Astroloji

İkizler Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında ikizler burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, ikizler burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

İkizler Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 İKİZLER BURCU ve YÜKSELEN İKİLER BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının meraklı, zeki, hareketli ve söz ustaları sevgili İkizler burçları…

2024 yılının genelinde Balık burcundan geçen SATÜRN mesleki uğraşlarınız, kariyer hayatınız, patron- üst ve otorite figürleri ile olan bağlantılarınız, mesleki hedeflerinizi geliştirme yolundaki azminiz, bu yolda etkin kişilerle ilişkilerinizi anlatan alandan geçiyor olacak. Bu saydığım konularda bir dizi testten geçebilir, başarılı olmak adına her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlam temeller attığınız işlerde ilerleme kaydederken, sorunlu iş ve kariyer hayatınız varsa süreç sizlere daha zorlu etkiler getirebilir. 18 Eylül 2024 Balık burcundaki tutulma bu yıl sizin için en önemli gökyüzü zamanı olacaktır mesleki anlamda kırılmaları anlatması adına. Bu yılkine yakın deneyimleri bundan önce de 1995-1996 yılları arasında yaşamıştınız, bire bir aynı olayları yaşamasanız da yine konu başlığınız o dönemde de iş ve kariyer konuları çerçevesinde Satürn geçişiydi. 2024 yılında SATÜRN’ün 19 dereceye dek ilerleyeceğini düşünecek olursak en çok 21- 31 Mayıs ve 1-10 Haziran arasında doğan İKİZLER burcu mensuplarını etkisi altına alacak.

11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. Bu süreç ortaklaşa gelirler, miras ve paylaşım konuları, borç alacak verecek konuları etrafında bazı konuları aktive edebilir. Geri dönülmez değişimler, mali konuda istikrarsızlar, eşinizin ya da ortağınızın finansal durumu adına stresler yaşanabilir.

22 Ocak- 31 Ağustos 2024 arasında ise PLÜTON Kova burcu geçişi hayatınıza yurt dışı ve yabancı ülkeler ile ilgili konuları, hukuki süreçleri, eğitim ve iletişimi, seyahatleri ve eşinizin kardeşleri ile olan ilişkileri hareketlendirecek. Hayata bakış açınızda radikal değişimler yapabilirsiniz. Özellikle 21- 30 Mayıs arası doğumlu olan İKİZLER burcu mensupları bu ve ilerleyen yıllarda olumlu anlamda gelişmeler yaşayabilirler.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024’ e dek BOĞA burcundan geçiyor olacak. Haritanızın kontrol dışı faktörleri, endişeleri, gizli düşmanlıkları, hastalık ve hastane temalarını anlatan bu alan JÜPİTER geçişi ile kimi İkizler burcu için olumlu kimileri için ise kontrolsüz ve bir anda büyüyen sorunlar nedeni ile çekilmez bir hal almış olabilir.

Güzel haber şu ki 26 Mayıs 2024’ den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER sizin burcunuza; İKİZLERE girecek. Bu demek ki şans ve fırsatlara ulaşmak, pozitif anlamda gelişmeler yaşama adına azıcık daha sabır zira JÜPİTER İkizler burcu geçişi ile birlikte kişisel isteklerinizi daha rahat ortaya koyabilir, gerçekten başarmak istediklerinizin peşinden gidebilir, koşulları yönlendirme şansına da sahip olabilirsiniz.

2021 Aralık- 2023 temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle hastalık ve zayıflıkları, size sıkıntı veren ve çok da kontrol edemediğiniz kadersel denebilecek durumları, çok çalışıp ama belki de az kazandığınız süreçleri anlatıyordu zira Akrep ve Boğa burcundaki tutulmalar bu söylediğim dönemde etkiliydi. 2024 yılında ise tutulmalar KOÇ ve TERAZİ burçlarında gerçekleşecek. Çocuklarınız ve onlarla olan ilişkileriniz, onların hayatında kadersel denebilecek gelişmeler, aşk hayatınız, eğlence ve sosyal hayatınız, geleceğe dair umut ve dilekleriniz, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız bu eksendeki tutulmalar ile hareketlenecektir.

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, Aşk hayatınız, yaratıcı çalışmalarınız, hobileriniz ve çocuklarınız varsa eğer onlarla ilgili konularda etkili olacak. Tutulmanın yükselen burcunun sizin burcunuza düşmesi, PLÜTON Kova burcundan tutulmaya destek vermesi özellikle İKİZLER burcunun ilk 10 günlük evresinde doğmuş olanlar adına oldukça destekleyici ve harita potansiyeli uygun olanlar adına yeni bir aşka, ilişkiye, çocuk sahibi olmak adına verilen kararlara neden olabilir. Ancak 11- 21 Haziran arası doğan İkizler burcu mensupları yanılgılara ve net olmayan durumlara bir parça daha açık olabilirler Neptün etkisi ile.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, burcunuzu da yöneten MERKÜR’ün retro yaptığı süreçte gerçekleşecek. Haritanızın geleceğe dair umut ve niyetlerinizi ilgilendiren alanında olması; ileriye dönük hayal ve hedeflerinizin belki de yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini de anlatacak. Olasılıklar arasından en uyun ve sizi en heyecanlandıranı seçmeye çalışacaksınız. Yeni bir gruba girmek, eskiden üyesi olduğunuz bir derneğe yeniden katılım sağlamak, eski bir dosttan yardım ve destek almak adına sizleri destekleyen bir tutulma olacak. Yeni adımları ve yeni kararları uygulamaya koymak için Nisan 2024 sonuna kadar beklemenizi öneririm.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI, mesleki hedefleriniz, iş ve çalışma koşullarınızı anlatan alanda gerçekleşecek. Yaşı ve konumu uygun olan bazı İkizler burçları bu dönemde emekli olabilir, mesleğini daha geri plandan yürütebilir ya da iş temposunu yavaşlatabilir. Genel anlamda bu ev hayatınız ile kariyer hayatınız arasında sizi ikilemde bırakan, sorumluluk ve biraz da sıkıntı yaratan durumları anlatacak. İş hayatınızda sıkıntılar oluşurken daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlığı ya da onlarla ilgilenmeniz gereken durumlar, kardeşlerinizin sağlık hastalık konuları ve genel yaşam kalitesini ilgilendiren konularda da gündeminize gelebilir bu tutulma sürecinde.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI aşk hayatınızda yeni başlangıçları desteklemekte. Eğer çocuğunuz varsa onların hayatında yeni ve güzel başlangıçlar söz konusu olabilir. Kimi İkizler burcu mensupları ise çocuk sahibi olmak adına desteklenecek. Yaratıcı girişimleriniz, romantik ilişkileriniz adına olumlu gelişmelere daha açık olacaksınız zira burcunuzu yöneten MERKÜR bu tutulmaya eşlik ediyor.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. Merkür burcunuzun yöneticisi olan gezegen olduğu için sizin için bu yılki MERKÜR retrolarına da bir göz atalaım Merkür iletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eder, gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına olumlu kullanılması gereken zaman dilimleridir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına şu dönelere dikkat edebilirsiniz 2024 yılında;

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR YAY burcundaki gerileme süreci özellikle eş, evlilik, ortaklık alanından gerçekleşecek. Evliliğinizde ya da ortaklı işlerinizde yanlış anlamalara, anlaşılmalara açık olacağınız bu süreçte özellikle eşle para konuları da gündeme gelebilir. Avukatlık işler, anlaşma ve sözleşmeler yine bu dönem geriye dönük biçimde aktifleştirir, önemli anlaşmaların imzalanmasında gecikmeler olabilir. Ticaretle uğraşıyorsanız müşteri ilişkilerinizde sorunlar veya yanlış anlama- anlaşılmalar olabilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlayacak. Nisan ayındaki tutulmalarda da eşlikçi olan MERKÜR özellikle arkadaş ve sosyal çevreniz üzerinde etkili olacak. Dostlarınızla olan iletişime dikkat! Eski dostlarla bir araya gelme ihtimalinden de söz edebiliriz. İşinizden elde ettiğiniz gelirlerde aksama ve gecikmeler olabilir.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Başak burcundaki gerileme süreci (5- 15 Ağustos arası) yaşadığınız evde, aile içi ilişkilerinizde ve anne- baba ile olan konuşmalarınızda, bağlantılarınızda etkili olurken; Aslan burcundaki gerileme süreci sizi daha çok kardeşleriniz ve onlarla ilgili konular çerçevesinde bazı sıkıntılı süreçlere sokabilir. Daha sonrasında söylediğinize pişman olacağınız sözler sarfetmemeye dikkat etmelisiniz. Yakın akraba ilişkilerinizde dedikodu vb şeyler prim vermeyin. (15-29 Ağustos arası)

26 Kasım- 15 Aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha YAY burcundan gerilerken, konuyu tekrar eş, ortak ve evlilik konularına getirmiş olacak. Yıl boyu her neler yaşandı ve yaşattıysanız eşinizle , ortağınızla olan ilişkinizde 2024 yılını kapatırken eksik gedik bir şey kalmadığından emin olmalı, sorun varsa çözmek adına adımlar atmalısınız.
Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Yay burcu sizin evlilik alanınıza, ortaklı işler alanınıza denk gelen bir burç. Tüm enerjiniz ve eforunuz yılı kapatırken özellikle bu konuya yönelmiş olabilir hatta sorun ve sıkıntı, agresyon, çatışmalara neden olmuş olabilir. Alınan riskli ve acele kararlar neticesinde ilişkide uç boyutta kopuşlar olabilir. Dava ve hukuki konular, avukatlık içler gündeme gelebilir bu geçiş sırasında.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Oğlak burcuna geçecek, bu geçiş eş ve ortağınızın finansal durumunu, başkaları ile paylaştığınız ortak kaynakları, miras, alacak- verecek, borç ve kredi konularını anlatan alanda olmakta. Yaklaşık 1,5 aylık süreçte vasiyet, velayet konuları, nafaka, sigorta ve vergi ödemeleri mali olarak sizi etkileyebilir. Tehlikeye açık durumlardan mümkün olduğunca uzak kalmanız gereken bu süreçte finansal riskleri de en aza indirmelisiniz, ödemekte zorlanacağınız kredi ve borçlara girmemelisiniz.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreç ise MARS’ın yurt dışı yabancı ülkeler, yayıncılık, akademik konular, dış ticaret, yasal hukuki konuların haritanızda hayat bulduğu alanından geçmesi ile birlikte bu saydığım konularda gündeminiz olumlu anlamda hareketlenir zira burcunuzla uyumlu bir burçtan, KOVA burcundan Mars geçişi yaşayacaksınız. Eğitim ve seyahatler adına iyi bir zamanda olacaksınız. Akademik sınavlar noktasında daha olumlu etkiler alacaksınız.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MARS’ın BALIK burcundan geçişi sizi geleceğe yönelik gerçek hedefinizin ne olduğunu bulmanız adına motive etmeye başlayacak. Girişim ve mücadeleyi anlatan bu geçiş MARS ın BALIKTAKİ duyguları önceleyen harekete geçiş tarzı ile birleştiğinde ve aynı zamanda bu alandan SATÜRN transiti altında olduğunuzu da düşünecek olursak bahar ayları mesleki ve kariyer konularınızda sizler adına riskli bir dönem olabilir. İşten ayılma, işi bırakmak zorunda kalma gibi durumlar, iş hayatınızda bu dönem varlığını daha çok hissettiren ve sizi çaresiz, seçeneksiz bırakan durumlar olabilir.

30 Nisan- 9 Haziran 2024 arasındaki süreçte ise KOÇ burcundan ilerleyecek olan MARS haritanızın arkadaş ve sosyal çevrenizi, network ağınızı anlatan alandan geçiyor olacak. KOÇ burcundaki bu geçişte MARS’ı oldukça güçlü kılarken sizler de arkadaş ve sosyal çevrenizden destek bulmak, geleceğiniz adına yeni planları devreye koymak, yeni ekip ve sosyal çevreye girmek adına destek bulacaksınız.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS BOĞA burcundan geçiyor olacak. Bu hareketli, meraklı, kıpır kıpır İKİZLER enerjinizin biraz düşmesi anlamına gelebilir. Yorgunluk, halsizlik hissedilebilir zira MARS bağışıklık sistemimizi de yöneten gezegendir. Dış dünyada hissettiğiniz baskı ve gerilimi belki de ne istediğinizi, neden onu istediğinizi anlatmak veya göstermekte zorlandığınız bir dönem olabilir. Kontrolünüzün dışında gelişen bazı kayıplar yaşanabilir.
20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında Mars doğum haritanızın arkadaş ve sosyal çevrenizi, network ağınızı anlatan alandan geçiyor olacak. KOÇ burcundaki bu geçişte MARS’ı oldukça güçlü kılarken sizler de arkadaş ve sosyal çevrenizden destek bulmak, geleceğiniz adına yeni planları devreye koymak, yeni ekip ve sosyal çevreye girmek adına destek bulacaksınız.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreç MARS BOĞA burcundan geçiyor olacak. Bu hareketli, meraklı, kıpır kıpır İKİZLER enerjinizin biraz düşmesi anlamına gelebilir. Yorgunluk, halsizlik hissedilebilir zira MARS bağışıklık sistemimizi de yöneten gezegendir. Dış dünyada hissettiğiniz baskı ve gerilimi belki de ne istediğinizi, neden onu istediğinizi anlatmak veya göstermekte zorlandığınız bir dönem olabilir. Kontrolünüzün dışında gelişen bazı kayıplar yaşanabilir.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasındaki süreçte MARS burcunuz İKİZLERDE olacak. Sağlığınız ve bedeninize önen ve öncelik vermeniz gerekirken, acele ve riskli davranışlardan, ikircikli durumlardan da olabildiğince kendinizi korumalısınız. Tutku ve kararlılıkla adımlar atın evet ancak süreç içerisinde bazı kararlarınızın engellenme potansiyeli olabileceği gerçeğini de aklınızda tutun zira güneşinize göre haritanızın tam tepesinden Satürn geçmekte.

4 Eylül- 4 kasım 2024 arasındaki zaman dilim mali konularda, kişisel kazancınızda, para konularında hareketlenme anlamına gelir. Yengeç burcundan ilerleyen MARS sizlere duygusal motivasyonlarla, aile ve sevdiklerinizi koruma ve güvenceye almak amacı ile yapacağınız harcamalarda artışa neden olabilir. Düzenli gelirinizde dalgalanmalar yaşanabilir. Aile içinde parasal konular fazlası ile konu olabilir özellikle sizin kendi kazancınız veya harcamanız.

4 Kasım 2024’ den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak. Bu geçiş sizin kardeşlerinizi, yakın akrabalarınızı ilgilendiren alandan olacak. Yakın çevre ilişkilerinizi hareketlendiren bu sürecin özellikle retro kısmı yani 2024 Aralık sonu ila 2025 Şubat sonu arasındaki bölümü zorlayıcı olabilir. Aynı anda pek çok alanda savaşırken kendinizi bulabileceğiniz gibi sorunlu kardeş ilişkileriniz, kıskançlık, rekabet, sizi geren veya üzün olaylar yaşanabilir.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro
https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar