Astroloji

Mart ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem yorumladı

Mart ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

Astrolojik verilere göre; 2020 Mart ayı burç yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçların Mart Ayı Burç Yorumu : Dış görünüşünüzde ufak da olsa birkaç değişiklik yapmak estetik dokunuşlarda bulundurmak isteyebilirsiniz. Venüs gezegeninin de birinci evde seyrettiğini düşünecek olursak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ve kariyerinizde yükselişe geçebilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Mart ayı genel anlamda sizi güçlendirecek bir ay olacak. Güneş’in on ikinci evinizdeki konumu ruhsal olarak sorgulamalar ve içe dönüş gibi geçmişle fazla alakadar olmak gibi etkilere sebebiyet verebilir.
Şifalı Kelime : Düşüncede ve eylemde alçak gönüllülük içimde bilgeliğin büyümesine yol açıyor.
Güzel Koku Esansı : Ylang ylang
Bach Çiçeği : Süpürge otu ve Hindiba
Şifalı Taş : Zümrüt

Boğa Burcu ve Yükselen Boğaların Mart Ayı Burç Yorumu: Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizi sorgulayabilir zihninizde netleştirmeye çalıştığınız konuları bir neticeye ulaştırabilirsiniz. Duygularınızı ifade etme ihtiyacı duyabilirsiniz. İç sesinizi duymak için kendinize daha fazla zaman ayırmalısınız. Uzun seyahatler, eğlenceli zamanların başlangıcındasınız. Arkadaşlıklarınız ile ilgili kararlarınızın ve sınırlarınızın belirlendiği bir süreçte olduğunun altını çizmek isterim.
Şifalı Kelime : Sadece kendi gelişimimi destekleyen duygusal enerjiler bana öteki varlıklardan ulaşıyor.
Güzel Koku Esansı : Portakal
Bach Çiçeği: Yaban Gülü
Şifalı Taş : Morgonit

İkizler Burcu ve Yükselen İkizlerin Mart Ayı Burç Yorumu: Bu ay parasal konular en önemli gündeminiz olabilir. Problemli, yolunda gitmeyen bir gönül ilişkiniz varsa bu ay ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Arkadaş çevrenizde de hoş olmayan durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Yine de empati kurarak sorunlara yaklaşmanız süreci kolay atlatmanızı sağlayabilir. İş hayatınızda çok fazla çalışmanız ve emek vermeniz gerekebilir. Yine başkalarının parasıyla iş yapacak, prim, devlet desteği, yatırımcı, miras konuları gündeminde olan İkizler burçları ile borsacılar için şanslı bir dönem diyebiliriz.
Şifalı Kelime : Çevremdeki varlıklarla tekrar tekrar fikir alışverişi yapmam, yaşamımı bir kez daha zenginleştiriyor.
Güzel koku esansı : Limonotu
Bach Çiçeği: Asma
Şifalı Taş : Pembe Kuvars

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçlerin Mart Ayı Burç Yorumu: Geçmişten gelen bazı konular canınızı sıkabilir.Sizin yapmış olduğunuz veya bir başkasının size yapmış olduğu davranışlar sonucunda hak edilişlerinizle karşılaşabilirsiniz. Karşılaştığınız olumsuzluklar motivasyonunuzu düşürmeyin. Sebepleri görmeye başlayın. Etrafınızda ki insanlara karşı biraz acımasız olabilirsiniz..Her ne kadar kendinizi çok yorgun hissetseniz de bunların sorumlusu çevrenize ki insanlar değil. Bu sebeple olayları görerek özür dilemeniz gerektiğinde, özür dileyin. Mart ayı süresince kalp kırmamaya ve ah almamaya maksimum özen gösterin. Alınganlık yapmayın.
Şifalı Kelime : Benim için yaşamın akışına ve ritimlerine uyum sağlamak kolaydır ve bu benim mutlu bir şekilde yetişmemem yardım ediyor.
Güzel Koku Esansı : Limonotu
Bach Çiçeği : Karaağaç
Şifalı Taş : Kuvars

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanların Mart Ayı Burç Yorumu: Bu dönemde harcamalarınıza biraz dikkat edin. Borsa, faiz, prim gibi konularda karışıklık söz konusu olabilir. Sağlık açısından sizi sıkıntıya sokacak durumlar için önlem almalısınız. Aşk hayatınız da şanslı bir ay diyebiliriz evliler ise sorunlarını çözebilirler. Ortaklı işlerde risk alma konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Etrafınızdaki eleştiriler biraz canınızı sıkabilir.
Şifalı Kelime : Duygusal bedenim özgürce akarak her saniye daha güçlü hale geliyor.
Güzel Koku Esansı : Turunç yağı
Bach Çiçeği: Meşe Ağacı
Şifalı Taş : İnci, Aynüsşems taşı

Başak burcu ve Yükselen Başakların Mart Ayı Burç Yorumu: Hayattan aldığınız keyfi, neyi sevdiğinizi neyi sevmediğinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Sizi sıkan konulardan ve insanlardan uzak durmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler üzerine biraz yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız biraz ön plana çıkabilir. Öfke ile kalkıp zararla oturmak gibi bir duruma düşmemek adına, kendinizi sakinleştirmek ve sorunları konuşarak çözmek için çözüm yolları bulmaya çalışabilirsiniz. Bu ay, piyango, toto, loto gibi talih oyunlarında şanslı olabilirsiniz.
Şifalı Kelime : Şükranla ve tutarlılıkla kabul ediyorum.
Güzel Koku Esansı : Portakol
Bach Çiçeği : Kızıl Kestane
Şifalı Taş : Sodalit

Terazi Burcu ve Yükselen Terazilerin Mart Ayı Burç Yorumu; Gündeminizde evinizi veya işinizi taşımanız olabilir. Yeni taşındığınız yerde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili bağlantılarınız varsa yurt dışına da taşınmanız söz konusu olabilir. Kendi ayaklarınızın üzerinde ve özgür bir ay yaşayacaksınız. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle bulaşıcı hastalıklar ve ayaklarınızla ilgili sorunlar olabilir. Bu ay boyunca yeme içmenize de dikkat etmelisiniz.
Şifalı Kelime : Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor.
Güzel Koku Esansı : Melissa
Bach Çiçeği : Imapatiens
Şifalı Taş : Azurit

Akrep Burcu ve Yükselen Akreplerin Mart Ayı Burç Yorumu : İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olayların tekrarlanması söz konusu olabilir, unutmayın bir şey tekrar ediyorsa derslerinizi anlamadığınız anlamına gelir. İş ve kariyer hayatınızla ilgili kararsız kalabilirsiniz. Kendinize vakit ayıramamaktan şikayetçi olabilirsiniz. Aşk hayatınız karışabilir, yeni aşklar gelirken sınırlarınızda zorlanabilir. Aldanma ve aldatma söz konusu olabilir dikkatli olmakta fayda vardır.
Şifalı Kelime : Günden güne, yaşamın akıntılarını içimde ve çevremde daha yoğun biçimde hissediyorum.
Güzel Koku Esansı : Oregano
Bach Çiçeği : Süpürge otu
Şifalı Taş : Altın rengi Topaz

Yay Burcu ve Yükselen Yayların Mart Ayı Burç Yorumu : Uzun zamandır kararsız kaldığınız, endişeli olduğunuz ve ne yapacağınızı bilemediğiniz bir dönem yaşıyorsunuz. Bu ay biraz sakinleşebilir ve daha dikkatli davranabilirsiniz. Ailenizle aranızda oluşan güven problemlerini aşabilirsiniz. Bazı karlı yatırımlar yapmanız söz konusu olabilir, yeterince emek vererek çabaladığınızdan, kolaya kaçmadığınızdan ve tembellik etmediğinizden emin olmalısınız. Aile konularında ise yanlış anlaşılmalara müsait bir dönem olabilir; pozitif ve yapıcı olmaya çalışın.
Şifalı Kelime : Çevremdeki dünyanın tüm enerjileri sadece kaldırabildiğim kadar yetişmemi desteklemeye geliyor.
Güzel Koku Esansı : Papatya
Bach Çiçeği : Cerato
Şifalı Taş : Yeşim

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlakların Mart Ayı Burç Yorumu : Uzun zamandır sistem, değişimin artık gerekli olduğunu anlatmaya çalıştı. Sizin değiştirmediğiniz ya da değiştiremediğiniz konularında kendiliğinden değiştiğini göreceksiniz. Hayatınıza yeni girecek olan kişiler var ve bunlar sayesinde bazı olaylara bakış açılarınız değişebilir. Özellikle taraflı yaklaştığınız konulara karşı tarafsız olma bakış açısına sahip olabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kafanız karışabilir. Derdinizi anlatmaktan çekinmeyin.
Şifalı Kelime : Güneşin hayat veren güçlerini mutlulukla kabul ediyorum.
Güzel Koku Esansı : Limonotu
Bach Çiçeği: Asma
Şifalı Taş : Güneş taşı

Kova Burcu ve Yükselen Kovaların Mart Ayı Burç Yorumu: Siz sorunları görmezden gelmeye çalışırken çevrenizdeki insanlar gözünüze gözünüze sokabilir. Bu durumdan sıkılabilir fakat inatla daha da güçlenebilirsiniz. Maddi konularda dikkat etmeniz gerekir. Birikim yapmaya çalışmanız daha doğru olacaktır. Kontrollü ve pozitif bakış açınızla mevduat hesabınızda yukarı hareketler görmeniz söz konusu olabilir. Süprizli haberlere hazırlıklı olun.
Şifalı Kelime : Ay’ın güçlerinin düzenleyici ritmi içinde mutlu biçimde yaşıyorum.
Güzel Koku Esansı : Paçuli
Bach Çiçeği : Lariks
Şifalı Taş : Ay taşı

Balık Burcu ve Yükselen Balıkların Mart Ayı Burç Yorumu : Duygusal iniş çıkışlarınızda düzenli söz konusu olabilir. Farkındalığınız artabilir ve size olumsuz yaklaşan kişilerin niyetini sezerek kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. İş hayatınızda bazı işler ters gidebilir. Yarım kalmış yada başlayamadığınız işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Bir arkadaşla ortak iş yapıyorsanız parasal konularda bir anlaşmazlık yaşanabilir. Maddi konularda şanslı bir ay diyebiliriz. Uzun zamandır beklediğiniz alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.
Şifalı Kelime : Sadece sevme becerimi destekleyen kuralları kabul ediyorum.
Güzel Koku Esansı : Cajeput
Bach Çiçeği : Katırtırnağı
Şifalı Taş : Topaz

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar