Astroloji

Ocak 2021 burç yorumları ve şifalı nesneleri

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem 2021 Ocak ayı astroloji verilerini yorumladı.

Ocak 2021 burç yorumları ve şifalı nesneleri

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Aile büyükleri ve kariyerdeki üstlerinizle ilişkilerinizde yeni koşullar oluşacak.  Yeni istek ve arzularınız olabilir. Diğer yandan zorlayıcı koşullarda, kurallarda ve kanuni kısıtlamalarla karşılaşma olasılığında artış görülebilir. Acele kararlar vermemek gereken bir dönemdesiniz. İyileşme ihtiyacı duyduğunuz noktalarda şifalanmak için yeni yöntemler bulabilir ya da şifalandığınızı düşünebilirsiniz.

Kristal Taşınız              : Kunzit

Kelime şifa çalışması  : Yaptığım ve yapmadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor. 

Kokusu                          : Menekşe

Dr. Bach Çiçeği            :   Water Violet + Red Chestnut

**************************************

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Yurt dışı bağlantılarınız, yabancılar ve uzak akrabalar ile yaptığınız görüşmelerde mekân değişikliğinden bahsediyor, hayalinizin gerçekleşmesi için gün sayıyor olabilirsiniz. Heyecanlı günler geçiriyorsunuz. Hedefiniz ne olursa olsun büyüklerin fikrini almanız işinize yarayacaktır. Bu dönemde özellikle kadınlardan destek ve yeni fikirler hakkında ilham alabilirsiniz. Acele etmeyin, konfor çalışmanızın sonundaki ödülünüzdür.

Kristal Taşınız              : Turuncu Kalsit

Kelime şifa çalışması  : Düşüncülerim, duygularım ve eylemlerim, gitgide ne Yaratıcı’nın birleştirici gücüne yöneliyor. 

Kokusu                          :  Erik çiçeği

Dr. Bach Çiçeği            :  Aspen ve Crab Apple

**************************************

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Miras, sigorta veya eşlerin gelirleri ile ilgili konularda yeni projeler gelişebilir. Kendinizi tercih etmediğiniz bir döngüye sıkışmış hissedebilir ya da planların hayallerinizi engellediğini düşünebilirsiniz. Yeni bir adım atmayı zorlayıcı bulduğunuz bir dönem. Sizi sinirlendiren çok fazla şeyle karşılaştığınızı düşünseniz de çaresiz olmadığınızı bilin. Yola devam edebilmek için biraz motivasyon iyi olur. Yıkıcı yanlara değil yapıcı olanlara odaklanmayı seçin. Aradığınız şifre yapıcılıkta saklı.

Kristal Taşınız              : Kunzit

Kelime şifa çalışması  : Kendim için koyduğum ve gelişmemi engelleyen tüm sınırlamaları geri veriyorum.

Kokusu                          : Limonotu

Dr. Bach Çiçeği            :  Wild Oat 

**************************************

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Ortaklı işlerde hukuksal zorlukların belirginliği arttıkça kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ancak bu döngü birçok şeyi fark etmenizi sağlayacak. Nasıl başa çıkacağınız konusunda endişelenirseniz unutmayın ki kendini besleyebilme ve çevreyi doğru okuyabilme gücünüz çok yüksek. Kırgınsanız iyileşmek için kendinize zaman tanıyın. Arkadaş ortamlarındaki ani gelişmelere dikkatli olun. Maddi konularda yeni başlangıçlar yapmak istiyorsanız eskiden tamamen vaz geçmeniz gerekebilir.

Kristal Taşınız              : Turmalin

Kelime şifa çalışması  :  Yaşamımda mutluluğa yer açılsın diye bana birazcık doyum veren şeyleri dışlıyorum. 

Kokusu                          : Portakal

Dr. Bach Çiçeği            :  Vine

**************************************

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

İş ortamında günlük düzenli yaptıklarınızda yeniliğe gitme, görmeniz gerekenleri fark ederek değişme zamanı. Şartları akışına bırakırsanız kolay ve istekli bir değişime giden yolu açarsınız. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Özellikle gözler, dişler ve sindirim sistemi hassas bölgeleriniz. Yurt dışı ile olan ilişkilerde ya da yükseköğrenim konularında ani gelişmeler olabilir. Hukuki konular çıkabilir veya adalet arayışına girebilirsiniz.

Kristal Taşınız              : Selenit

Kelime şifa çalışması  : Düşüncelerimin her birini, bir sağaltım ve gelişim fırsatı olarak sevgiyle ve şükranla kabul ediyorum. 

Kokusu                          :  Çam

Dr. Bach Çiçeği            :  Chestnut Bud

**************************************

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

İkili ilişkiler, sanatsal faaliyetler veya çocuklarla ilgili konularda yeni ve olumlu gelişmeler görünüyor. Başlangıçta bu değişimi rahatsızlık verici bulabilirsiniz. Ancak bu etki bir buçuk ay sonra yumuşayacak ve düzene girecektir. Sabırla akışta kalarak izleyin ve uyum çerçevesinde kalın. Rutin işlerinizde eski alışkanlıklardan kurtulma zamanı. Maneviyatınızı güçlendirmek size iyi gelecektir. Ruhsal aydınlanma için çok uygun bir dönem. Kopuşlardan çekinmeyin, yeni denizlere yelken açmak için gereklidir.

Kristal Taşınız              : İnci

Kelime şifa çalışması  : Duygusal bedenim özgürce akarak her saniye daha güçlü hale geliyor. 

Kokusu                          : Turunç

Dr. Bach Çiçeği            :  Mimulus

**************************************

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Ev değişikliklerinin yaşanabileceği bir dönemdesiniz. Bu değişimin hem avantajlarını hem de dezavantajlarını birlikte yaşayabilirsiniz. Değişim siz istemediğiniz halde gerçekleşiyorsa zorlayıcı olabilir ve sizi derinden sarsabilir. Ancak arzuladığınız bir şeyse bu gelişmeyi olumlu görebilirsiniz. Maddi durumu zorlayıcı yoğun tadilat gereklilikleri de bu değişimin bir parçası olabilir. Su içerek ve nefes egzersizleri yaparak rahatlayabilirsiniz. Büyük hedefleriniz için kararlı ve odaklı olmanız çok önemli. Kariyerdeki üstler ve aile büyükleri ile ilişkilerinizde dikkatli olun, sert rüzgârların etkileyebileceği bir zamandan geçiyorsunuz. İş ortamında ya da özel hayatınızda arkadaşlarınızla paylaştıklarınıza özen gösterin, sırlarınızı kendinize saklayın.

Kristal Taşınız              :  Dumanlı Kuvars

Kelime şifa çalışması  : Çevremdeki varlıklarla tekrar tekrar fikir alışverişi yapmam, yaşamımı bir kez daha zenginleştiriyor. 

Kokusu                          : Limon

Dr. Bach Çiçeği            :  Cerato

**************************************

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Kardeşler veya komşularla iletişim ve öğretiler üzerine yeni projelere geliştirme arzusu duyabilirsiniz. Planlarınızda hassas davranmaya özen gösterin. Kariyerdeki üstler ve aile büyükleri ile birlikte olduğunuz işlerde yarım kalma ya da erteleme söz konusu olabilir. Sakin kalmaya gayret edin. Yapmak istedikleriniz şartlar doğrultusunda daha elverişli zamanda gerçekleşecektir. İlkbaharda gelişmeler netleşecektir. Ortak işlerden bu ay kaçının.

Kristal Taşınız              : Kaplan gözü

Kelime şifa çalışması  :  Varlığımı dünyaya mutlulukla gösteriyorum. 

Kokusu                          : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği            :  Wild Rose ve Pine

**************************************

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Emeğinizi ve kaynaklarınızı kullanabileceğiniz yeni bir düzen arayışındasınız. Harketlerinizde kısıtlanma hissediyorsunuz. Yorgun olabilirsiniz. Geçen yıldan bu yana çok mücadele verdiniz. Bırakmanız için yeni ve daha elverişli şartlar gelişmiş olabilir. Gündelik stresinizi azaltmalı, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kristal Taşınız              :  Dumanlı Kuvars

Kelime şifa çalışması  : İstediğimi ve reddettiğimi açıklıkla ve sevgiyle iletiyorum. 

Kokusu                          : Bergamot

Dr. Bach Çiçeği            :  Cerato

**************************************

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

 Girişimci ruhunuz yenilik arayışında ancak acele etmezseniz iyi olur. Arzularınız hemen karşılanmayabilir. Bu durumun motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin. Kısıtlanmalar ve zorluklar da hayatın bir parçasıdır. Niyetiniz doğru ve zaman için yavaş yavaş yol alacaksınız. Dişler, kaslar, cilt, boyun-boğaz ve sindirim sisteminde oluşabilecek sağlık sorunları için dikkatli olun, hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Esneme hareketlerinin faydasını görür, alternatif tıp çözümleri ile mucizevi gelişmeler deneyimleyebilirsiniz. Acil olmadığı sürece ameliyatlar için iyi bir dönemde değilsiniz.

Kristal Taşınız              : Malahit

Kelime şifa çalışması  : Düşüncelerim, çevremdekilere sevgi ve içtenlikle aktarıyorum. 

Kokusu                          : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği            :  Crab Apple ve Centaury

**************************************

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Geçen yıldan bu yana çok yoruldunuz. Üzücü gelişmelerle karşılaşmış olabilirsiniz. Her yeni başlangıç sancılı bir süreç de içerir. Kısa bir süre için bile olsa bu ayı dinlenmeye ayırmanız iyi olacaktır. Bu sürenin sonunda olayların netleşmesi, farkındalığınızın yükselmesi ve istediğiniz iyileşmenin gerçekleşmesi olası. Yeni bir benliğe kavuşabilirsiniz. Bu dönem partneriniz veya iş arkadaşlarınızla ya da hukuki bir takip sürecindeki anlaşmazlıkların sonlanmasını içerebilir.

Kristal Taşınız              : Peridot

Kelime şifa çalışması  : Başkalarına şefkatle ve samimiyetle yardım ediyorum. 

Kokusu                          : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği            :  Vervain

**************************************

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

Uzun süredir arkadaş çevrenizde süregelen bir gerilim ya da yabancılar ile yaşanan hızlı başlangıç ve bitişleri tecrübelemiş olabilirsiniz. Bunları sadeleşme olarak değerlendirmek iyi olacaktır. Artık farklı bir tablo oluşmakta. Bu dönemde yeni koşullar gelişebilir veya büyük hayallerinizin peşine düşme arzusu duyabilirsiniz. Rutinlerinizde farklılaşmalar gerçekleşebilir. Elbette, sabır göstermek iyi olacaktır. Partneriniz ya da iş ortaklarınızla fikir ayrılıkları olabilir. Anlamaya gayret gösterin. Şans dinlenmiş ruhların kapısını çalar.

Kristal Taşınız              :  Kuvars

Kelime şifa çalışması  : Yaşamımı sürdürmemi güvenceye alan varlığımın tüm bölümlerini sevgiyle kabul ediyorum. 

Kokusu                          : Limon

Dr. Bach Çiçeği            :  Crab Apple ve Elm

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar