunlar ile karşılaşan belki de bu yıl kardeşiniz olabilir ve onlara yardım etmek, onlarla ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Bu alan anlaşma ve sözleşmeleri de anlattığı için; önemli imzalar atmanız gerektiğinde iyi düşünmeli, sözleşmeleri iyi okumalı gerekirse de iyi bir avukattan destek almalısınız. Satürn burcunuzla uyumlu olan BALIK burcundan geçeceği için bu süreçte yeni eğitimler ve iş seyahatleri de getirebilir. Bu geçişin bir benzerini 1995-1996 yılları arasında yaşamıştınız, birebir aynı olaylarla karşılaşmazsınız ancak hayatınızda benzer temalar aktive olabilir.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024 e dek çocuklarınız, yaratıcı çalışmalarınız, aşk ve romantik ilişkiler alanınızdan geçiyor olacak. Özellikle Ocak ayı ilk 2 haftasında doğmuş iseniz bu geçiş sizi bu noktalardan destekleyecek, geliştirecek ve olumlu anlamda gelişmeler yaşayacaksınız.26 Mayıs 2024 den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER İkizler buruna geçecek ve bu geçişle birlikte iş ortamınızda bazı şans ve fırsatlar oluşturacak. İş arama süreçlerinde olan bazı Oğlaklar iş bulma noktasında desteklenebilir. İşinizle bağlantılı eğitim ve seyahatleriniz artabilir, iş yükünüz de buna bağlı çoğalacaktır. Sağlığınızı da bu süreçte ihmal etmemelisiniz. İhmal edilen küçük sağlık sorunları sonradan sıkıntı yaratabilir.

2021 Aralık- 2023 temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle aşk, çocuklarınız, yaratıcılığınız, sosyal çevreniz, geleceğiniz adına yapmak istediğiniz projeler, ekip çalışmalarınız adına AKREP ve BOĞA burcu tutulmalarının etkisi ile çok fazla hareketlenmişti. Bu yıl ise KOÇ ve TERAZİ burcunda yaşanacak tutulmalar iş hayatınız, sosyal statünüzü ilgilendiren konular, mesleğiniz, aile hayatınız, ev ve yerleşim konuları ve ebeveynleriniz, onlarla olan ilişkilerinize vurgu oluşturmakta. Bu alanda tutulmalar daha önce 2005- 2006 ve 1986-1987 yılları arasında olmuştu. Birebir aynı deneyimleri yaşamasınız elbette ama dönün bir bakın o zaman nasıl bir zaman kalitesiydi sizin için?

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, işinizi ve statünüzü ilgilendiren bir alanda olacak. Özel hayatınız ile toplumsal imajınız arasında sıkışıp kalma ihtimali olmasından söz edebiliriz. Mesleki zorunluluklar, sıkıntılar gündeme gelebilir, sorunlu iş hayatınız varsa bu süreç zorunlu yol ayrımları oluşabilir. Anne ve babanızın sağlığı veya onların hayatındaki majör bir olay nedeni ile süreç sizin için biraz gergin geçebilir. Bu tutulma Oğlak burcunun ilk günlerinde doğanları daha fazla etkileyebilir. (22-31 Aralık)

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, Güneş’in maksimum yüceliminde ve retro MERKÜR katılımı ile gerçekleşecek. Aile ve yaşam koşullarınızda yeni başlayacak bir sürecin ilk adımı bu tutulma ile atılabilir. Taşınmalar, emlak alım satım işleri, eve, aileye ve aile içi ilişkiler de süreçte önemli olacak. Merkür retrosunun bitiminden sonra bu konularda gelişmeler hızlanabilir. Bu tutuşlma da ağırlıklı olarak 1-10 Ocak arası doğumlu Oğlak burçlarını etkileyecek.
18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI yakın çevre alanınızda olacak. Kardeşler ve onlarla ilişkiler gündeme gelebilir. Bu göksel olay burcunuzla uyumlu ve süreç bazı oğlak burçlarını n çevre değişimine, taşınma konusuna ışık tutabilir. Yazmak, yayınlamak, duyurmak istediklerinizi, bazı önemli iş ve iş anlaşmalarını bu süreçte net görebilir, devamındaki süreçte de uygulamaya geçirebilirsiniz.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI 2024 yılın son tutulması olarak sizlere yeni bir işi, yeni bir mesleği, hayatınızda çok önemli km taşı olabilecek bir gelişmeyi getirebilir. İş ilişkileriniz, mesleki bağlantılarınız, konumunuz adına yeni bir eşiğin başında duruyor olacaksınız. 22-31 Ocak arası doğmuş Oğlak burçları bu tutulmanın etkisini daha yoğun hissedebilir, bir kapanın kapanıp bir başka kapının açıldığı bir süreç olabilir sizin için.
Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Sizi ileri taşımayan, gelişimize hizmet etmeyen ve ayağınıza bağ olan bazı şeylerin bırakılması gerekebilir bu süreçte. Toksik ilişkilerinizi bitirmeniz gerekebilir, arkanızdan dönen ve duyduğunuzda sinirlenebileceğiniz bazı olaylar olabilir, sağ duyunuzu kaybetmeyin.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Mars burcunuz OĞLAK dan geçecek. Bu burçta MARS gücünü muazzam ortaya koyar ve bunun anlamı başlatmak istediğiniz iş ve projeleriniz, ikili görüşmelerinize start verebilirsiniz. Gücünüzün ve enerjinizin artacağı bu süreçte MARSın enerjisi size girişimlerinizde destek ve liderlik enerejisi verecek. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Diş sorunları, kemikler ve eklemleriniz hassas olacaktır dikkatli olmalısınız.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreçte MARS Kova burcundan geçecek. Bu süreç ise maddi konularda harcama artışı olarak yansıyabilir. Finansal kararlar doğrultusunda harekete geçmek gerekebilir. Zam talebiniz olabilir örneğin ve alabilirsiniz de eğer harita potansiyeliniz bunu destekliyorsa. Bireysel istekleriniz adına harcamalar yapmak isteyebilirsiniz.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki zaman diliminde Mars yakın çevre ve kardeş ilişkilerinize yöneltecek sizleri. Rekabet ve çekişmeler olabilir. Onların hayatında gerçekleşen bazı durumlar sizin canınızı sıkabilir. Buradan geçen SATÜRN etkisi de olacağı için onlarla maddi manevi destek olmak, moral ve motivasyon vermek zorunda kalabilirsiniz. Bazı komşularla gerginlikler oluşabilir dikkat !

30 Nisan- 9 Haziran arasında MARS kendi yönettiği KOÇ burcundan geçiyor olacak. Bu geçişin burcunuzla uyumsuz bir doğada olması, aile içi ilişkilerinizde gerilimin artması anlamına gelebilir. Taşınma ve yer değişimleri gündeme gelebilir. Evde bazı sıkıntılar iş ve işe dair motivasyonlarınızı etkileyebilir. Aile bireyleri arasında zıtlıklar, uyumsuzluklar ve neticesinde kavgalar olabilir. Anne baba sağlığına da vurgu yapan bu geçiş onlar adına hastalık ve bakım süreçlerini de gündeme taşıyabilir.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS BOĞA burcu süreci çocuğunuz ile ilgili bir alanda olacak. Onun adına verilmesi gereken bir karar, onun hayatında bir hareketlenme dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Aşk ve romantik ilişkiler adına da bu süreç inatçı tutumlarınızı, kendi isteklerinizi partnere dayatmamanızı söylemekte. Genel olarak bu geçişi burcunuzu destekleyen bir burçtan olsa da yine de dikkatli olmalısınız.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında MARS İkizler burcu geçişi ile birlikte hareket alanınız iş ortamınız, günlük yaşam rutinleriniz, sağlık ve hastalık konuları çerçevesinde şekillenebilir. Uç boyutta bu geçiş iş ortamına dedikoduları, söylentileri ve beraberinde fikirsel uyumsuzlukları getirebilir, bazı Oğlak burçları için işten ayrılma, işi bırakma anlamına gelebilir.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreçte ise YENGEÇ burcundan geçecek olan MARS eşiniz, ortağınız, evliliğiniz, birlikte iş yaptığınız müşterilerinizi ilgilendiren alanda olacak. Saydığım bu konularda özellikle duygusal tansiyonun yükselmesinden, içinde bulunduğunuz ruh haline göre alacağın ız kararların sonrasında pişmanlık ve üzüntü yaratma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

4 Kasım 2024 den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak. ASLAN burcundaki gerileme zamanında ortaklı paylaşımlarınız, miras ve paylaşım konuları, burs, nafaka ve eşinizin gelirleri noktasında sıkıntılar ve bu konudaki kararların durma noktasına gelmesini anlatırken; YENGEÇ burcundaki gerileme süreci ise daha çok eşiniz, evliliğiniz ve ortaklı işlerinizde etkili olacak. Geçmişten gelen ne kadar çözülmemiş, karar alınamamış, bir sonuca bağlanamamış konular varsa bu süreç onların zor da olsa halledilme zamanı.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. İletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eden MERKÜR’ün gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına çok olumlu süreçlerdir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına sizler özellikle ;

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR’ün YAY burcundaki gerileme süreci iletişim sıkıntısı yaratabilir sizin için zira bazı fikirlerinizi kendinize saklamak isteyebileceğiniz gibi vaktinin gelmediğiniz düşündüğünüz bazı iş ve projeleri bilerek bekletebilirsiniz.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlarken konu başlıklarınız ev, yuva, aile içi ilişkiler, ebeveynlerinizle olan bağlantılarınız, mülk alım satım işleri ile şekillenebilir. Alım satım söz konusu olduğunda imza atacağınız evraklara dikkat edin, ticari bağlantılarda da acele etmemelisiniz. Ailede bir konuda ciddi fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir, taşınma vb gibi konularda gecikmeler yaşanabilir.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Bu retronun bir ucu ortaklı gelirleriniz, miras, eşin maaşı, borç almak veya kredi çekmek konularına; bir ucu hukuki konular, yurt dışı bağlantılı eğitim, seyahat, ticari girişiler ile ilgili alanda olacak. Mahkeme süreçlerinde sıkıntılar, yurt dışı pasaport vize işlerinde gecikmeler yaşanabilir. Kredi ve borç konularında dikkat

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro

https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar