Astroloji

Kova Burcu 2019 yılı burç yorumu

Astrolog Demet Hoşman'a göre astroloji verilerine göre 2019 yılında Kova Burcunu bekleyen olası haller

Kova Burcu 2019 yılı burç yorumu

Kova Burcu diğer burçlarla ilişkiler

2019 da akrep burçları ile olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Size ait sırları düşmanlarınıza anlatarak ortaya dökebilir ve zor anlar yaşamanıza neden olabilirler.

Aslan burçları ile iletişim sorunları yaşarsınız ve yanlış anlaşılmaktan kaynaklanan dargınlıklar oluşabilir. İyi niyetinizden faydalanarak maddi zararlara uğramanıza sebep olabilirler.

2019 yılında anlaşmakta zorlandığınız boğalardan büyük iyilikler görebilirsiniz. İyi ve kötü gününüzde boğalar yanınızda olacak ve onlarla alakalı ön yargılarınızı bitirecekler.

Koçlar yolunuzu aydınlatabilir ve önemli kişilerle tanışmanızı sağlayabilirler. Para kazanmanızda fayda sağlayacaklardır.

Aşk konularında da terazi ile harika aşklar yaşayabilirsiniz. Evliliğe yatkın olmayan biri olmanıza rağmen kısa süre içinde evliliği düşünebilirsiniz.

Kova Burcu 2019 yılında meslek hayatı ve para durumu
2018 yılında burcunuzda geri harekette bulunan Mars gezegeninden aldığınız olumsuz açılar nedeni ile işinizde ilerlemekte çok fazla güçlüklerle karşılaştınız. Öyle anlar yaşadınız ki kendinizden umudunuzu kesmeye başladınız. Artık başarı elde edemeyeceğinizi düşünmeniz sağlığınıza dahi zarar verdi ve yüzünüzün gülmeyeceğini düşünmeye başladınız. Dost sandığınız bazı kişiler işlerinizin başarısızlıkla sonuçlanması için arkanızdan kuyunuzu kazdılar. Herkese kolay güvenen dost canlısı biri olduğunuz için onların oyunlarını çok geç fark ettiniz. Düşmanlarınıza, düşmanlıkla karşılık vermediniz ve onlardan uzaklaşmayı tercih ettiniz. 2019 yılında arkanızdan iş çeviren dost görünümlü düşmanların kendi kuyularına düştüklerini göreceksiniz. 2019 yılında geçmiş yıllara inat ödüllerinizi toplamaya başlayacaksınız. Başarı, şans ve para sizin olacak. 14 Şubat sizin için iş anlamında başlangıçlar yapabilmeniz için olağanüstü güzel bir gün olacak. Geçmiş yıllarda kaçırdığınız tüm maddi imkanları gezegenler yeniden önünüze serebilir. Elinizi attığınız her işi başarı ile tamamlayacak ve tabiri caizse fırsatları altına çevireceksiniz. 22 Nisan 9 Ekim arası işiniz dışında başkalarına yapacağınız aracılıklardan da büyük paralar kazanabilirsiniz. Sıkıştığınız için sattığınız ev ve araba gibi mallarınızın yerine daha iyilerini almanız için yay burcunda ilerleyen Jüpiter gezegeni size bol destek sunacak. Yurt dışı bağlantılı ve basın yayınla alakalı işleri olan kovalar da isimlerinden söz ettirecekleri projeler içinde olarak üne kavuşabilirler. Ayrıca Jüpiter gezegeni sonbahardan itibaren size birçok yurt dışı imkanı da sunmaya hazırlanıyor. İyi kalpli biri olduğunuz için zor durumda olanları da unutmayacaksınız. Kimsesiz çocuklara el uzatacak, ruhen de huzuru yakalayacaksınız. Bu sayede adeta bir görünmez el her zaman peşiniz de olacak ve türlü sıkıntıdan sizi korumaya çalışacak.

Kova Burcu 2019'da aşk hayatı ve evlilik

Tutkuya, aşkın derinliklerine ve sevgi dolu paylaşımlara hazır olun aşk kapınızı bir hayli hızlı çalmaya hazırlanıyor. Yeni yılın ilk günlerinden itibaren aşk defterinizde yeni bir sayfa açmaya hazırlanmalısınız. Üstelik bu sayfa yeni bir başlangıcın yani evliliğinde ilk sayfası olabilir. 2018 birçok konuda olduğu gibi aşka dair beklentilerinizi de azalttığınız bir yıl oldu. Daha önceki ilişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları nedeni ile aşktan uzak durmak adına kendinize ve sizi beğenen kişilere duvarlar ördünüz. İşleriniz de kötü gittiği için hayatınızda bir de aşkın açacağı yaraların olmasını istemediniz. Bugüne kadar genelde sorunlu kişilerle beraber olduğunuz için yeni dertler istemediniz. 2019 yılında aşka ihtiyacınız olmadığını düşündüğünüz bir anda gelecekte eşiniz olacak kişi ile tanışma fırsatı yakalayacaksınız. Sevgilinizle aranızda uzun yollar olabilir. Bu nedenle ilk başlarda bir parça umutsuz olsanız bile partneriniz yakınlarınıza gelebilmek için ne gelirse yapacak. Size benzeyen biri ile karşılaşmanın verdiği mutluluğu her an hissedeceksiniz. Aynı düşünecek, aynı şeylere gülecek ve birlikte çok fazla eğlenebileceksiniz. Ailelerinizin de destek vereceği beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz.

Evli kovalar ise eşlerinin bir hayli hırçın tavırları ile karşılaşmak zorunda kaldı. Kavga etmek yerine soğuk tavırlar sergileyerek siz de kendinizce ona bir ceza kestiniz. Yeni yılla birlikte hatalarınızı anlamaya başlayacak ve karşılıklı olarak ilişkinizi onarmaya çalışacaksınız. Aslında eşinizin birçok kişiye göre üstün özellikleri olan özel biri olduğunu yeniden fark ederek aşk tazeleyeceksiniz. Eşinizde, siz de yuvanızda huzuru yeniden inşa etmenin mutluğunu her an derinden hissedeceksiniz. Yeni yılda iki tarafın aileleri de ellerinden gelen her desteği vererek yanınızda olacaklar. Bebek sahibi olmak isteyen kovalar ekim ayına kadar bu isteklerine kolaylıkla kavuşabilir.

Kova Burcu 2019'da aile fertleri
Bazı yakınlarınızla bu yıl ilişkinizi aynı çizgide tutmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle erkek yakınlarınız kendi hayatlarına dair verdikleri olumsuz kararları nedeni ile sizi bir hayli sinirlendirebilirler. İlk başlarda müdahale edecek fakat sözlerinizin dikkate alınmadığını görünce ilişkinize duvarlar öreceksiniz. Siz kavgadan hoşlanmayan birisiniz ancak sözünüzü de dinletmek istersiniz ve kaile alınmadığınızı hissederseniz de sınırlarınızı çiziverirsiniz.

Kova Burcu 2019'da sağlık
Genel olarak tüm yıl bir hayli sağlıklı olacaksınız. Kilo problemi yaşayan kovalarda kolaylıkla kilo vererek daha iyi bir görünüme sahip olabilirler. 2019 yılı sağlık ve fiziksel görünümünüzü yenilemek için harika bir yıl olacak.

Yorumlar